www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
#Herken zakelijke websitebezoekersINFLUX PR

2514 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Deel dit nu via
Datum: (5 jaar en 163 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Clarity Benelux

Eaton kiest Hotwire-partner Yellow Communications als communicatiepartner in België en Nederland

Energiemanagementbedrijf geeft Hotwire regie overgeïntegreerde communicatie in acht Europese markten

Hoofddorp, 29 maart 2017 – Na een zesvoudige pitch heeft energiemanagementbedrijf Eaton het internationale PR- en communicatiebureau Hotwire geselecteerd om de leiding te nemen bij de geïntegreerde communicatie in acht Europese markten. In Nederland en België is Hotwire-partner Yellow Communications de geselecteerde samenwerkingspartner van Eaton Benelux voor PR- en communicatieactiviteiten.

Eaton was op zoek naar een internationale communicatiepartner die aantoonbaar succesvol is in de landen en markten waar Eaton actief is en die de lokale Eaton-teams kan ondersteunen bij de verdere ontwikkeling van de communicatie in de komende jaren. Na een intensieve selectie koos Eaton voor Hotwire voor de consumenten- en B2B-communicatie in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, de DACH-regio, Spanje en Italië. Hotwire-partner Yellow Communications in Hoofddorp neemt in nauwe samenwerking met de Hotwire-teams de activiteiten in Nederland en België op zich, Iteo die in Noorwegen. Het VK-team, aangevoerd door Hotwire UK MD Matt Cross, neemt de algehele regie, heeft de leiding in strategie en content en coördineert de activiteiten op de diverse lokale markten.

Hotwire is aangesteld om Eaton op drie terreinen te ondersteunen: op basis van Eatons merkstrategie de lokale aanwezigheid en zichtbaarheid vergroten in samenwerking met mediarelaties ter plekke; met geïntegreerde, complementaire activiteiten Eaton als merk versterken; en de toonaangevende rol van Eaton als expert en marktleider in energiemanagement, accu-energieopslagsystemen, IT en datacenters en andere energiegebieden verder ontwikkelen.

“De pitch was een pittige concurrentiestrijd”, zegt Vera Grishchenko, EMEA PR manager van Eaton. “Hotwire onderscheidde zich niet alleen door de hoge kwaliteit van hun voorstel, maar ook door de chemie die er tijdens de presentatie ontstond tussen de internationale en lokale teams. Daar waren we nu precies naar op zoek bij de keuze voor ons bureau. Verder maakten de strategische aanpak en het kennisniveau grote indruk op ons. We zijn ook erg enthousiast over de creatieve ideeën van het team om ons merk te positioneren. We geloven in de kracht van PR en aangezien we onze aanwezigheid in EMEA willen uitbreiden, kijken we erg uit naar een vruchtbare samenwerking met Hotwire.”

Kees Loppersum, marketing director Benelux bij Eaton: “Wij verheugen ons op de samenwerking met Yellow Communications. Het Yellow-team heeft inhoudelijk sterke plannen gepresenteerd en er was direct een klik met ons lokale team. In lijn met de internationale plannen van Hotwire heeft Yellow Communications een uitstekende positionering voor ons uitgewerkt voor de Benelux. Behalve strategisch en creatief inzicht, konden ze ook praktisch uitgewerkte ideeën voor PR- en communicatie laten zien. Wij zijn ervan overtuigd dat die ook hier voor Eaton het gewenste resultaat zullen opleveren. We hebben dan ook alle vertrouwen in een resultaatgerichte samenwerking.”

Over Hotwire
Hotwire is een internationaal PR- en communicatiebureau dat zich erop toelegt ambitieuze bedrijven te helpen vernieuwen, aan hun reputatie te bouwen en zich te onderscheiden van de massa. De Hotwire communicatie-experts werken in praktijkgerichte teams om de klanten diepgaande kennis en ervaring te bieden binnen een aantal marktcategorieën. Van Sydney tot San Francisco vormen zij een team met een 'one office' mentaliteit. Het internationale team heeft eigen kantoren in 22 landen en regio’s, waaronder het Verenigd Koninkrijk, de VS, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië, Australië en Nieuw-Zeeland. In de Benelux wordt Hotwire vertegenwoordigd door Yellow Communications. We brengen het beste van onze kennis, vaardigheden en ervaring naar alle onze klanten, waar zij zich ook ter wereld bevinden. Kijk voor meer informatie op www.hotwirepr.com.

Over Enero
Hotwire is volledig eigendom van de Enero Group Ltd., een bedrijf genoteerd aan de Australische Securities Exchange (ASX:EGG). De Enero Group is een partnernetwerk van marketing en communicatie bedrijven waaronder BMF, CPR, Dark Blue Sea, Frank PR, Hotwire, Naked Communications, OB Media, Precinct, The Digital Edge en The Leading Edge.

Over Eaton
Eaton is een energiemanagementbedrijf dat in 2016 een omzet van $ 19,7 miljard boekte. Eaton biedt energie-efficiënte oplossingen die helpen bij het efficiënter, veiliger en duurzamer beheren van elektrische, hydraulische en mechanische energie. Eaton streeft naar het verbeteren van de kwaliteit van leven en het milieu door middel van energiemanagement technieken en diensten. Eaton telt ongeveer 95.000 werknemers en verkoopt producten aan klanten in meer dan 175 landen. Ga voor meer informatie naar http://www.eaton.nl.

Over Yellow Communications
Yellow is het PR- en communicatiebureau dat organisaties helpt bij het vinden en vertellen van hun verhaal, zodat het gehoord en gewaardeerd wordt en waardoor hun doelgroep in beweging komt. Yellow adviseert over communicatie, zet middelen in en maakt content om die vervolgens te distribueren via de juiste kanalen. Yellow streeft er altijd naar dat de klant zegt: “zo had ik het zelf niet kunnen bedenken en uitvoeren”. Yellow werkt nauw samen met het internationale PR- en communicatiebureau Hotwire. Zo profiteren Yellows klanten van de kennis, expertise en mensen die wereldwijd via dit netwerk beschikbaar zijn. Meer informatie op www.yellow-communications.com, via Twitter, LinkedIn of Facebook.Bijlagen
Thumbnail
42 KB jpg Eaton

Voor meer informatie:
Yellow Communications
Karin van Geelen
+31 (0)23 555 34 24
karin@yellow-communications.com
www.yellow-communications.com
Laatste van Clarity Benelux  
Waarom vlot het niet met diversiteit op de werkvloer?

Hoe maken we van hybride werken een succes?

Clarity neemt digital marketingbureau 3WhiteHats over
Check Point Research schetst landschap cyberaanvallen en meldt 86 procent toename in Nederland

Hybride werken maakt een einde aan wachtwoorden

Vier SAP-partners fuseren en gaan samen verder onder bedrijfsnaam Aiden

CTS organiseert tweedaagse Google Innovation Bootcamp
ValidSign Official eSigning Partner PSV

Fullstaq geselecteerd als partner Belastingdienst voor Cloud Native & Container expertise

Boomi voor achtste jaar op rij leider in Gartner Magic Quadrant

Citrix onderzoek laat stand van zaken rond veilig remote werken zien

Friends for Brands onderdeel van Powered by Meaning Groep

Schneider Electric tekent de Green Deal Zero Emission Stadslogistiek (Green Deal ZES)

Shippeo bereikt 103% jaarlijkse groei als ’s werelds meest aanbevolen RTTV-leverancier

Acht keer goud voor Hogeschool Tio in EW Beste Studies 2021

Van Ameyde lanceert IT-platform voor snellere schade-afhandeling

Bijna de helft van de Nederlandse horeca kampt met personeelstekort

Red Hat OpenStack Platform 16.2 verbetert ondersteuning hybrid cloud- en edge-omgevingen

True stelt Marjolein Rietveld aan als COO

Dell Technologies telecom-software en -solutions versnellen 5G- en Open RAN-innovatie

Dell Technologies brengt IT met vernieuwde Edge-oplossingen tot ver buiten het datacenter

Nutanix voor het eerst genoemd als visionair in het 2021 Gartner Magic Quadrant voor Distributed Files and Objects Storage

Zscaler sluit zich aan bij de CrowdStrike CrowdXDR Alliance en kondigt nieuwe integraties aan die Zero Trust Protection uitbreiden naar interne en externe applicaties
Geplaatst:
Verstreken tijd: 5 jaar en 163 dagen
PR contact  

Logo Clarity Benelux
Clarity Benelu.. contact  

Logo Clarity Benelux

Clarity Benelu.. sociaal  


Clarity Benelu.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Fullstaq B.V.
Logo Open Line
Logo Techni Team
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Stichting ITdonations
Logo BarTrack
Logo Escrow4all B.V.
Logo Bryte Blue
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Transfer Solutions
Logo NPRM NV
Logo Trueson
Logo HubStar
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Techone B.V.
Logo Kannegieter
Logo Medius
Logo BarTrack
Logo Facilitor
Logo Trueson
Logo iQibt B.V.
Logo E-mergo
Logo Trueson
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Yenlo
Logo DNA Services B.V.
Logo Boomi
Logo Citrix
Logo Friends for Brands
Logo Schneider Electric
Logo Shippeo
Logo Hogeschool Tio
Logo OutSystems
Logo Lightspeed
Logo Red Hat
Logo True (Broad Horizon)
Logo Citrix
Logo Kaspersky
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Nuance
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92336 persberichten
- 6071 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10913 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl
#Herken zakelijke websitebezoekersINFLUX PR