Datum: (427 dagen oud)
Bedrijf:

Digitale werkplek voor bedrijven verder verbeterd met sociale media

Oplossing om sociale media en intranet in het bedrijf te combineren komt met Share2Gether dichterbij.BREDA, 15 Mei 2017 – Share2Gether, onderdeel van Pro-Online, heeft een nieuwe versie van een social intranet (ook wel digitale werkplek of enterprise social media genoemd) ontwikkeld. In dit kader wordt een extra workshop over Social Intranet gegeven voor ondernemingen vanaf 100 medewerkers, op 9 Juni 12.30 bij MeetingDistrict te Nieuwegein.

Steeds meer middelgrote en grote bedrijven besluiten nieuwe “social” technieken te omarmen en kiezen voor een Sociaal Intranet.  Een sociaal intranet is, in tegenstelling tot de oude statische intranet applicaties, in staat met behulp van de ontwikkelde social technieken real-time, op iedere locatie via internet interactief in contact te zijn met elkaar.

Zo’n social intranet betekent minder vergaderen en minder e-mail. Verder leidt het tot een grotere betrokkenheid, beter geïnformeerde medewerkers en bedrijfsleiding en tot een meer efficiënte werkwijze.

Share2Gether heeft een speciale aanpak en opzet voor ondernemingen vanaf 100 medewerkers. Doortastende aanpak, effectief gebruik en beter beheer van je digitale werkplek. Een verbeterd intranet.

Het Social Intranet:
  • laat mensen meer met elkaar samenwerken
  • activeert de gemeenschap
  • verbindt disciplines door (online) aanwezigheid
  • biedt mogelijkheden tot kennis uitwisseling van iedereen in de onderneming, van top down en bottum up
  • helpt nieuwe medewerkers sneller in te werken
Effectieve workshop helpt onderneming verder met hun digitale werkplek
Dit programma is geschikt voor organisaties in de zorg zoals ziekenhuizen, verpleegtehuizen en gemeentes, maar ook andere bedrijven die hun intranet verder willen verbeteren.

Share2Gether heeft een vernieuwde versie van social intranet (ook wel digitale werkplek genoemd) ontwikkeld en geeft een extra workshop over Social Intranet voor ondernemingen vanaf 100 medewerkers op 9 Juni 12.30 bij MeetingDistrict te Nieuwegein.

Links naar de website, workshop en achtergrond informatie
Over Share2Gether – Social Intranet
Share2Gether is onderdeel van Pro-Online en zorgt voor oplossingen waar ondernemers echt wat aan hebben. Het nieuwe social intranet van Share2Gether is sterk gericht op middelgrote ondernemingen en levert een intranet met veel meer ‘social’ technieken, waardoor communicatie soepeler gaat, meer interactie ontstaat en het beheer van intranet een stuk makkelijker wordt.

Toepassing
Share2Gether combineert beschikbare communicatiemiddelen in één platform en sluit aan bij de beleving van de hedendaagse online en social generatie. Bereik optimaal effect uit de communicatie met collega’s, klanten of de achterban.

Toegevoegde waarde Share2Gether
  • Effectieve communicatie door inzicht, interactie en openheid middels chat, microblog, mail, videoconferentie of het inzetten van polls.
  • Inzicht in kennis, kunde en ervaring door het aanmaken van persoonlijke profielen. Geïnformeerd blijven over de voortgang en professionele situatie van collega’s. Snel inzicht in de meest geschikte persoon of samenstelling van een projectgroep of het ophalen van de gewenste informatie.
  • Werken in groepen. Aanmaken van interessegroepen of projectgroepen. Deel gewenste informatie, documenten, foto’s, etc. binnen bepaalde groepen. Mensen van buiten toegang verlenen is mogelijk.
  • Mobiel toepasbaar. Mobiel inloggen en overal op de hoogte zijn van actuele communicatie. Er is altijd en overal beschikbaarheid van gewenste kennis en informatie.
  • Vanuit de Cloud of lokaal op eigen infrastructuur. Share2Gether kan zowel vanuit de Cloud als vanuit een eigen infrastructuur gehost worden.
Over Pro-Online
Pro-Online is een slimme partij om veel zaken direct te regelen voor ondernemers. Pro-Online is in 2015 opgericht door de ondernemende Erwin Monteban uit Breda om ondernemers verder te helpen met behulp van slimme oplossingen, zodat bedrijven eenvoudiger en beter zaken kunnen doen.

EINDE PERSBERICHTVoor de redactie

Voor meer informatie
Erwin Monteban
Pro-Online Nederland BV
Telefoon:  +31 (0)6- 215 20 999
E-mail: info@pro-online.nl

Social media
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company-beta/2753356/
Twitter: https://twitter.com/share2gethereur
Website: http://pro-online.nl/sociaal-intranet