www.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2521 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 jaar en 16 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Influx PR & Communicatie

Veilig samenwerken met Doxis4 iRoom van SER Groep

Veilige en conforme samenwerking – met interne en externe projectmedewerkers

Amsterdam, 3 april 2017 --  De SER Groep, Europa´s grootste softwareleverancier van complete Enterprise Content Management-oplossingen voor informatielogistiek en de digitale werkplek, combineert met Doxis4 iRoom de kracht van ECM en BPM op een geïntegreerd platform voor conform, veilig informatiebeheer en samenwerking. Doxis4 iRoom functioneert als een centraal platform voor alle medewerkers aan een project en biedt over de gehele bedrijfslinie toegang tot content en gegevens. De projecttaken en processen zijn geïntegreerd en richten zich op de betrokken medewerkers en content.

De eisen voor samenwerking en communicatie zijn ingrijpend veranderd. Afdelingsteams die op verschillende locaties in verschillende continenten en tijdzones zijn ondergebracht, werken aan gezamenlijke projecten en taken. De meeste van deze projecten beperken zich niet tot interne projectmedewerkers maar betrekken ook extern deelnemende partijen. In dat geval is actuele informatie over de projectstatus voor alle deelnemers van essentieel belang.  Een van de grootste uitdagingen waarvoor moderne, internationale ondernemingen zich geplaatst zien is een hulpmiddel dat tegemoetkomt aan de gebruikersbehoeften en de IT-afdeling tegelijkertijd een beter overzicht biedt op de content.

SER´s Doxis4 iRoom garandeert gebruikersvriendelijk projectbeheer in een veilige omgeving, de virtuele gegevensruimte. Projectmedewerkers en zelfs externe deelnemers zoals partners, leveranciers en klanten kunnen informatie, gegevens en taken veilig en onafhankelijk benaderen, delen en bewerken vanuit verschillende tijdzones en locaties via internettoegang”, zegt Jose Perl, Regional Manager Benelux van SER Solutions.
Doxis4 iRoom komt tegemoet aan de talrijke uitdagingen waarvoor de bedrijven zich nu geplaatst zien en kan geïmplementeerd worden met bijvoorbeeld een veilige overlegomgeving bij fusies en overnames of internationale bouwprojecten met parallelle en opeenvolgende trajecten. Met Doxis4 iRoom houdt de IT-afdeling via het audittraject overzicht op alle handelingen zoals wie welk bestand heeft geopend en welke veranderingen heeft aangebracht.

Optimale veiligheid met toegangsbeheer voor in- en externe projectmedewerkers
Doxis4 iRoom bundelt SER´s ECM- en BPM-faciliteiten tot een uitgebreid samenwerkings­instrument en fungeert als een centraal informatiepunt. Geavanceerd toegangsbeheer en audittrajecten garanderen een optimale veiligheid en kunnen flexibel (externe) medewerkers toevoegen die op elk moment van rol kunnen wisselen. Externe deelnemers worden via e-mail uitgenodigd en krijgen onmiddellijk toegang tot de op hun taak afgestemde informatie: alleen inzage, bevoegdheden voor bewerken en delen of alleen toegang tot bepaalde onderdelen van de inhoud en trajecten van het gehele project. Als het project of de bijdrage eenmaal is afgerond, kan de toegang met hetzelfde gemak worden geweigerd.

Altijd de juiste informatie bij de hand
Teamleden hebben de meest recente informatie en gegevens nodig, vooral als er in grotere teams vanaf verschillende locaties wordt gewerkt en persoonlijke interactie niet altijd mogelijk is. Doxis4 iRoom voorziet daarom niet alleen in de meest recente content en documenten, maar omvat ook functionaliteiten zoals chat en wiki´s. Samenwerking is hier niet alleen beperkt tot documenten, annotaties en procedures, maar ondersteunt ook instant, voor alle deelnemers transparante, uitwisseling. Met “Notities” kan elk project lid aanvullende informatie toevoegen, zowel voor het volledige project als in individuele bestanden of projectonderdelen die voor het hele team beschikbaar zijn.

Functies en integratiemogelijkheden als efficiency boosters
Daarnaast vergroten talloze functies de gebruikersbeleving en productiviteit van het projectteam. Automatisering en automatische classificatie, intelligente zoekmechanismen, analyses en rapportages bieden extra inzicht en ondersteunen de efficiency.
Als er een ERP- of CRM-systeem aanwezig is, kan informatie van deze systemen worden geïntegreerd met Doxis4 iRoom voor een volledig informatie-overzicht. Projectmedewerkers hoeven niet te schakelen tussen systemen en beschikken over alle relevante project­informatie op een overzichtelijk dashboard vanwaar ze kunnen navigeren naar de desbetreffende workflow stappen.

Soepel taak- en procesbeheer
Op het gebied van taakbeheer levert Doxis4 iRoom capaciteit voor full business procesbeheer. Van taakdefinities tot het monitoren van daaraan gekoppelde deadlines, de gebruiker hoeft niet te switchen naar applicaties of hulpmiddelen. Taken en processen kunnen parallel en/of opeenvolgend draaien met zo nodig een optie voor adaptief casemanagement. De geïntegreerde projectkalender geeft een overzicht van mijlpalen, deadlines, afspraken en vervolgacties. De reminderfunctie zorgt ervoor dat geen deadline wordt gemist.

- # - # - # -

Over SER
SER is Europa's grootste leverancier van complete Enterprise Content Management-oplossingen voor informatielogistiek en de digitale werkplek. Met de toonaangevende Doxis4 iECM omgeving heeft SER de afgelopen 30 jaar nieuwe standaarden gezet in de ontwikkeling van content managementsoftware (CRM). Meer dan een miljoen tevreden gebruikers vertrouwen wereldwijd op onze gebruiksvriendelijke, rendement verhogende oplossingen op het gebied van informatie. Het geïntegreerde ECM en BPM (business process management) platform integreert naadloos content en procedures. SER´s ECM Excellence verenigt visie, enthousiasme, ervaring, inzicht en deskundigheid van ons team van meer dan 550 medewerkers.

Met vestigingen in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, de Benelux, Frankrijk, Spanje, Polen, Rusland, het Verenigd Koninkrijk en China, bieden we onze klanten gelokaliseerde producten en diensten die zijn afgestemd op hun behoeften. Een internationaal netwerk van professionele zakenpartners biedt ondersteuning op andere locaties.
Meer informatie: www.ser-solutions.nl

Noot voor de redactie:
Voor redactionele informatie kunt u contact opnemen met Influx PR, Jakob Brons, telefoon: 055 3663034 of e-mail: ser@influx-pr.com
Laatste van SER Group  
SER Group stelt kosteloos pragmatische Doxis4 Universal Workspace SaaS-oplossing beschikbaar

SER Software Technology behaalt ISO 9001 certificering

SER Group voor het tweede achtereenvolgende jaar gepositioneerd als Challenger in Gartner Magic Quadrant voor Content Services Platforms
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 16 dagen
PR contact  

Logo Influx PR & Communicatie
SER Group contact  

Logo SER Group

  +31 20 45 09 195
  info@ser-solutions.nl
  www.ser-solutions.nl
SER Group sociaal  


SER Group tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Bergler ICT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo NEXXT
Logo Stichting Brabant Onderneemt
Logo i4 Managed IT Services
Logo Cryptokopen.nl
Logo CBMK
Logo TPEX International
Logo Reflex Online BV
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Dynatos
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Arrow Electronics
Logo Databricks
Logo Avit Group
Logo Ctac N.V.
Logo Nextens
Logo reichelt elektronik
Logo Pure Storage
Logo Auth0
Logo Extreme Networks
Logo Rojo Consultancy
Logo Valid
Logo SurveyMonkey
Logo Schneider Electric
Logo NorthC Datacenters
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90871 persberichten
- 5955 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10109 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl