www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers
2502 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (3 jaar en 159 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: KINXX PR

IaaS hosting provider 3W Infra lanceert verhuisservice voor IT Infrastructuren in Amsterdam, Frankfurt en Londen

Amsterdam, 24 april 2017 – 3W Infra, een snelgroeiende en wereldwijde leverancier van Infrastructure-as-a-Service (IaaS) hosting services gevestigd in Amsterdam, breidt zijn aanbod aan managed services uit met ‘3W Infra IT Infrastructure Relocation’. Deze datacenter neutrale verhuisservice is bedoeld voor het migreren van bestaande IT infrastructuren in Amsterdam, Frankfurt of Londen naar een nieuwe datacenter omgeving in een van deze regio’s.

De nieuwe managed service, 3W Infra IT Infrastructure Relocation, wordt geleverd door 3W Infra’s mobiele engineering teams. De nieuwe dienst richt zich op enterprises, cloud services providers (CSP’s), system integrators, managed services providers (MSP’s), en colocatie aanbieders. Uniek aan de service is volgens 3W Infra dat ‘IT Infrastructure Relocation’ niet alleen bedoeld is voor eigen klanten en het eigen flagship datacenter in Amsterdam. De service wordt datacenter neutraal aangeboden, wat betekent dat iedereen er gebruik van kan maken – ongeacht waar de IT infrastructuur in een van deze drie internet hubs is ondergebracht en naar welk datacenter in deze regio’s de IT infrastructuur gemigreerd dient te worden.

“Wij zien onszelf graag als een ruimdenkend bedrijf,” zegt Roy Premchand, Managing Director van 3W Infra. “Als gebruikers hun IT infrastructuren buiten de scope van 3W Infra in een ander datacenter willen onderbrengen, dan zien we dat niet als vreemdgaan. Wij zijn zelfs bereid om IT infrastructuren van ons eigen flagship datacenter in Amsterdam te verhuizen naar een concurrerend datacenter. Het verhuizen van IT infrastructuur vanuit de internet hub in Frankfurt naar Londen, of andersom, is ook een optie. Onze ruimdenkende benadering ten aanzien van de levering van engineering services is een lange-termijn strategie, bedoeld om langdurige relaties op te bouwen binnen de hosting business.”

3W Infra IT Infrastructure Relocation biedt de volgende activiteiten met betrekking tot strategie, planning en uitvoering van datacenter verhuizingen: 
 • Roadmap voor verhuizing – Gebaseerd op een hardware inventarisatie zullen 3W Infra engineers en een projectmanager de scope van een project bepalen. Welke servers en netwerkapparatuur dienen verhuisd te worden? De apparatuur kan onder andere bestaan uit rack servers, routers, switches, load balancing apparatuur, firewalls, power distribution units (PDU’s), back-up apparatuur, etc.

 • Projectmanagement – De projectmanagers van 3W Infra leveren end-to-end projectmanagement services, waaronder zowel het directe management van een migratie en de bijbehorende apparatuur alsook het verzorgen van de algehele strategische planning. 3W Infra’s ervaren projectmanagers verzorgen het management van onderlinge afhankelijkheden tussen verschillende migratietaken. Ook brengen zij risico’s in kaart en ondernemen zij preventieve actie om deze te vermijden.

 • Voorbereiding, planning en documentatie – De 3W Infra IT Infrastructure Relocation service omvat het aanleggen van gedetailleerde lijsten waarin alle onderdelen van de bestaande datacenter omgeving worden beschreven. Ook worden alle details van de gewenste nieuwe omgeving in de projectbeschrijving opgenomen. In het verlengde van de verhuizing roadmap zullen alle stappen en data/momenten worden gedocumenteerd, evenals de partijen/mensen die erbij betrokken zijn.

 • Logistiek – Ervaren logistieke specialisten zullen, gebaseerd op eerder opgestelde documenten, ervoor zorgen dat alle hardware apparatuur volgens plan wordt getransporteerd naar de nieuwe omgeving. De projectrol omvat onder meer het selecteren van de juiste manier van vervoer, plus het elimineren van logistieke risico’s.

 • Leveren nieuwe setup – 3W Infra’s gecertificeerde engineers kunnen hardware ontwerp taken op zich nemen en on-site voorbereidingswerkzaamheden verrichten. Zij kunnen tevens een volledig nieuwe setup voor een IT infrastructuur binnen de nieuwe datacenter omgeving verzorgen.

 • Evaluatie verhuizing – Uit oogpunt van bedrijfscontinuïteit zorgen de projectmanagement teams voor uitgebreide evaluatie van een project. Evaluatie van een nieuw opgeleverde datacenter omgeving is bedoeld om garanties te bieden ten aanzien van zowel huidige als lange-termijn behoeften.
Het zou voor 3W Infra’s engineering teams niet uitmaken of het gaat om omvangrijke servermigraties of om het migreren van een kleine hoeveelheid servers. “Onze Poject Management afdeling is professioneel in staat om ieder verhuizingsproject uit te voeren,” zegt Premchand. “Het bewijs daarvan is binnenkort beschikbaar, zodra de verhuizing van onze eigen IaaS omgeving inclusief 4.000 dedicated servers is afgerond naar ons nieuwe, hoog-redundante en energie-efficiënte flagship datacenter in Amsterdam, in Switch AMS1.”3W Infra’s IT Infrastructure Relocation service zou de volgende voordelen aan organisaties kunnen bieden: 
 • Behalen van snelle resultaten - De nieuwe service kan organisaties helpen bij mogelijk strakke deadlines voor een verhuizing van IT infrastructuur.
 • Besparen op tijd en kosten - Wanneer een datacenter verhuizing door experts wordt gedaan, dan kan dat tijd en daarmee kosten schelen.
 • Opvullen hiaat in expertise – Verhuizing van IT infrastructuur vindt doorgaans slechts af en toe plaats, waardoor de meeste organisaties dergelijke expertise niet in huis zullen hebben.
 • Verbeteren beschikbaarheid – Een nieuwe setup van de IT infrastructuur biedt mogelijkheden om afscheid te nemen van legacy configuraties, terwijl de beschikbaarheid van de IT omgeving kan worden verbeterd.
----------------
Over 3W Infra

3W Infra is een ‘pure-play’ Infrastructure-as-a-Service (IaaS) hosting provider die in 2014 is opgericht door enkele veteranen binnen de internet en hosting industrie. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam en richt zich op het leveren van IaaS in zijn puurste vorm. 3W Infra’s enterprise level hosting oplossingen met een schaalbaar en kostenefficiënt design, worden op maat ontwikkeld en nauw afgestemd op individuele behoeften. Klanten kunnen bij 3W Infra terecht voor onder andere dedicated servers, colocatie, IP transit, en high-level klantensupport. 3W Infra’s Remote Hands service biedt daarnaast de mogelijkheid voor professionele engineering ondersteuning op ’s werelds grootste datacenter/internet hubs, in Amsterdam, Frankfurt en Londen.

3W Infra is een snelgroeiende onderneming die zich richt op duurzame groei. Het bedrijf heeft reeds 4.000 dedicated servers in beheer, terwijl het wereldwijde netwerk van 3W Infra momenteel meer dan 160 Gigabit/seconde (Gbps) aan beschikbare bandbreedte biedt. 3W Infra mag onder andere enkele van de grootste internet, broadcasting en cloud services providers tot zijn vaste klantenkring rekenen.

Voor meer informatie over 3W Infra, ga naar www.3winfra.com.

-----------------
Media contact

3W Infra
pr@3winfra.com
+31 20 894 33 44
Laatste van 3W Infra  
3W Infra breidt reseller hosting opties uit met ‘Bring-Your-Own-Drive’ Dedicated Servers

3W INFRA tekent strategisch netwerk management & support contract met A2B Internet voor 3W Infra Global Network

3W Infra breidt netwerk in Amsterdam uit en verbindt globaal netwerk met Asteroid IXP
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3 jaar en 159 dagen
PR contact  

Logo KINXX PR
3W Infra contact  

Logo 3W Infra

3W Infra sociaal  


3W Infra tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo QuandaGo
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo SoftApp
Logo Sam Media
Logo Inuits
Logo Xinno
Logo DeSoftware-Vergelijker.nl
Logo ITchannelPRO | Districomm
Logo Fundaments, Expert in Clouds
Logo Rubicon B.V.
Logo Winkelvrij
Logo INNOV8iON
Logo Fundaments, Expert in Clouds
Logo Techone B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo CloudSuite B.V.
Logo Techone B.V.
Logo CapX Nederland
Logo Botz4U
Logo CapX Nederland
Logo iQibt B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo Boys with Brains
Logo Techone B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Frontline Solutions
Logo GTT Communications
Logo NLdigital
Logo Flanderijn
Logo Onguard
Logo Red Hat, Inc.
Logo Rubix
Logo Extreme Networks
Logo Citrix
Logo Qualys
Logo Opleiding.nl
Logo EMERCE
Logo ChargePoint
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Aruba Nederland
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89353 persberichten
- 5802 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 8787 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureauHerken zakelijke websitebezoekers