Herken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2513 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 jaar en 28 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Zyxel introduceert access point voor kleinbedrijf en thuiskantoor

NWA 1123-AC PRO biedt betrouwbaar en krachtig wifinetwerk

Hoofddorp, 19 april 2017 – Zyxel Communications heeft zijn wireless portfolio uitgebreid met de NWA1123-AC PRO, een 802.11ac 3X3 Dual-Radio Dual Mount PoE Access Point (AP). De Zyxel NWA1123-AC PRO is een betrouwbaar en draadloze toegangspunt dat speciaal is ontwikkeld voor thuiswerkers en het kleinbedrijf. Deze standalone AP is voorzien van een dual-band schakelbare antenne met handige montage opties voor muren en plafonds. De Zyxel NWA1123-AC PRO wordt geleverd met een eenvoudige handleiding voor mensen die zonder technische kennis heel gemakkelijk een krachtig draadloos netwerk kunnen installeren.De NWZ1123-AC PRO is eenvoudig te installeren en te beheren, zodat een kleinbedrijf geen IT-professional hoeft in te huren. De AP zorgt voor de beste wifi-beschikbaarheid dankzij de dubbele ophangbeugel met een dual-band antenne die eenvoudig aan te brengen is op muren en plafonds. De antenne is flexibel te configureren waardoor de gebruiker beschikking krijgt over een krachtig signaal in een bedrijfsomgeving of kantoor aan huis.

Flexibele installatie mogelijkheden voor het beste bereik
De Zyxel NWA1123-AC PRP voorkomt mogelijke stroomproblemen op het ethernet netwerk dankzij de ingebouwde Power over Ethernet (PoE) en repeater functie. Daardoor kan de Zyxel AP overal in het kantoor worden geplaatst en zorgt dan altijd voor een krachtig wifi-signaal. Hierdoor worden gebruikers ondersteunt door een stabiel en betrouwbaar netwerk.

In bepaalde locaties van het bedrijf of thuiskantoor waar geen directe stroomaansluiting is, werkt de Zyxel NWA1123-AC PRO prima via een aangesloten ethernetkabel. Indien er geen ethernetkabel kan worden aangelegd, zorgt de repeater modus in de access point voor een goede bereikbaarheid van het draadloze netwerk. Dus ook op plekken met een slecht bereik, waardoor er geen extra kabels hoeven te worden getrokken.

De installatiewizard van de Zyxel NWA 1123-AC PRO helpt de gebruiker in zes eenvoudige stappen de AP te installeren. Het is ook mogelijk tegelijkertijd meerdere access points te installeren en te beheren via de Zyxel One Network en ZON utility tools. Het wijzigen van instellingen en oplossen van problemen in netwerk wordt met behulp deze tools eenvoudig uitgevoerd.

Duurzaam gebruik voor lange termijn
De Zyxel de NWA1123-AC PRO is voorzien van halfgeleide condensators, elektrische component die elektrische lading en elektrische energie opslaat. De access point heeft een geavanceerd design voor snelle warmteafvoer. De Zyxel access point is ontwikkeld met milieuvriendelijk materialen. De NWA 1123-AC PRP heeft de vorm van een rookmelder en is ultradun met een doorsnee van 32mm (3,2 cm). Daardoor is de access point makkelijker ergens te plaatsen en past het uitstekend binnen een moderne kantooromgeving.

“Met de NWA1123-AC PRO biedt Zyxel een modern en krachtige access point voor het kleinbedrijf en thuiskantoren waardoor gebruikers beschikking krijgen over een krachtig en betrouwbaar wifi-netwerk”, aldus Michel Nicolai, technical pre-sales specialist bij Zyxel Benelux.

Over Zyxel
Zyxel Communications BV is al ruim 30 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor telco’s en service providers, zakelijke gebruikers en consumenten. Met een focus op innovatie en door de klant centraal te stellen, verbindt het bedrijf mensen via het internet met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN) en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt Zyxel onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals Telfort (KPN) en Luxemburg Online, biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken zodat ze bijvoorbeeld online kunnen gamen. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. Het motto van het bedrijf is dan ook: ‘Zyxel, Your Networking Ally’. In de Benelux worden de producten van Zyxel gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, Multicap en Valadis en in België en Luxemburg ook door Deltalink. Voor meer informatie, zie www.Zyxel.nl
Laatste van Zyxel  
Zyxel vereenvoudigt licentiebeheer met Circle-platform

Zyxel Nebula lanceert meest uitgebreide cloud-netwerkoplossing met firewall voor mkb

Zyxel werkt samen met AV-fabrikant WyreStorm voor krachtige end-to-end AV over IP-oplossing
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 28 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Zyxel contact  

Logo Zyxel

  023 555 36 89
  sales@zyxel.nl
  www.zyxel.com/nl/nl
Zyxel sociaal  


Zyxel tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alleeninkt.nl
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo Personio
Logo Thinkwise
Logo Flanderijn
Logo Pegasystems
Logo XpertHR
Logo ENGIE
Logo Zoom
Logo NTT Ltd.
Logo Poly
Logo Citrix
Logo VTKE
Logo Banking Circle
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91129 persberichten
- 5978 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10279 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl