www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
2470 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (910 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Protime opnieuw uitgeroepen tot Great Place to Work

Waddinxveen, 23 maart 2017Protime Nederland, specialist op het gebied van tijdregistratie, toegangscontrole en personeelsplanning, is voor het tweede jaar op rij benoemd tot Great Place to Work®. Een Great Place to Work kenmerkt zich door trotse werknemers, goede arbeidsvoorwaarden en een hoge mate van vertrouwen, plezier en respect binnen een organisatie. Protime Nederland is dit jaar van de derde naar de tweede plek gestegen in de categorie Best Small & Young Workplaces. De notering is gebaseerd op de scores van de Culture Audit© en de Trust Index©, waarbij getoetst wordt op geloofwaardigheid (92%), respect (90%), Eerlijkheid (87%), trots (95%) en kameraadschap (95%). Eerder dit jaar werd Protime België ook al bekroond met een vierde plaats en een prijs voor Employee Involvement, vanwege de hoge betrokkenheid van de medewerkers bij de bedrijfsstrategie.

“Wat Protime zo bijzonder maakt, is de individuele bijdrage die iedereen levert aan de bedrijfscultuur”, aldus Lucas Polman, Directeur bij Protime Nederland. “Iedereen is vrij om uit eigen initiatief een project op te starten of anderen te helpen bij een project, zolang het de cultuur ten goede komt. We zien dat werknemers van verschillende afdelingen, los van enige hiërarchie, samenwerken aan een nog betere werkplek. Daar ben ik heel trots op. Investeren in cultuur en betrokkenheid van werknemers betaalt zich terug. Dit blijkt niet alleen uit de werksfeer, maar ook uit de omzetcijfers, die jaarlijks groeien.”

Jonas van Herck, People & Culture Manager bij Protime: “De Great Place to Work-notering is geen doel op zich, maar een bevestiging van onze cultuur. Met alle collega’s zorgen we dat Protime ieder jaar een ‘greater place to work’ wordt. Dat doen we samen, voor en met elkaar.”

------Noot voor de redactie: bijgevoegd treft u een foto van het Protime-team tijdens de Great Place to Work® prijsuitreiking.

Over het onderzoek
De lijst van Best Workplaces wordt samengesteld door onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau Great Place to Work®. Het onderzoek wordt uitgevoerd door middel van de Trust Index©, die het perspectief van medewerkers op het werkgeverschap toetst, en de Culture Audit©, die het werkgeversbeleid onder de loep neemt. Bekijk de volledige lijst hier: https://www.bestworkplaces.nl/.

Over Protime
Protime werd opgericht in 1995 en is leider op het gebied van tijdregistratie, personeelsplanning, toegangscontrole en social software. Dankzij een voortdurende focus op innovatie, levert Protime vandaag oplossingen voor Workforce Management in een brede waaier van klanten en sectoren. Zo telt Protime ruim 5.000 tijdregistratieinstallaties in Europa en is het een Microsoft Certified Gold Partner. Sinds 2010 heeft het een Dun & Bradstreet nr. 1 ranking en sinds 2013 mag Protime zich een Great Place To Work noemen. Het bedrijf telt 200+ medewerkers waarvan het merendeel met een HR-achtergrond. Protime heeft vestigingen in Waddinxveen, Aartselaar (B), Namur (B), Frankfurt (DE), Parijs (FR), Luxemburg (LU) en Manchester (GB).

Meer informatie
Marcommit
Tessie Woestenberg
035-5822730
protime@macommit.nl
Tags bij dit bericht  
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Protime BV  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 910 dagen
Bron:
PR bron: Marcommit
Protime BV contact  
Logo Protime BV
  +31 182 587 222
  www.protime.nl
Protime BV sociaal  
Protime BV tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Unisys
Logo ZyXEL
Logo NetApp
Logo Visma | Raet
Logo Motiv ICT Security
Logo PA Consulting
Logo WorldStream
Logo MarkLogic
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Workday
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
 
Contentbureauwww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl