Microsoft geeft SER hoogste status

Voor de tiende keer op rij goud

Amsterdam / Berlijn, 16 mei 2017 -- Voor het tiende jaar op rij heeft SER de zeer gewilde Microsoft Gold Partner-status behaald. Opnieuw onderstreept dit de uitstekende implementatie van de Doxis4 iECM-suite in de Microsoft-producten en de hoge waarde voor haar klanten.

Door de gouden status op het gebied van Application Development opnieuw te behalen, heeft de Europese marktleider voor enterprise content management (ECM) zijn specifieke bekwaamheid voor de integratie van Doxis4 in Microsoft-producten bevestigd. Klanten profiteren van SER's lange termijn strategie om voortdurend te investeren in de kwalificatie van werknemers.

De zekerheid die moet worden geleverd om te voldoen aan de strenge integratie-eisen van Microsoft kan niet worden onderschat. De status van SER's Gold Partner weerspiegelt dit. Slechts een procent van alle Microsoft-partners wereldwijd behalen deze status.

10 jaar Microsoft Gold Partner
"Slimme integraties, zoals die van Doxis4 in Microsoft-producten, zijn het meest zichtbaar in de bruikbaarheid die de gebruikers direct ervaren", zegt Klaus Eulenbach, Head of Technology van de SER Group. Hij voegt hieraan toe: "Deze kennisoverdracht door onze Microsoft Gold Partner status gedurende tien opeenvolgende jaren heeft ons een cruciaal voordeel gegeven in de ontwikkeling van de ECM-markt."

Doxis4 is volledig geïntegreerd in Microsoft Office, Outlook, SharePoint en Dynamics NAV en AX. Elke SER-klant heeft de garantie dat, wanneer Microsoft nieuwe besturingssystemen en databases vrijgeeft (bijvoorbeeld Windows en SQL-servers), Doxis4 onmiddellijk kan worden uitgevoerd.

Klanten profiteren ook van slimme invoegtoepassingen in Microsoft-producten die hen goed presterende ECM-functies leveren. Dit omvat de Doxis4 SharePoint Portal Connector en Doxis4 SmartOffice Plus, die bijvoorbeeld documenten archiveren en direct zoeken vanuit Microsoft SharePoint of vanuit Word, Excel of PowerPoint. Doxis4 SmartOutlook Plus is een andere add-in waarmee gebruikers onder andere e-mails en hun bijlagen van Microsoft Outlook rechtstreeks naar bedrijfsprocessen kunnen overbrengen.

Lees hier meer over de ECM-integratie in Microsoft.

- # - # - # -

Over SER Group
SER is Europa's grootste leverancier van complete Enterprise Content Management-oplossingen voor informatielogistiek en de digitale werkplek. Met de toonaangevende Doxis4 iECM omgeving heeft SER de afgelopen 30 jaar nieuwe standaarden gezet in de ontwikkeling van content managementsoftware (CRM). Meer dan een miljoen tevreden gebruikers vertrouwen wereldwijd op onze gebruiksvriendelijke, rendement verhogende oplossingen op het gebied van informatie. Het geïntegreerde ECM en BPM (business process management) platform integreert naadloos content en procedures. SER´s ECM Excellence verenigt visie, enthousiasme, ervaring, inzicht en deskundigheid van ons team van meer dan 550 medewerkers.

Met vestigingen in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, de Benelux, Frankrijk, Spanje, Polen, Rusland, het Verenigd Koninkrijk en China, bieden we onze klanten gelokaliseerde producten en diensten die zijn afgestemd op hun behoeften. Een internationaal netwerk van professionele zakenpartners biedt ondersteuning op andere locaties.
Meer informatie: www.ser-solutions.nl

Noot voor de redactie:
Voor redactionele informatie kunt u contact opnemen met Influx PR, Jakob Brons, telefoon: 055 3663034 of e-mail: ser@influx-pr.com