Datum: (446 dagen oud)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Forrester Research roept LogRhythm uit als leider in Security Analytics Platforms

LogRhythm behaalt hoogst mogelijke score op zestien criteria, waaronder User Behavior Analytics (UBA) en Integrated Network Analytics and Visibility (NAV)Schiphol, 3 mei 2017 LogRhythm, The Security Intelligence Company, is door Forrester Research, Inc. uitgeroepen als leider in het Forrester Wave™: Security Analytics Platform-rapport voor Q1 2017. In dit onderzoek werden elf leveranciers geëvalueerd op basis van 36 criteria, waaronder hun huidige aanbod, strategie en marktaandeel.

Het Threat Lifecycle Management-platform (TLM) van LogRhythm biedt bedrijven over de gehele wereld een breed aanbod van aangepaste beveiligingsmogelijkheden die ze meer en beter inzicht geven in hun IT-omgeving. Zo kunnen zij beveiligingsincidenten sneller opsporen, neutraliseren en herstellen.

Voor dit platform combineert LogRhythm big-datatechnologie met machine-learning om zo alles in één platform te kunnen aanbieden. Dat gaat om Security Information and Event Management (SIEM), logmanagement, endpoint-monitoring, Network Behavior Analytics (NBA), User Entity and Behavior Analytics (UEBA) en Security Automation and Orchestration (SAO). Op deze manier verbindt LogRhythm mensen en processen binnen de IT-securityomgeving met als doel om de mean-time-to-detect en de mean-time-to-respond van cyberaanvallen te verlagen zonder dat hiervoor extra personeel hoeft te worden aangenomen.

“Het is een eer dat Forrester ons uit een totaal van elf leveranciers als leider op het gebied van Security Analytics-platformen uitkiest”, zegt Chris Petersen, Chief Technology Officer en senior vicepresident  van R&D, en medeoprichter van LogRhythm. “Dat we op 16 van de 36 criteria het hoogst scoren, bewijst wat mij betreft de kracht van ons TLM-platform. En het laat tegelijkertijd zien dat we streven naar de beste securityoplossingen in de markt, waarmee SecOps-teams en Security Operations Centers over de gehele wereld de mean-time-to-detect en de mean-time-to-respond van cyberaanvallen verlagen. We doen er alles aan om op het gebied van SOC’s leider te blijven door blijvend te innoveren en onze klanten tevreden te stellen.”

Het volledige Forrester Wave-rapport voor Security Analytics Platforms is te downloaden op https://logrhythm.com/forrester-wave-report-security-analytics-2017.
 
###  

Over LogRhythm
LogRhythm, marktleider in Security Intelligence en Analytics, helpt organisaties wereldwijd om schadelijke cyberbedreigingen snel op te sporen en op te lossen. Het bekroonde platform van het bedrijf brengt next-generation SIEMlogmanagement, netwerk- en endpoint-monitoring en forensisch onderzoek, en Security Analytics samen in één userinterface. LogRhythm beschermt klanten tegen de risico’s van cyberbedreigingen en biedt daarnaast innovatieve compliance-automatisering en -ondersteuning, en diepgaand inzicht in de IT-omgeving.

LogRhythm wordt voortdurend erkend door experts van derde partijen. Zo kreeg de securityspecialist de titel ‘Champion’ in het verslag van Info-Tech Research Group’s 2014-15 SIEM Vendor Landscape, kreeg het de ‘Best of 2014’-award voor SIEM van SANS Institute, en ontving het in april 2015 de Trust Award voor ‘Best SIEM Solution’ van SC Magazine. Daarnaast won het bedrijf de Frost & Sullivan’s 2015 Global Security Information and Event Management (SIEM) Enabling Technology Leadership Award. Vanuit zijn hoofdkantoor in Boulder, Colorado (VS), stuurt LogRhythm activiteiten aan in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië-Pacific.

CONTACTINFORMATIE

LVTPR
Michael Ros / Kirsten Meij
+31 (0)30 656 50 70
Logrhythm@lvtpr.nl