www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers
2517 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 jaar en 4 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Edelman

BT NETWERK ONDERSTEUNT GROEI VAN VARO

Nieuw hybride netwerk ondersteunt digitale transformatie van vooraanstaande Europese olieproducent

BT kondigt vandaag een nieuw contract aan met VARO, actief in de raffinage, opslag en distributie van olieproducten, om 55 locaties in Zwitserland, Duitsland en de Benelux met elkaar te verbinden.

VARO koopt ruwe olie in van over de hele wereld, verwerkt het in zijn raffinaderijen in Zwitserland en Duitsland en distribueert benzine, diesel, vliegtuigbrandstof en brandstof voor het verwarmen van huizen in Noordwest Europa. De onderneming heeft naadloze en betrouwbare verbindingen nodig tussen zijn distributieterminals, raffinaderijen, opslaglocaties, datacenters en kantoorlocaties.

Om aan VARO’s behoefte aan veiligheid en betrouwbaarheid tegemoet te komen, heeft BT een zeer robuust hybride netwerk ontworpen, dat BT’s IP Connect netwerk combineert met high performance internetverbindingen. Elke locatie zal met twee aparte lijnen worden aangesloten om een zo hoog mogelijke beschikbaarheid te realiseren.

David Newton, CIO bij VARO, zegt: “Door het netwerk bij één enkele leverancier onder te brengen, vereenvoudigen we onze dagelijkse operatie. Het nieuwe, geharmoniseerde netwerk zal ons flexibeler maken en een solide platform vormen van waaruit we nieuwe diensten kunnen uitrollen die onze groei ondersteunen.”

Chet Patel, President Continental Europe, zegt: “Ik ben trots dat VARO, een belangrijke speler in de olie-industrie, heeft besloten de levering van zijn bedrijfskritische netwerkdiensten aan BT toe te vertrouwen. Ons wereldwijde netwerk ondersteunt de digitale ambities van toonaangevende grote multinationals. We kijken ernaar uit om VARO te helpen zich om te vormen naar een meer digitaal bedrijf.”

David Newton, bron: VARO Energy

EINDE

Voor meer informatie:

BT 
Dennis Doodeman, PR & Corporate Relations, Benelux & Nordics
Tel. +31 88 212 5194 
E-Mail: dennis.doodeman@bt.com

Edelman
Danielle Vreeken, Senior Account Executive
Tel. + 31 20 5042 516
E-Mail: danielle.vreeken@edelman.com

Over VARO
VARO is actief in de raffinage, opslag en distributie van olieproducten voor de markt in Noordwest Europa. De onderneming heeft een raffinaderij in het Zwitserse Cressier en een minderheidsbelang in de Bayernoil raffinaderij in Zuid-Duitsland. Daarnaast beschikt het over opslag-, distributie- en marketing activiteiten in de Benelux, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland. Tot de aandeelhouders van VARO behoren investeringsmaatschappij Reggeborgh, Carlyle International Energy Partners, een fonds dat deel uitmaakt van de Carlyle Group, een bedrijf dat wereldwijd actief is als fondsbeheerder, en Vitol, een onderneming die zich internationaal bezighoudt met energie en grondstoffen.Raadpleeg voor meer informatie over VARO: www.varoenergy.com. Over BT

BT stelt zich ten doel de kracht van communicatie in te zetten voor een betere wereld. BT is één van 's werelds grootste leveranciers van communicatiediensten en -oplossingen en is actief in 180 landen. De kernactiviteiten van BT omvatten de wereldwijde levering van netwerkgebaseerde IT-diensten; lokale, nationale en internationale telecommunicatiediensten aan zijn klanten voor thuisgebruik, op kantoor en onderweg; producten en diensten op het gebied van breedband, TV en internet, alsook convergente vast/mobiele producten en diensten. BT bestaat uit zes klantgerichte divisies: Consumer, EE, Business and Public Sector, Global Services, Wholesale and Ventures, en Openreach.In het boekjaar dat eindigde op 31 maart 2017, rapporteerde BT Group een omzet van 24.062 miljoen Britse pond met een winst voor belasting van 2.354 miljoen Britse pond.British Telecommunications plc (BT) is een volledige dochteronderneming van BT Group plc waarin vrijwel alle bedrijfsonderdelen en activa van BT Group zijn verzameld. BT Group plc is genoteerd aan de effectenbeurzen van Londen en New York. Bezoek voor meer informatie www.btplc.com.

Volg BT op: 
Web: Ons blog
Twitter: @bt_benelux
LinkedIn: BT in Benelux
Facebook: BT in Benelux
Laatste van BT  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 4 dagen
BT contact  

Logo BT

  088-2125194
  www.globalservices.bt.com
BT sociaal  


BT tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Thinkwise
Logo Flanderijn
Logo Pegasystems
Logo XpertHR
Logo ENGIE
Logo Zoom
Logo NTT Ltd.
Logo Poly
Logo Citrix
Logo VTKE
Logo Banking Circle
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Logo ilionx
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91124 persberichten
- 5977 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10274 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers