www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl
2500 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1146 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

CRM Partners lanceert MembersLife: CRM-platform voor ledenorganisaties

Gestandaardiseerd CRM-platform op basis van Microsoft maakt ledenbeheer eenvoudig, flexibel en betaalbaar

Barneveld, 5 april 2017 CRM Partners, specialist in Customer Engagement, lanceert MembersLife, een nieuwe gestandaardiseerde CRM-oplossing die is toegespitst op ledenorganisaties en verenigingen. Het CRM-platform bestaat uit een breed scala van apps waarmee kleine tot middelgrote verenigingen eenvoudig, flexibel en kostenefficiënt hun ledenbeheer kunnen managen. MembersLife is modulair opgebouwd en bestaat onder andere uit een evenementen-app, een facturatie-app, een betalen-app, een nieuwsbrieven-app en een ledenportaal. Met deze apps kunnen ledenorganisaties bouwen aan persoonlijke en duurzame relaties met hun leden.

MembersLife is ontwikkeld op basis van Microsoft Dynamics CRM en is volledig in de cloud ondergebracht. Door de lancering van dit nieuwe platform, komt CRM nu voor iedere vereniging binnen handbereik, zonder overbodige functionaliteiten, ingewikkelde configuraties en dure implementaties. MembersLife is te downloaden in Appsource van Microsoft en daarna direct beschikbaar voor een vast bedrag per maand per gebruiker.

Functionaliteiten
Met de basisversie ‘Base’ krijgen verenigingen een CRM-platform waarin zij al hun ledendata kunnen vastleggen. Hierin worden contactgegevens, contactmomenten en lidmaatschappen van leden geregistreerd. Base kan worden uitgebreid met een aantal specifieke apps, waardoor een totaaloplossing ontstaat die zich goed leent voor allerlei ledenorganisaties, zoals verenigingen, vakbonden, brancheorganisaties, goede doelen en stichtingen.
  • Met de evenementen-app kunnen verenigingen professionele ledenevenementen organiseren en hun leden zowel offline als online samenbrengen.
  • Met de facturatie-app kunnen verenigingen eenvoudig alle facturen aanmaken voor hun lidmaatschappen. Bovendien kunnen er vanuit de app ook betalingsherinneringen worden verstuurd.
  • Met de betalen-app kunnen verenigingen eenvoudig betalingen verwerken. MembersLife leest het elektronische bankafschrift van de bank en voegt betalingen automatisch toe aan de bestaande facturen.
  • Met de nieuwsbrieven-app kunnen organisaties gepersonaliseerde e-mails versturen, waarbij de inhoud makkelijk kan worden aangepast aan de interesses van individuele leden.
  • Met de ledenportaal-app kunnen verenigingen een professionele en intuïtieve website ontwerpen die bijdraagt aan een sterk imago. Met behulp van een ledenportaal kan er exclusieve informatie aan leden worden geboden.

Caroline Koekkoek en Pim van der Kwaak van CRM Partners zijn de initiatiefnemers van MembersLife. Caroline: “Vanuit ons moederbedrijf CRM Partners hebben we veel met ledenorganisaties samengewerkt. Door deze ervaring konden we het product precies aansluiten op de wensen van een vereniging. MembersLife biedt een op maat gemaakt pakket, waardoor het systeem alleen toont wat ze écht nodig hebben. Daardoor word je niet overdonderd door overbodige knoppen en functies. Bovendien nemen wij het beheer van het systeem op ons, hierdoor wordt nadenken over updates en onderhoud verleden tijd. Daarnaast krijgen verenigingen bij MembersLife Premium een onbeperkt supportcontract, dus eventuele problemen worden snel en zonder extra kosten opgelost.”

Ook Pim is enthousiast over de lancering: “Wie voor MembersLife kiest, kiest voor een jonge en platte organisatie. Wij staan altijd voor verenigingen klaar. We beantwoorden vragen, denken mee over ledenbeheer en helpen wanneer dat nodig is. Met andere woorden: wij zorgen voor alles wat met CRM te maken heeft, zodat verenigingen zich kunnen richten op wat echt belangrijk is: leden.”

------------------

Over CRM Partners
CRM Partners helpt bedrijven bij een naadloze integratie van Customer Engagement in hun bedrijfsprocessen op basis van het Microsoft-platform. De drie business units, CRM Partners bv, CRM Partners AG en CRM Partners Customer Service bv, leveren samen producten en diensten in drie markten: Agri, Finance en Members. Organisaties in deze branches krijgen via unieke labs toegang tot een breed scala aan diensten, oplossingen en kennis. CRM Partners is gevestigd in Nederland en Duitsland en opereert ook in Engeland. Meer informatie op www.crmpartners.nl

CRM Partners is Microsoft Certified Gold CRM Partner en lid van de President’s Club en de Inner Circle van Microsoft Dynamics. Daarnaast ontving CRM Partners de titels CRM partner of the year finalist en Country partner of the year finalist en nam het bedrijf de Partner of Western Europe Award in ontvangst.

Volg CRM Partners op Facebook | LinkedIn | Twitter

Meer informatie
Marcommit
Laura Rijks
035-5822730
crmpartners@marcommit.nl

Reacties  
   Er zijn geen reacties, login om te reageren
Laatste van Fellowmind  
Fellowmind, eCraft en Orango fuseren om Europees platform voor Microsoft Business Applications te creëren

CRM Partners Group lanceert nieuwe strategie en wordt Fellowmind

CRM Partners Group neemt het Zweedse Endeavor over
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1146 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Fellowmind contact  

Logo Fellowmind

  +31 (0) 85 400 99 70
  info@fellowmindcompany.com
  fellowmindcompany.com
Fellowmind sociaal  


Fellowmind tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo QuandaGo
Logo SecuriGuide
Logo Hands On, Information Management BV
Logo Relined Fiber Network
Logo Thycotic
Logo Datacon BV
Logo Data Matters BV
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Barracuda Networks
Logo HubSpot
Logo MeetingpointAdvies
Logo Zyxel
Logo OutSystems
Logo Schneider Electric
Logo VSL
Logo Totaalbesparen.com
Logo Auth0
Logo Poly
Logo Zyxel
Logo Genesys
Logo Solvinity
Logo Lightspeed
Logo commercetools
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88429 persberichten
- 5689 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8046 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nl