Yellow Communications’ partner Hotwire benoemt Barbara Bates als nieuwe Hotwire Group CEO

Hoofddorp, 11 mei 2017Yellow Communications’ internationale partner Hotwire maakt vandaag bekend Barbara Bates te hebben aangesteld als Group CEO.

Barbara was tot op heden de CEO van Hotwire Noord-Amerika, een functie die zij verwierf na de overname van haar bureau Eastwick door Hotwire. Eastwick was in de afgelopen 25 jaar een van de meest toonaangevende communicatiebureaus in Silicon Valley. Barbara’s ervaringen en connecties binnen het technologische werkveld en daarbuiten, bieden Hotwire nog meer mogelijkheden bij het ontwikkelen van prijswinnende campagnes voor een aantal van de meest toonaangevende internationale merken en dragen bij aan de missie van Hotwire om het wereldwijde alternatief voor gevestigde multinationals te worden.

Barbara rapporteert aan Matthew Melhuish, CEO van moederonderneming Enero, en zal toezicht houden op het internationale managementteam van Hotwire, bestaande uit Andy West, Adrian Talbot, Alex MacLaverty en Heather Kernahan. Heather zal de activiteiten van Hotwire in de Verenigde Staten blijven aanvoeren vanuit haar rol als directeur Noord Amerika.

Barbara over haar aanstelling: “Het is een eer om een bureau met zoveel ambitie en passie als Hotwire te leiden. Er is een voortdurend streven naar innovatie en vernieuwend denken en het is mijn doel om het voortouw te nemen bij het verder benutten van nieuwe markten, diensten en kansen wereldwijd. We richten ons volledig op het aanbieden van een uitzonderlijke ervaring aan onze klanten en ons team, waarbij we het standaard bureaumodel ter discussie stellen. Ik kijk er erg naar uit om de wereld te laten zien waar wij voor staan.”

Matthew Melhuish vult aan: “Barbara heeft de ervaring en vaardigheid om de grote honger en kansen die er zijn voor groei binnen de organisatie te verzilveren. Bovendien dragen haar frisse blik en kritische houding eraan bij dat de beste kant van Hotwire naarboven komt.We hebben al een aantal internationale successen behaald na de overname vorig jaar en ik weet zeker dat we dit voort kunnen zetten nu Barbara met het internationale managementteam en ons wereldwijde team eraan werkt om de organisatie naar het hoogste niveau te tillen.”

Over Hotwire
Hotwire is een wereldwijd PR- en communicatiebureau dat zich erop toelegt ambitieuze bedrijven te helpen vernieuwen, aan hun reputatie te bouwen en zich te onderscheiden van de massa. De Hotwire communicatie-experts werken in praktijkgerichte teams om de klanten diepgaande kennis en ervaring te bieden binnen een aantal marktcategorieën. Van Sydney tot San Francisco vormen zij een team met een 'one office' mentaliteit. Het internationale team heeft eigen kantoren in 22 landen en regio’s, waaronder het Verenigd Koninkrijk, de VS, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië, Australië en Nieuw-Zeeland. In de Benelux wordt Hotwire vertegenwoordigd door Yellow Communications en in het Midden-Oosten door Active. Kijk voor meer informatie op www.hotwirepr.com.

Over Enero
Hotwire is volledig eigendom van de Enero Group Ltd., een bedrijf genoteerd aan de Australische Securities Exchange (ASX:EGG). De Enero Group is een partnernetwerk van marketing en communicatie bedrijven waaronder BMF, CPR, Dark Blue Sea, Frank PR, Hotwire, Naked Communications, OB Media, Precinct, The Digital Edge en The Leading Edge.

Over Yellow Communications
Yellow is het PR- en communicatiebureau dat organisaties helpt bij het vinden en vertellen van hun verhaal, zodat het gehoord en gewaardeerd wordt en waardoor hun doelgroep in beweging komt. Yellow adviseert over communicatie, zet middelen in en maakt content om die vervolgens te distribueren via de juiste kanalen. Yellow streeft er altijd naar dat de klant zegt: “zo had ik het zelf niet kunnen bedenken en uitvoeren”. Yellow werkt nauw samen met het internationale PR- en communicatiebureau Hotwire. Zo profiteren Yellow’s klanten van de kennis, expertise en mensen die wereldwijd via dit netwerk beschikbaar zijn. Meer informatie op www.yellow-communications.com, via Twitter, LinkedIn of Facebook.Bijlagen

Thumbnail
1.4 MB jpg Barbara Bates, Group CEO, Hotwire.jpg

Thumbnail
5.2 MB jpg GLT, Hotwire.jpgVoor meer informatie:

Yellow Communications
Karin van Geelen
+31 (0)23 555 34 24
karin@yellow-communications.com
www.yellow-communications.com