Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
2488 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1023 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Forcepoint succesvol met Data Loss Prevention

Analisten en grootzakelijke klanten in verschillende sectoren enthousiast over DLP-oplossingen van Forcepoint

Utrecht, 3 mei 2017 – De Data Loss Prevention-oplossingen (DLP) van Forcepoint, wereldwijd marktleider in cybersecurity, trekken veel aandacht bij grootzakelijke klanten en analisten. Deze  oplossingen richten zich op de interactie tussen medewerkers en persoonlijke data, waar beveiliging het meest kwetsbaar is. Forcepoint zet hiervoor intelligente systemen in, die gebruikersgedrag en gebruikersbedoelingen begrijpen. De oplossingen combineren uitgebreide kennis van gebruikersgedrag en analytics met diepgaand inzicht in de exacte inhoud van bestanden, zoals het type data met de meeste waarde voor de klant. Hiermee biedt Forcepoint een raamwerk voor compliance door het afdwingen van gebruikspolicy’s. Bedrijven kunnen zich zo voorbereiden op wetgeving als GDPR en tegelijkertijd het ongeautoriseerd gebruik van data voorkomen en risicovolle gebruikers identificeren.

De toenemende belangstelling voor Forcepoint-oplossingen blijkt uit het volgende:
  • Gartner plaatste Forcepoint DLP voor het tweede achtereenvolgende jaar op de eerste plek voor Regulatory Compliance Use Case in de 2017-editie van zijn Critical Capabilities for Data Loss Prevention-rapport1;
  • Forcepoint is voor de negende keer geplaatst in het Leiderskwadrant van Gartner’s Magic Quadrant 2017 for Enterprise DLP2’;
  • een groeiend aantal grootzakelijke organisaties implementeert op dit moment de gebruikersgerichte beveiligingsoplossingen van Forcepoint. Die zorgen voor betere compliancy, een betere bescherming van intellectueel eigendom en meer inzicht in kritische data, ongeacht waar deze is opgeslagen. In de afgelopen twaalf maanden kozen enterprise bedrijven, waaronder Honda, Finansbank en Danieli & C. Officine Meccaniche, voor Forcepoint.
Analisten erkennen opnieuw het leiderschap van Forcepoint op het gebied van DLP. Voor het tweede achtereenvolgende jaar kreeg Forcepoint DLP de hoogste productscore (4.08 op een schaal van 1 tot 5) voor Regulatory Compliance Use Case in het meest recent verschenen Critical Capabilities-rapport van Gartner. Naast deze topscore in Regulatory Compliance Use Case scoorde Forcepoint DLP 4.06 op een schaal van 1 tot 5 voor intellectueel-eigendombescherming en 4.07 voor Data Visibility & Monitoring.

“Wereldwijd opererende bedrijven onderkennen de cruciale connectie tussen het beschermen van mensen en het beveiligen van kritische intellectuele eigendommen en data”, zegt Heath Thompson, senior vicepresident en General Manager Data and Insider Threat Security van Forcepoint. “De recente klantadoptie en de erkenning van Gartner zijn het bewijs van onze mogelijkheden en ons commitment om de meest risicovolle gebruikers en activiteiten te identificeren, inzicht in bedreigingen te bieden en deze uiteindelijk te stoppen.”

Risico’s van datadiefstal
Danieli & C. Officine Meccaniche S.P.A is een van de grootste internationale spelers op het gebied van fabrieken en machines voor de metaalsector, met een vestiging in Nederland. Het bedrijf heeft een jaaromzet van meer dan drie miljard euro en telt ruim 11.000 medewerkers. Het bedrijf zet Forcepoint in om de compliance te vergroten en de risico’s te verkleinen.

“Dankzij Forcepoint DLP hebben we bewustwording en aandacht datalekken sterk weten te vergroten. Hierdoor waren we in staat om incidenten onder de aandacht te brengen, die het gevolg waren van onoplettendheid”, zegt Fabrizio Paolini, IT-securitymanager bij Danieli & C. Officine Meccaniche S.P.A.

Finansbank, een van de vijf grootste banken van Turkije met een balanstotaal van 300 miljard dollar en 12.000 medewerkers, vergrootte zijn mogelijkheden om diefstal van data door medewerkers te voorkomen.

“Het belangrijkste dat we proberen te beschermen, is de reputatie van Finansbank, die niet in geld is uit te drukken”, zegt Ahmet Taskeser, hoofd van het Security Incident Management-team van de bank. “Het beschermen van een financiële instelling met miljoenen klanten vereist geavanceerde data loss prevention voor het proactief tegenhouden van in- en uitgaande bedreigingen en het voorkomen dat data op plekken komt, waar ze niet hoort.”

Meer informatie

Noten:

1 Gartner, ‘Critical Capabilities for Enterprise Data Loss Prevention, door Brian Reed en Deborah Kish, 10 april 2017.

2 Gartner, ‘Magic Quadrant for Enterprise Data Loss Prevention’, door Brian Reed en Deborah Kish, 16 februari 2017 (Forcepoint was voorheen Websense). Volgens Gartner bieden “ ‘Leiders’ producten die geschikt zijn voor klanten van Gartner voor wat betreft middelgrote en grote implementaties. Leiders hebben een goed begrip laten zien van wat klanten nodig hebben en bieden in het algemeen complete mogelijkheden binnen drie functionele gebieden: netwerk, discovery en eindpunt. Zij bieden krachtige beheerinterfaces, sterke integratie met andere eigen producten of met oplossingen van andere leveranciers op basis van solide partnerships. Ze voorzien in ambitieuze roadmaps en maken die ook waar. Hun DLP-producten zijn bekend bij klanten en regelmatig terug te vinden op RFP-shortlists.”

Gartner beveelt geen van de leveranciers, producten of services uit zijn onderzoekspublicaties aan. Ook adviseert Gartner technologiegebruikers niet alleen de leveranciers met de hoogste scores te selecteren. De Gartner-onderzoeksrapporten geven de meningen van de Gartner-onderzoeksorganisatie weer en dienen niet beschouwd te worden als feitelijke constateringen. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek af, inclusief garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Over Forcepoint
Forcepoint behoedt gebruikers, data en netwerken voor de meest geavanceerde aanvallen: van dreigingen van binnenuit tot en met gevaren van buitenaf, en beschermt overal. Forcepoint beveiligt data in de cloud, onderweg en op kantoor, vereenvoudigt compliance en maakt het mogelijk op betere wijze beslissingen te nemen om beveiliging te stroomlijnen. Forcepoint stelt organisaties in staat zich te focussen op hun belangrijkste bedrijfsaspecten, terwijl ze routineuze beveiligingstaken automatiseren. Meer dan 20.000 organisaties wereldwijd vertrouwen op Forcepoint. Het bedrijf is gevestigd in Austin, Texas (VS), en is wereldwijd actief in sales, service, beveiligingslaboratoria en productontwikkeling. Forcepoint is een samenwerking tussen de Raytheon Company en Vista Equity Partners. Bezoek voor meer informatie www.Forcepoint.com en volg ons op Twitter @ForcepointSec.

Voor meer informatie:

Forcepoint
Julia Sørensen
julia.sorensen@forcepoint.com
+47 45688201

LVTPR
Nienke Geudeker / Edmee Verbeek
forcepointlvtpr@lvtpr.nl
030 6565 070

Thales maakt einde aan wachtwoordtijdperk met een badge die zowel pc’s ontgrendelt als veilige toegang tot cloud biedt

Xerox introduceert PrimeLinkTM B9100 serie multifunctionele printers

4 kansen in process excellence die je in de gaten moet houden

SentinelOne haalt 200 miljoen dollar op in nieuwe investeringsronde
Duidelijkheid over vakmanschap installatiebranche in Centraal Register

PA Consulting boekt recordomzet van £500 miljoen in 2019

Gezamenlijke oplossing van Cloudian en Veeam voor ransomware-bescherming

Previder versterkt landelijke positie na samenvoeging met Platani

LEO neemt Nederland mee in de wereld van de logistiek op SBS 6

USoft zet in op low-code groeistrategie met nieuwe investeerder Holland Capital

WiFi-gebruik tijdens Super Bowl LIV voor zevende jaar op rij gestegen

Scheiding tussen IT en Business kan negatieve impact hebben op de klantervaring, blijkt uit onderzoek van Pegasystems

MeetingpointAdvies breidt dienstverlening bij vergelijkers voor schade particulier verder uit

Nieuwe LANCOM Enterprise SD-WAN-gateway om maximaal drieduizend externe locaties te verbinden

Orange Business Services selecteert Ekinops en Dell Technologies voor uCPE-platforms

AntTail realiseert logistieke doorbraak voor farmaceutische industrie met IoT-app gebouwd met Mendix

Kaspersky behaalt ISO 27001 certificering

Fujitsu presenteert end-to-end retailmogelijkheden tijdens Euroshop 2020

Panasonic Toughbook-tablets optimaliseren Zwitsers openbaar vervoer

Yourhosting reset preventief wachtwoorden van e-mailaccounts

Dell Technologies presenteert innovatieve oplossingen voor de edge

Zorgservice XL ontzorgt ziekenhuizen met inzet Qlik Sense
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1023 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Forcepoint contact  

Logo Forcepoint

Forcepoint sociaal  


Forcepoint tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Synobsys
Logo Trade Cover Exchange
Logo Tilaa B.V.
Logo Fundaments B.V.
Logo Shift Office Support
Logo FLS Nederland B.V.
Logo LinQhost
Logo CommITment BV
Logo ICT-Partners
Logo SoftApp-distribution
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Alcadis
Logo KeenSystems
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo BTG
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo PA Consulting
Logo Cloudian B.V.
Logo Odin Groep
Logo BITO Systems nv
Logo USoft
Logo Extreme Networks
Logo Pegasystems
Logo MeetingpointAdvies
Logo Veeam Software
Logo Cisco
Logo DXC Technology
Logo CRM Partners
Logo IFS
Logo Workday
Logo NetApp
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87761 persberichten
- 5613 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7474 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl