Dell introduceert de Wyse 3040: kleinste en meest energie-efficiënte entry-level thin client

  • Eerste entry-level thin client met Intel x86 quad-core, ontworpen voor lichte multitasking in virtuele desktopomgevingen (1)
  • 30% betere prestaties dan de vorige generatie (2)
  • Robuuste connectiviteitopties met uitstekende prestaties en WQXGA dual-display-capaciteit
Amsterdam - Dell introduceert zijn lichtste, kleinste en meest energie-efficiënte thin client. De Wyse 3040 is compatibel met de virtuele werkomgevingen van Citrix, Microsoft en VMware. Deze zeer veilige en kosteneffectieve endpoint-oplossing is eenvoudig te implementeren en te beheren. Het is de eerste entry-level Intel x86-gebaseerde quad-core thin client (3) in de markt waarop zowel Wyse ThinOS of ThinLinux als besturingssysteem kan draaien.

Medewerkers willen steeds vaker toegang tot zeer efficiënte, krachtige systemen en tools die hen in staat stellen te innoveren, samen te werken en informatie te delen in een beveiligde omgeving. Sterker nog, volgens de Dell Future Ready Workforce Study denkt meer dan 70 procent van de millennials dat geavanceerde technologie cruciaal is voor een productieve en efficiënte werkomgeving. De Wyse 3040 thin client is een betaalbare endpoint-oplossing waarmee IT-managers de kosten laag kunnen houden, terwijl ze productiviteit en lichte multitasking kunnen garanderen. Het toestel is ideaal voor bedrijven in diverse industrieën, waaronder sterk gereguleerde sectoren zoals retail, financiën, gezondheidszorg en onderwijs.

Met een nieuwe slanke vormgeving (slechts 0,24 kg (4), is de Wyse 3040 de eerste entry-level thin client met een Intel Atom X5 1.44GHz quad-core-processor die tot 2 GB DDR3 RAM en 8 GB flash ondersteunt. Hierdoor is hij ideaal voor licht multimediagebruik en lokale apps. Dankzij zijn kleine formaat is de Wyse 3040 eenvoudig te monteren op de achterkant van een monitor voor een ruimere, overzichtelijke werkruimte.

De Wyse 3040 thin client is compatibel met alle belangrijke virtualisatiesoftware, waaronder Citrix XenDesktop, Microsoft RDS en VMware Horizon. VMware Blast Extreme remote-protocol zal vanaf juni 2017 ook ThinLinux ondersteunen, in aanvulling op de reeds bestaande ondersteuning voor Citrix HDX, Microsoft RDP en PCoIP-protocollen.

Beschikbaarheid
De Wyse 3040 thin client is wereldwijd vanaf vandaag beschikbaar voor de adviesprijs van 329,- dollar. Ga voor meer informatie en specs van de Wyse 3040 thin client naar: http://www.dell.com/us/business/p/wyse-3040-thin-client/pd

Over Dell
Dell Inc., onderdeel van Dell Technologies, biedt klanten van allerlei formaat – inclusief 98 procent van de Fortune 500 – een breed, innovatief portfolio van edge tot core tot cloud.Dell Inc. omvat Dell client en Dell EMC infrastructuuroplossingen waarmee organisaties hun datacenter kunnen moderniseren, automatiseren en transformeren. Het bedrijf biedt werknemers en consumenten wat ze nodig hebben om veilig te werken, alleen of met anderen op elk moment en vanaf elke plek.

Voor meer informatie
Dell EMC
Angelique van der Kroft
T. 030 630 50 00
E. angelique.vanderkroft(at)dell.com

Whizpr
Paul Maris / Laura Witlox / Winnie Silvertand
T. 0317 410 483
E. dell(at)whizpr.nl
  • 1 & 2Gebaseerd op Dells interne analyse, maart 2017.
  • 3Gebaseerd op Dells interne analyse, maart 2017. Entry-level is gedefinieerd als startend voor minder dan 350USD.
  • 4gewicht varieert afhankelijk van variaties in configuratie en fabricage.

image  image