Datum: (429 dagen oud)
Bedrijf:

Xillio door Gartner genoemd als ‘Cool Vendor’ voor Content ServicesHilversum, 17 mei 2017 - Xillio, internationale specialist op het gebied van contentmigratie en -integratie van grote bedrijfsplatformen, is door Gartner Inc. verkozen tot ‘cool vendor’ in het rapport ‘Cool Vendors in Content Services, 2017’ uit mei 2017. Xillio levert technologie voor integratie tussen content services platformen en een grote verscheidenheid aan bestaande contentsystemen.

Het aan kunnen bieden van content afkomstig uit meerdere contentbronnen via één integratiepunt heeft als voordeel dat gebruikers niet steeds de ene na de andere applicatie hoeven op te starten of meerdere zoekopdrachten moeten uitvoeren om de juiste content te verkrijgen. Ook is het niet nodig om documenten te kopiëren en op te slaan op meerdere locaties. En als laatste wordt het voor organisaties vele malen goedkoper en sneller om nieuwe services bovenop deze contentbronnen te ontwikkelen.

“Wij zijn van mening dat de erkenning van Gartner aangeeft dat wij met onze content integratielaag op de goede weg zitten en dat is fantastisch”, aldus Rikkert Engels, CEO en oprichter van Xillio. “Bij traditionele content services technologieën, is content van elkaar gescheiden en opgeslagen in aparte content silo’s waardoor het voor organisaties duur en complex is om nieuwe diensten op deze content silo’s aan te bieden. Met de integratielaag van Xillio reduceer je zowel de vendor lock in als de technische complexiteit enorm, en daardoor ook de kosten en doorlooptijd van de ontwikkeling van nieuwe diensten. Het is simpelweg niet meer van deze tijd om nog in silo’s te denken en Xillio’s integratielaag zorgt ervoor dat dat ook niet meer hoeft.”

Disclaimer
Gartner does not endorse any vendor, product or service depicted in our research publications, and does not advise technology users to select only those vendors with the highest ratings or other designation. Gartner research publications consist of the opinions of Gartner’s research organization and should not be construed as statements of fact. Gartner disclaims all warranties, expressed or implied, with respect to this research, including any warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.

-------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie: Wilt u het volledige rapport ontvangen, neem dan contact op met Purdey Horbach, purdey.horbach@xillio.nl of telefonisch via 035-622 95 45

Over Xillio
Het Content ETL Platform van Xillio biedt een oplossing voor de uitdagingen die organisaties hebben met hun gefragmenteerde contentbronnen, waaronder het naleven van wetgeving, realiseren van productiviteitsverbetering en tijdig kunnen reageren op veranderingen in de markt.

Het Content ETL Platform bevat een zeer eenvoudige scriptingtaal (Xill), out-of-the-box connectoren voor de meeste voorkomende contentsystemen (zoals fileshares, SharePoint, OpenText, Documentum, FileNet, Adobe), een Unified Data Model en een aantal modules om de kwaliteit van de content en metadata te verbeteren, zoals deduplicatie en versiebeheer. Het platform geeft organisaties de nodige inzichten in hun informatielandschap, de middelen om het te verbeteren en de mogelijkheid om hun point solutions te integreren.

Xillio werkt samen met de grote system integrators en gespecialiseerde lokale implementatiepartners. Xillio heeft haar hoofdkantoor in Hilversum en een kantoor in San Francisco. Meer informatie: www.xillio.com/nl.