www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.nlwww.marcommit.nlContentbureau
2479 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (990 dagen geleden)
Bedrijf:

RES ONE Security gecertificeerd voor Citrix Ready Secure Remote Access-programma

RES ONE breidt beveiligings- en beheerfunctionaliteit uit naar Citrix-omgevingen

‘s-Hertogenbosch, 2 mei 2017 - RES, marktleider in het leveren, automatiseren en beveiligen van werkplekken, kondigt vandaag aan dat RES ONE Security het goedkeuringstraject als onderdeel van het Citrix Ready Secure Remote Access-programma met succes heeft afgerond. Daarmee biedt RES IT-verantwoordelijken een veilige oplossing voor remote werken: de gecombineerde oplossing helpt het bedrijfsnetwerk te beveiligen tegen datadiefstal en andere beveiligingsaanvallen.

Via het Citrix Ready Program kunnen klanten eenvoudig aanvullende producten en oplossingen vinden waarmee ze hun Citrix-omgevingen kunnen verbeteren. RES ONE Security heeft de serie tests van Citrix doorstaan en werkt naadloos samen met XenDesktop, XenApp, XenMobile, XenServer en Netscaler. De digitale werkplek is daardoor veiliger en flexibeler en maximaliseert productiviteit.

RES ONE Security combineert automatisering en selfservice met beveiligingsmogelijkheden, zodat de moderne agile werknemer altijd toegang tot de juiste apps en services heeft. RES biedt een unieke benadering van bestuur en beveiligings- identiteits- en toegangsmanagement van de werkplek, met adaptieve beveiliging, besef van context en brede hybride werkplekondersteuning. Samen zorgen RES en Citrix voor beter beheer van endpoints, toegang op basis van policies, automatisering van IT-dienstverlening en adaptieve beveiliging en compliance.

“Als lid van het Citrix Ready-programma breiden we de beveiliging en beheermogelijkheden van Citrix-producten uit”, zegt Tripp Purvis, Senior Vice President Strategic Alliances bij RES. “Hiermee laten we zien hoe goed we met onze vertrouwde partners samenwerken om onze klanten de best mogelijke ervaring te kunnen bieden.”

“Via het Citrix Ready-programma biedt RES oplossingen die, door goedgekeurde ondersteuning van Citrix-virtualisatietechnologie, organisaties helpen met uitrol, beveiliging en productiviteitsmaximalisatie van digitale werkplekken”, zegt Siddharth Rabindran, Director, Citrix Ready-programma bij Citrix. “Door RES te gebruiken met de netwerk- en virtualisatieoplossingen van Citrix kunnen organisaties hun werknemers voorzien van applicaties en digitale diensten waarmee ze hun werk effectiever en veiliger kunnen uitvoeren.”

Bezoek RES op Citrix Synergy

RES is aanwezig op Citrix Synergy 2017. Bezoek ons op stand #403 voor demonstraties en inzicht in hoe RES uw organisatie veiliger en productiever kan maken. Citrix Synergy wordt gehouden in het Orange County Convention Center in Orlando, Florida, van 23 tot 25 mei 2017.

Kom meer te weten over hoe RES uw organisatie kan beveiligen!Voor meer informatie: (niet voor publicatie):
Pride PR
Ivette van der Elst &Jannemiek Starkenburg
res@pridepr.nl
t: 071-5680028Over RES
RES, marktleider in digitale werkplektechnologie, helpt organisaties betere zakelijke resultaten te realiseren terwijl beveiligings- en compliance-risico’s worden gereduceerd en gebruikers eenvoudig toegang krijgen tot hun digitale werkomgeving. Met een gebruikersgerichte benadering maakt RES de toegang tot technologie veilig, zelfs in complexe scenario’s met meerdere apparaten of locaties. RES beschikt over tal van gepatenteerde technologieën, snelle time to value en een hoogwaardige klantenservice voor meer dan 3.000 bedrijven wereldwijd. RES is door Gartner benoemd als ‘Cool Vendor 2015’ voor de innovatieve mogelijkheden van de RES ONE Service Store. Bezoek www.res.com voor meer informatie en volg ons op Twitter @RESsoftware.

Over Citrix Ready
Citrix Ready raadt oplossingen aan die de Citrix Delivery Center-infrastructuur bewezen verbeteren. De compatibiliteit van alle producten is geverifieerd in uitgebreide tests. Citrix heeft uit zijn uitgebreide partner ecosysteem vertrouwde oplossingen gekozen die ontworpen zijn om aan veel behoeften bij bedrijven te voldoen. Via de online catalogus en het Citrix Ready-brandingprogramma kunnen zij snel een vertrouwde infrastructuur vinden en bouwen. Citrix Ready zorgt er bovendien voor dat producten niet alleen nu, maar ook in de toekomst samenwerken met Citrix. Zie voor meer informatie: www.citrix.com/ready.
Eerder van RES  
5 jul 2017 Ivanti neemt RES Software, leverancier van werkplekautomatisering en identiteitsbeheer, over

28 jun 2017 Online community RES Hub helpt organisaties bij transformatie van de digitale werkplek

8 jun 2017 COMPAREX Nederland Platinum-partner voor RES
Geplaatst:
Verstreken tijd: 990 dagen
RES contact  

Logo RES

  +31 73 622 8800
  www.res.com
RES sociaal  


RES tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo iUsed.nl
Logo SWOOP
Logo NewChannel
Logo DeltaFiber B.V.
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Dutchitchannel.nl
Logo TJIP
Logo Cisco
Logo CRM Partners
Logo Thinkwise
Logo Eaton
Logo Pro Contact
Logo PA Consulting
Logo Newion
Logo Red Hat, Inc.
Logo Genesys
Logo Qualys
Logo SAP
Logo Eficode
Logo Cumulus Networks
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87509 persberichten
- 5589 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7188 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl