Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2487 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1025 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Yellow Communications

Eaton Connected - een gebruiksklare, geïntegreerde back-up- en energiedistributieoplossing

Zaltbommel, Nederland, 4 mei 2017 - In stroomkritische omgevingen als datacentra, ziekenhuizen en luchthavens is een back-up van de noodstroomvoorziening (UPS) onontbeerlijk om een betrouwbare en constante stoomtoevoer te waarborgen. Eaton introduceert Eaton Connected, een nieuw geïntegreerd systeem waarin UPS en energiedistributie samenkomen in één veilige, snelle, flexibele en geteste totaaloplossing.

Voor een veilige en betrouwbare netwerkomgeving is een back-up stroominstallatie niet alleen afhankelijk van de UPS zelf, maar ook van een inkomende voedingslijn, een onderhoudsbypass en uitgaande voedingslijnen. Deze zijn essentieel voor het betrouwbaar en veilig functioneren van de UPS back-up en om de energievoorziening voor de kritische belastingen te garanderen. Eaton Connected zorgt voor een hogere betrouwbaarheid en beschikbaarheid door al deze componenten in één uitgebalanceerde oplossing samen te brengen. Bovendien nemen de ontwerp- en installatietijden hierdoor enorm af en wordt het risico op stroomuitval beperkt.

Voorheen betekende het configureren van een energiedistributiesysteem altijd dat de UPS-en schakel- en verdeelapparatuur moesten worden bepaald, geïnstalleerd en aangesloten. Verder moesten middelen en geld worden ingezet om zwakke plekken of mogelijke interoperabiliteitsproblemen te verhelpen. Eaton Connected, een geïntegreerd ontworpen, samengestelde oplossing van twee Eaton producten, biedt een betrouwbare oplossing voor deze problemen.

Eaton Connected realiseert een hoge beschikbaarheid en minimaliseert niet geplande stilstand door een combinatie van factoren. De producten van Eaton worden volgens de van toepassing zijnde UPS-, schakel- en verdeelnormen getest. Zo wordt vastgesteld of ze veilig en betrouwbaar werken en voldoende bestand zijn tegen veeleisende kortsluitingsomstandigheden. Bovendien zijn deze systemen in samenhang getest, elektrisch en mechanisch, om te verzekeren dat het echt volledige Connected-oplossingen zijn. De onderhoudsbypass, terugschakelingsbeveiliging, vooraf bepaalde overstroominstellingen en Hotsync-technologie zorgen voor maximale beschikbaarheid.

Jussi Vihersalo, Business Development Manager, Large UPS bij Eaton licht toe: “In het huidige bedrijfsklimaat hebben gebruikers behoefte aan beschikbare oplossingen om sneller dan ooit te kunnen inspelen op de veranderende vraag. Eaton Connected komt hier tijdens de ontwerp- én de installatiefase aan tegemoet door de modulariteit en schaalbaarheid van de producten en de beproefde interoperabiliteit van de componenten. De modules kunnen snel in elkaar worden gezet waardoor ze voldoen aan de exacte projectspecificaties. Zo wordt voorkomen dat onnodig kapitaal of capaciteit wordt verspild. Later kan op verzoek direct extra capaciteit worden toegevoegd door eenvoudig extra modules bij te plaatsen om een hogere belasting aan te kunnen. De flexibiliteit wordt nog verder vergroot doordat de UPS en de energiedistributiecapaciteiten zowel als geheel of apart kunnen worden uitgebreid of teruggebracht.”

Projectmanagers kunnen met hun keuze voor Eaton Connected risico's veel beter beheren. Ze hoeven niet op zoek te gaan naar afzonderlijke onderdelen of engineeringvraagstukken te beantwoorden. Het hele proces van inkoop tot oplevering wordt dankzij de kant-en-klare geprefabriceerde oplossingen veel eenvoudiger, waardoor een project op tijd en binnen het budget kan worden voltooid. Er gaat geen tijd verloren met het oplossen van onverwachte incompatibiliteitsproblemen en gebruikers weten vanaf het begin van het project exact wat ze kunnen verwachten.

Twee versies Eaton Connected

Eaton brengt twee versies van Eaton Connected uit: de Power Xpert 9395P en de Eaton 93PM UPS, beschikbaar om direct te worden aangesloten op de Power Xpert CX-schakel- en -verdeelsystemen. Dit zorgt voor vermogens van 30-900 kVA met statische schakelsecties tot 1200 kVA om uitdagende kortsluitstromen aan te kunnen. De Power Xpert CX schakel- en verdeelapparatuur zal binnen alle commerciële en industriële toepassingen zorgen voor een betrouwbare energiedistributie- en motorbedieningsfunctionaliteit tot 6300 A.

De afzonderlijke componenten van Eaton Connected hebben allemaal eigenschappen die bijdragen aan een betrouwbare en veilige energievoorziening en verlaging van de exploitatiekosten. De efficiëntie van de dubbele conversiemodus van de UPS kan worden geoptimaliseerd met VMMS (Variable Module Management System). In de ESS-modus (ESS - Energy Saver System) is een maximale energie-efficiëntie van meer dan 99 procent beschikbaar.

Power Xpert CX schakel- en verdeelapparatuur is getest conform IEC 61439-2, gevalideerd door DEKRA, en biedt een veilige, betrouwbare werking door de toegepaste bouwvorm type 4. Voor vermogens van 300 kVA en lager, zijn zowel vaste als plug-in vermogensschakelaars verkrijgbaar, waardoor wijzigingen kunnen worden aangebracht zonder dat het systeem volledig hoeft te worden uitgeschakeld. Om te zorgen dat de veiligheid te allen tijde is gegarandeerd, worden de vermogensschakelaars bij verwijdering automatisch afgeschakeld en is het mogelijk om inschakelen mechanisch te blokkeren.

Eaton Connected garandeert betrouwbare, efficiënte en veilige stroomvoorziening op plaatsen waar dat het meeste nodig is. Ga voor meer informatie over Eaton Connected naar www.eaton.eu/EatonConnected.Bijlagen


Thumbnail
690 KB jpg 9395P CX Switchboard combined front

Thumbnail
605 KB jpg 9395P CX Switchboard combined left

Thumbnail
847 KB jpg 9395P CX Switchboard combined rightOver Eaton
Eaton’s Electrical Sector is een wereldleider met expertise in energiedistributie en -beveiliging, noodstroomvoorziening, besturing en automatisering, verlichting en beveiliging, gebouwgerelateerde oplossingen en bedradingssystemen, oplossingen voor zware en gevaarlijke omstandigheden en engineering services. Via wereldwijd toepasbare oplossingen is Eaton in staat invulling te geven aan de meest kritische uitdagingen op het gebied van hedendaagse elektrotechniek.

Eaton is een powermanagementbedrijf dat in 2016 een omzet realiseerde van $19,7 miljard. Het bedrijf biedt energie-efficiënte oplossingen die klanten helpen om hun elektrische, hydraulische en mechanische energie efficiënter, veiliger en duurzamer te beheren. Eaton wijdt zich aan het verbeteren van de levenskwaliteit en het milieu door het gebruik van powermanagementtechnologieën en -diensten. Eaton telt ongeveer 95.000 medewerkers en verkoopt zijn producten aan klanten in meer dan 175 landen. Ga voor meer informatie naar www.eaton.nl/electricalVoor meer informatie:
Yellow Communications
Karin van Geelen
+31 (0)23 555 34 24
karin@yellow-communications.com
www.yellow-communications.com
Laatste van Eaton  
Elektrificatie kan uitstoot van vervoer, bouw en industrie in Europa in 2050 met 60% verminderen

Eaton breidt cybersecurity-portfolio uit met IEC-gecertificeerde producten

Eaton breidt 5P-serie uit met lithium-ion UPS
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1025 dagen
PR contact  

Logo Yellow Communications
Eaton contact  

Logo Eaton

Eaton sociaal  


Eaton tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Synobsys
Logo Trade Cover Exchange
Logo Tilaa B.V.
Logo Fundaments B.V.
Logo Shift Office Support
Logo FLS Nederland B.V.
Logo LinQhost
Logo CommITment BV
Logo ICT-Partners
Logo SoftApp-distribution
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Alcadis
Logo KeenSystems
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo BTG
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Veeam Software
Logo Arrow Electronics
Logo UiPath
Logo Xerxes Group
Logo Infoblox
Logo Red Hat, Inc.
Logo Thales
Logo PA Consulting
Logo Cloudian B.V.
Logo Odin Groep
Logo BITO Systems nv
Logo USoft
Logo Extreme Networks
Logo Pegasystems
Logo MeetingpointAdvies
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87773 persberichten
- 5614 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7481 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl