Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau
2476 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (976 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

I&S Services biedt veilige IT-omgeving met Zyxel Nebula

Hoofddorp, 10 april 2017 – Zyxel en I&S Services werken samen aan veiligere IT-omgevingen in de cloud via een veilig netwerkbeheerplatform. Dit betreft een cloud-gebaseerde beheeroplossing van Zyxel Nebula access points, gateways, switches en security apparatuur die zorgt voor een krachtige cybersecurity.

Organisaties hebben steeds meer te kampen met veiligheidsbedreigingen door onder meer hackers. Volgens Jeffrey Evers, eigenaar en consultant van I&S Services, zou dat niet hoeven als organisaties meer gebruik zouden maken van grondig geteste IT-oplossingen. Organisaties omarmen relatief nieuwe ontwikkelingen als Bring your own Device (ByoD) en Internet of Things (IoT) wat naast een groei in het aantal devices ook een groei in het aantal gebruikte applicaties door medewerkers oplevert. Daardoor zijn hackers vaker actief op applicatieniveau.

Met Zyxel Nebula, een cloud network managementoplossing, zijn de bedrijfsgegevens te beveiligen op applicatieniveau. Evers legt uit hoe dat werkt: “Met Zyxel Nebula kunnen IT-afdelingen op afstand meerdere redundante netwerken uitrollen, beheren en eventuele incidenten voorkomen of snel oplossen. Dit leidt tot een hogere beschikbaarheid van het netwerk en meer productiviteit. Met het Zyxel Nebula portfolio kan een IT-afdeling een complete infrastructuur van vaste en draadloze netwerken beheren via een eenvoudig licentiemodel. Nebula ontzorgt organisaties dankzij Control Centre, een cloud-gebaseerde netwerkbeheer toepassing. Het veilige Zyxel Nebula beheerplatform is speciaal ontwikkeld voor organisaties die meerdere locaties hebben, zoals hotelketens, retailketens, winkelcentra, scholen, horeca en het mkb.”

Bedreigingen van binnenuit
Bij aanvallen valt tevens te denken aan hackers die zich van buiten het bedrijf naar binnen werken en valse mails en facturen versturen, bijvoorbeeld door middel van exploits. En van binnenuit zijn er ook bedreigingen, zoals medewerkers die per ongeluk ingaan op zo’n valse mail of opzettelijk data willen meenemen als ze het bedrijf verlaten. Evers: “Data gaat tegenwoordig zo snel over de lijnen dat een bedrijf het niet merkt wanneer iemand met kwade intenties of per ongeluk te veel gigabytes aan data uploadt. Security toepassingen zoals van Zyxel Nebula kunnen zulke bedreigingen het hoofd bieden. Zo biedt Zyxel Nebula een cloud managed security gateway (NSG). Deze gateway zorgt ervoor dat de verbinding is beveiligd, zowel de verbinding binnenshuis als buitenshuis via VPN. Het voordeel van de gateway boven een access point is dat de gateway de beheerder naast netwerkversterking ook inzicht geeft in het netwerkgebruik. De beheerder ziet bovendien niet alleen het draadloze, maar ook het bekabelde gebruik van diverse applicaties.”

Ellende voorkomen
Naast bewustwording bij medewerkers kan het testen van IT-oplossingen op voorhand veel ellende voorkomen. Zo heeft I&S Services het relatief nieuwe Nebula van Zyxel meerdere keren binnenste buiten gekeerd. Evers: ‘Voordat we een oplossing installeren, testen we deze op veiligheid en bekijken de configuraties. We hebben een testomgeving gemaakt waarin we verschillende situaties op allerlei facetten kunnen testen. De bijzonderheden die we vinden melden we en vervolgens is het aan de supportafdeling van Zyxel om dit verder via een goed proces te begeleiden op juisten configuratie of op basis van escalatie, intern of eventueel naar het hoofdkantoor in Taiwan.’

UTM
Daarnaast maakt I&S Services regelmatig gebruik van de Unified Threat Management (UTM) services van Zyxel op de security appliances, aldus Evers. “UTM werkt als een allesvanger voor verschillende soorten bedreigingen. Het is een veelomvattende security toolkit met verschillende maatregelen. Behalve het oplossen van security issues en aanvallen is I&S goed op de hoogte van de regelgeving, zowel de Nederlandse als de Europese regels. I&S Service levert zo een totaalpakket aan securityservice.”

Over I&S-Services
I&S-Services heeft zich sinds 2007 onder meer gespecialiseerd in het beheren van systemen, servers, netwerken, werkplekken en telecommunicatieservice voor middelgrote en kleinere organisaties. Sectoren waar I&S Services actief is zijn logistiek, financiële dienstverlening, industrie en groothandel. Het bedrijf adviseert ook op het gebied van IT-beveiliging. Een constante veiligheid op het geëiste niveau is pas realiseerbaar na de juiste keuze van producten, configuratie en onderhoud op het gebied van deze beveiliging. Wat vandaag nog veilig is, hoeft het morgen niet meer te zijn. https://www.is-services.nl/

Over Zyxel
Zyxel Communications BV is al ruim 30 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor telco’s en service providers, zakelijke gebruikers en consumenten. Met een focus op innovatie en door de klant centraal te stellen, verbindt het bedrijf mensen via het internet met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN) en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt Zyxel onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals Telfort (KPN) en Luxemburg Online, biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken zodat ze bijvoorbeeld online kunnen gamen. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. Het motto van het bedrijf is dan ook: ‘Zyxel, Your Networking Ally’. In de Benelux worden de producten van Zyxel gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, Multicap en Valadis en in België en Luxemburg ook door Deltalink. Voor meer informatie, zie www.Zyxel.nl
Eerder van ZyXEL  
Workfront benoemt Maria Alvarez tot lid van de Raad van Bestuur

Uniserver neemt datacenterinfrastructuur van Detron over

Collibra, the data intelligence company, stelt Madan Gadde aan als Chief Customer Officer

OKI breidt distributie uit met M.K. Computer Electronic voor OKI onderdelen

Helft gemeenteambtenaren: gemeente voldoet niet aan digitale behoeften burger

Schuldgevoel consument het grootst bij bestelling pakket uit ander werelddeel

SMS versturen: ook in de winter een uitkomst!

Cegeka versterkt internationale positie door overname KPN Consulting

Cybersecurity visie op 2020

Panasonic Toughbook verstevigt positie als Europees leider van robuuste notebooks en tablets

Nieuw research-team SentinelOne vindt link tussen crimeware-organisatie TrickBot en Noord-Koreaanse Lazarus-aanvallers

Let op: 'Handige' zoekmachine blijkt vaak wolf in schaapskleren

Experts: richt nationaal informatiepunt quantumtechnologie op

TIE Kinetix: Publication of Annual Report 2019
Cisco presenteert plan voor het internet voor het volgende decennium digitale innovatie

Valid benoemd tot Veeam Accredited Services Provider (VASP)

Google’s Year in Search: Ajax en Duncan trending in 2019

Gina van der Werf steps down as Supervisory Board member ICT Group

KPN Ventures investeert opnieuw in Sensara

Selligent en Cisco bundelen krachten voor een datagestuurde omnichannelklantervaring

Pepperminds kiest Pink Elephant als ICT-partner

Uitwisseling tussen patiënt en zorgverlener vergemakkelijkt door Zorgplatform en BeterDichtbij

Europees Bureau voor Visserijcontrole gunt contract aan Unisys voor IT-diensten en ondersteuning om visbestanden in stand te helpen houden

Een op de drie Nederlandse werknemers niet op de hoogte van AVG-beleid

Eerste Media Hack Day geslaagd voor alle partijen

Healthcare startup Kermit ontwikkelt analyseplatform met Mendix

Adobe voorspelt de visuele trends voor 2020

Dutch Analytics haalt investering van 2 miljoen euro op bij Global Founders Capital en BAM

Cybersecurity in 2020: vier voorspellingen

Onderzoek Ericsson: De 10 consumententrends voor 2030 – ‘Het internet van zintuigen’

Hoe meet je de werkelijke economische impact van cyberaanvallen?
Geplaatst:
Verstreken tijd: 976 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
ZyXEL contact  

Logo ZyXEL

  023 555 36 89
  sales@zyxel.nl
  www.zyxel.com
ZyXEL sociaal  


ZyXEL tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Hipex
Logo Sensus Process Management
Logo 1DigitalNL
Logo Netprofiler
Logo NewChannel
Logo Company Connect
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo True B.V.
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Workfront
Logo Uniserver
Logo Collibra
Logo BCT
Logo Descartes
Logo Cegeka
Logo Cisco
Logo Valid
Logo Cegeka
Logo Schneider Electric
Logo Uniserver
Logo Barracuda Networks
Logo Telindus
Logo Ictivity
Logo Nuance
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87314 persberichten
- 5572 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6884 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl