www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2478 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (960 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: KINXX PR

IaaS hosting provider 3W Infra lanceert verhuisservice voor IT Infrastructuren in Amsterdam, Frankfurt en Londen

Amsterdam, 24 april 2017 – 3W Infra, een snelgroeiende en wereldwijde leverancier van Infrastructure-as-a-Service (IaaS) hosting services gevestigd in Amsterdam, breidt zijn aanbod aan managed services uit met ‘3W Infra IT Infrastructure Relocation’. Deze datacenter neutrale verhuisservice is bedoeld voor het migreren van bestaande IT infrastructuren in Amsterdam, Frankfurt of Londen naar een nieuwe datacenter omgeving in een van deze regio’s.

De nieuwe managed service, 3W Infra IT Infrastructure Relocation, wordt geleverd door 3W Infra’s mobiele engineering teams. De nieuwe dienst richt zich op enterprises, cloud services providers (CSP’s), system integrators, managed services providers (MSP’s), en colocatie aanbieders. Uniek aan de service is volgens 3W Infra dat ‘IT Infrastructure Relocation’ niet alleen bedoeld is voor eigen klanten en het eigen flagship datacenter in Amsterdam. De service wordt datacenter neutraal aangeboden, wat betekent dat iedereen er gebruik van kan maken – ongeacht waar de IT infrastructuur in een van deze drie internet hubs is ondergebracht en naar welk datacenter in deze regio’s de IT infrastructuur gemigreerd dient te worden.

“Wij zien onszelf graag als een ruimdenkend bedrijf,” zegt Roy Premchand, Managing Director van 3W Infra. “Als gebruikers hun IT infrastructuren buiten de scope van 3W Infra in een ander datacenter willen onderbrengen, dan zien we dat niet als vreemdgaan. Wij zijn zelfs bereid om IT infrastructuren van ons eigen flagship datacenter in Amsterdam te verhuizen naar een concurrerend datacenter. Het verhuizen van IT infrastructuur vanuit de internet hub in Frankfurt naar Londen, of andersom, is ook een optie. Onze ruimdenkende benadering ten aanzien van de levering van engineering services is een lange-termijn strategie, bedoeld om langdurige relaties op te bouwen binnen de hosting business.”

3W Infra IT Infrastructure Relocation biedt de volgende activiteiten met betrekking tot strategie, planning en uitvoering van datacenter verhuizingen: 
  • Roadmap voor verhuizing – Gebaseerd op een hardware inventarisatie zullen 3W Infra engineers en een projectmanager de scope van een project bepalen. Welke servers en netwerkapparatuur dienen verhuisd te worden? De apparatuur kan onder andere bestaan uit rack servers, routers, switches, load balancing apparatuur, firewalls, power distribution units (PDU’s), back-up apparatuur, etc.

  • Projectmanagement – De projectmanagers van 3W Infra leveren end-to-end projectmanagement services, waaronder zowel het directe management van een migratie en de bijbehorende apparatuur alsook het verzorgen van de algehele strategische planning. 3W Infra’s ervaren projectmanagers verzorgen het management van onderlinge afhankelijkheden tussen verschillende migratietaken. Ook brengen zij risico’s in kaart en ondernemen zij preventieve actie om deze te vermijden.

  • Voorbereiding, planning en documentatie – De 3W Infra IT Infrastructure Relocation service omvat het aanleggen van gedetailleerde lijsten waarin alle onderdelen van de bestaande datacenter omgeving worden beschreven. Ook worden alle details van de gewenste nieuwe omgeving in de projectbeschrijving opgenomen. In het verlengde van de verhuizing roadmap zullen alle stappen en data/momenten worden gedocumenteerd, evenals de partijen/mensen die erbij betrokken zijn.

  • Logistiek – Ervaren logistieke specialisten zullen, gebaseerd op eerder opgestelde documenten, ervoor zorgen dat alle hardware apparatuur volgens plan wordt getransporteerd naar de nieuwe omgeving. De projectrol omvat onder meer het selecteren van de juiste manier van vervoer, plus het elimineren van logistieke risico’s.

  • Leveren nieuwe setup – 3W Infra’s gecertificeerde engineers kunnen hardware ontwerp taken op zich nemen en on-site voorbereidingswerkzaamheden verrichten. Zij kunnen tevens een volledig nieuwe setup voor een IT infrastructuur binnen de nieuwe datacenter omgeving verzorgen.

  • Evaluatie verhuizing – Uit oogpunt van bedrijfscontinuïteit zorgen de projectmanagement teams voor uitgebreide evaluatie van een project. Evaluatie van een nieuw opgeleverde datacenter omgeving is bedoeld om garanties te bieden ten aanzien van zowel huidige als lange-termijn behoeften.
Het zou voor 3W Infra’s engineering teams niet uitmaken of het gaat om omvangrijke servermigraties of om het migreren van een kleine hoeveelheid servers. “Onze Poject Management afdeling is professioneel in staat om ieder verhuizingsproject uit te voeren,” zegt Premchand. “Het bewijs daarvan is binnenkort beschikbaar, zodra de verhuizing van onze eigen IaaS omgeving inclusief 4.000 dedicated servers is afgerond naar ons nieuwe, hoog-redundante en energie-efficiënte flagship datacenter in Amsterdam, in Switch AMS1.”3W Infra’s IT Infrastructure Relocation service zou de volgende voordelen aan organisaties kunnen bieden: 
  • Behalen van snelle resultaten - De nieuwe service kan organisaties helpen bij mogelijk strakke deadlines voor een verhuizing van IT infrastructuur.
  • Besparen op tijd en kosten - Wanneer een datacenter verhuizing door experts wordt gedaan, dan kan dat tijd en daarmee kosten schelen.
  • Opvullen hiaat in expertise – Verhuizing van IT infrastructuur vindt doorgaans slechts af en toe plaats, waardoor de meeste organisaties dergelijke expertise niet in huis zullen hebben.
  • Verbeteren beschikbaarheid – Een nieuwe setup van de IT infrastructuur biedt mogelijkheden om afscheid te nemen van legacy configuraties, terwijl de beschikbaarheid van de IT omgeving kan worden verbeterd.
----------------
Over 3W Infra

3W Infra is een ‘pure-play’ Infrastructure-as-a-Service (IaaS) hosting provider die in 2014 is opgericht door enkele veteranen binnen de internet en hosting industrie. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam en richt zich op het leveren van IaaS in zijn puurste vorm. 3W Infra’s enterprise level hosting oplossingen met een schaalbaar en kostenefficiënt design, worden op maat ontwikkeld en nauw afgestemd op individuele behoeften. Klanten kunnen bij 3W Infra terecht voor onder andere dedicated servers, colocatie, IP transit, en high-level klantensupport. 3W Infra’s Remote Hands service biedt daarnaast de mogelijkheid voor professionele engineering ondersteuning op ’s werelds grootste datacenter/internet hubs, in Amsterdam, Frankfurt en Londen.

3W Infra is een snelgroeiende onderneming die zich richt op duurzame groei. Het bedrijf heeft reeds 4.000 dedicated servers in beheer, terwijl het wereldwijde netwerk van 3W Infra momenteel meer dan 160 Gigabit/seconde (Gbps) aan beschikbare bandbreedte biedt. 3W Infra mag onder andere enkele van de grootste internet, broadcasting en cloud services providers tot zijn vaste klantenkring rekenen.

Voor meer informatie over 3W Infra, ga naar www.3winfra.com.

-----------------
Media contact

3W Infra
pr@3winfra.com
+31 20 894 33 44
Eerder van 3W Infra  
Cegeka neemt Dynamics 365-activiteiten over van CTB

Schneider Electric bevestigt duurzaamheidsambities tijdens COP25

Western Digital's nieuwe WD Blue SSD met NVMe-protocol tot 4x sneller dan SATA SSD

Uniserver stelt Deirdre van der Burg aan als strategisch marketing manager

Frontline past zowel koers als naam aan en wordt Frontline Solutions

Hipex wint zilveren FD Gazellen Award 2019

Sterke internationale groei Barracuda in de MSP-markt

Versleutelen van WAN-verbinding gebeurt te vaak niet volgens IT-beslissers

Bechtle en Ictivity tillen dienstverlening naar hoger niveau

Nuance versnelt toepassing van spraakherkenning in de gezondheidszorg met Dragon Medical One

2020 cybersecurity voorspellingen

FintechOS haalt € 12,7 miljoen op in Serie A voor wereldwijde expansie

AFAS Foundation en Missing Chapter Foundation ontwikkelen lesprogramma om kinderarmoede in Nederland bespreekbaar te maken

Cyberveiligvoor de financiëlesector in 2020
Conscia breidt aanbod uit met managed security services

NFIR zet cyberalarm van SecureMe2 in als forensisch instrument

Schneider Electric brengt het eerste serverrek met geïntegreerde vloeistofkoeling in de datacenterindustrie

Helft kantoormedewerkers heeft lichamelijke klachten door werk

IRIS Nederland optimaliseert klantervaring met Freshworks

Generatie Z en Millennials vergeten klimaat bij online shoppen

SecureLink publiceert Annual Security Report 2019

Centric wil pensioenuitvoerder AGH overnemen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 960 dagen
PR contact  

Logo KINXX PR
3W Infra contact  

Logo 3W Infra

3W Infra sociaal  


3W Infra tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Hipex
Logo Sensus Process Management
Logo 1DigitalNL
Logo Netprofiler
Logo NewChannel
Logo Company Connect
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo True B.V.
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo Cegeka
Logo Schneider Electric
Logo Uniserver
Logo Barracuda Networks
Logo Telindus
Logo Ictivity
Logo Nuance
Logo Palo Alto Networks
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo SecureMe2
Logo Schneider Electric
Logo Fellowes Benelux
Logo I.R.I.S.
Logo Klarna
Logo Totaalbesparen.com
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87282 persberichten
- 5567 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6843 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comContentbureauwww.lubbersdejong.nl