www.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 jaar en 5 dagen geleden)
Bedrijf:

IBM en Nutanix starten met hyperconverged initiatief voor enterprises

IBM en Nutanix starten vandaag met een meerjareninitiatief voor de ontwikkeling van turnkey hyperconverged oplossingen voor enterprises. De samenwerking richt zich op de ontwikkeling van een combinatie van Nutanix’ Enterprise Cloud Platform-software en IBM Power Systems, waardoor kritieke workloads van enterprises kunnen worden ondersteund.  De technologiepartners willen een ??full stack-combinatie leveren met ingebouwde AHV virtualisatie voor een eenvoudige datacenterervaring.

Technologie speelt de laatste jaren een grote rol in de concurrentiekracht van bedrijven. Ze maken het verschil door het realtime verzamelen en analyseren van grote hoeveelheden data, en het gebruiken van deze informatie voor het voorspellen van de markt. De zware workloads die gepaard gaan met een combinatie van analytics, cognitieve elementen en machine learning, vragen om een maatwerkcombinatie van betrouwbare opslag, snelle netwerken, schaalbaarheid en extreme rekenkracht. De samenwerking tussen IBM Power Systems en Nutanix gaat hierin voorzien.

De samenwerking richt zich op hyperconverged deployments. Enterprises zijn hierdoor verzekerd van schaalbare, op POWER-gebaseerde, computing en een eenvoudige implementatie. De workloads waar de Nutanix en IBM combinatie zich onder andere op richt zijn:
  • Next generation cognitive workloads, zoals big data, machine learning en AI
  • Mission-critical workloads waaronder databases, grootschalige data warehouses, webinfrastructuur en enterprise apps
  • Native cloud workloads, inclusief full stack open source middleware en enterprise databases.
De combinatie van Nutanix en IBM is bij uitstek in staat om de voordelen van software-defined infrastructuur bij meer dan 2000 wereldwijd opererende enterprises mogelijk te maken. De technologiepartijen hebben onder andere plannen om:
  • Een eenvoudige private enterprise cloud mogelijk te maken die naadloos en compatible POWER-architectuur levert aan het datacenter
  • Exclusief virtualisatiebeheer met AHV, geavanceerde planning en remediëring met Machine Learning, App Mobility, Microsegmentatie en one-click automatisering
  • Een volledig geïntegreerde ‘one-click management’ stack met Prism om silo’s af te breken en de behoefte aan gespecialiseerde IT-vaardigheden te verminderen
  • Implementatie van cloud native services met behulp van Acropolis Container Services met geautomatiseerde deployment en enterprise-class opslagcapaciteit.
“De markt voor hyperconverged systemen groeit snel. De marktwaarde is in 2020 naar verwachting bijna 6 miljard dollar waard[1]. IT-teams zien de noodzaak en voordelen in van werken met next generation datacenter-infrastructuurtechnologie”, zegt Stefanie Chiras, VP Power Systems bij IBM. “Onze alliantie met Nutanix wordt zo vormgegeven dat we onze gezamenlijke enterprise klanten een schaalbare, robuuste, hoogwaardige, hyperconverged infrastructuuroplossing bieden, waardoor ze profiteren van de data- en rekencapaciteit van POWER-architectuur en het beheergemak van het Nutanix Enterprise Cloud Platform.”

“Dankzij deze samenwerking kunnen IBM-klanten met POWER-systemen een publieke cloudervaring realiseren met hun on premises-infrastructuur,” zegt Dheeraj Pandey, CEO van Nutanix. “Het stelt enterpriseklanten in staat elke mission critical workload uit te voeren op elke schaal en met virtualisatie- en automatiseringsmogelijkheden op topniveau, ingebouwd in de servertechnologie van IBM.”

Prijzen en beschikbaarheid
Het IBM- en Nutanix-initiatief zal klanten verschillende opties geven en hen een naadloze ervaring bieden. Het zal uitsluitend verkocht worden door IBM en channelpartners. Specifieke uitrolmomenten, modellen en ondersteunende serverconfiguraties worden bekendgemaakt op het moment van beschikbaarheid.

##

Over IBM
IBM Power Systems zijn servers ontworpen voor mission-critical applicaties en opkomende Cognitive Era workloads waaronder artificial intelligence, machine learning, deep learning, advanced analytics en high performance computing, data lakes en operational datastores. Power Systems is ontworpen om efficiëntie te leveren in zowel een private, publieke als een hybrid cloud, en draagt bij aan een breed scala aan open technologieën, waarvan er vele zijn ontstaan uit een samenwerking met andere leden van de OpenPOWER Foundation. Klanten kunnen vandaag de dag gebruikmaken van baanbrekende prestaties voor een grote verscheidenheid aan data-intensieve workloads. Ter illustratie, IBM garandeert dat Power Systems-servers twee keer de prestaties per dollar leveren ten opzichte van x86-systemen voor customer workloads op basis van MongoDB.

Over Nutanix
Nutanix maakt infrastructuur onzichtbaar, zodat IT volledig kan worden ingezet voor applicaties en services die de bedrijfsvoering ondersteunen. Het Nutanix enterprise cloud platform zet web-scale engineering en consumer-grade design in om berekeningen, virtualisatie en opslag in één softwaregedreven oplossing met geavanceerde machine intelligence onder te brengen. Dit levert voorspelbare prestaties op, evenals cloud-achtige infrastructure consumption, verhoogde veiligheid en een naadloze toepassingsmobiliteit voor een breed spectrum aan bedrijfsapplicaties. Kijk voor meer info op https://www.nutanix.com of volg ons op Twitter via @nutanix.

[1] Bron: http://www.marketwatch.com/story/is-hyperconvergence-the-next-big-thing-in-tech-2017-04-03
Laatste van Nutanix  
Lenovo introduceert As-a-Service-oplossing voor Hosted Desktops met Nutanix

Nutanix biedt Egency eenvoud, schaalbaarheid en inzicht via hyper-converged infrastructure

Nutanix breidt bescherming tegen ransomware uit om IT-omgevingen van klanten te helpen beveiligen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 5 dagen
Nutanix contact  

Logo Nutanix

  +31 23 8080243
  info@nutanix.com
  www.nutanix.com
Nutanix sociaal  


Nutanix tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Logo ilionx
Logo SurveyMonkey
Logo Clarity Benelux
Logo ISBW
Logo Techniekopleiding.nl
Logo GNX
Logo Visma | Raet
Logo Poly
Logo Citython
Logo Visma | Onguard
Logo ManpowerGroup
Logo Auth0
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91094 persberichten
- 5974 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10265 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl