Datum: (486 dagen oud)
Bedrijf:

Yourhosting opent Azure Stack Experience CenterHosting- en cloudprovider Yourhosting heeft op zijn hoofdkantoor in Zwolle een Experience Center geopend voor Azure Stack, de technologie van Microsoft waarmee bedrijven optimaal kunnen profiteren van een hybride cloudinfrastructuur. Bedrijven, zorginstellingen, gemeentes en Independent Software Vendors (ISV’s) kunnen in het Experience Center de laatste beta-versie van Azure Stack onderzoeken en zo inzicht krijgen in de mogelijkheden van het platform. Yourhosting is als enige Nederlandse service provider nauw betrokken bij de ontwikkeling van Azure Stack en verwacht dat de technologie na de officiële lancering deze zomer in snel tempo de markt gaat veroveren.

Azure Stack is de opvolger van Azure Pack, Microsofts technologie voor de bouw van private clouds, en onderscheidt zich door de verregaande integratiemogelijkheden met Public Azure. Workloads en data kunnen met Azure Stack naadloos tussen een eigen infrastructuur en de datacenters van Microsoft worden verplaatst. Bedrijven kunnen hierdoor gebruik maken van de schaalbaarheid en flexibiliteit van Microsofts public clouddiensten en zich er tegelijkertijd van verzekeren dat ze voldoen aan eigen veiligheidsnormen en wet- en regelgeving.

Yourhosting was het afgelopen jaar betrokken bij de ontwikkeling van Azure Stack, een hybrid cloud-oplossing van Microsoft. “Yourhosting is wereldwijd een van de eerste drie Microsoft-partners die Azure Stack met ons testen. Ze hebben hierdoor de afgelopen anderhalf jaar veel kennis en ervaring opgedaan over het platform. Met de opening van het experience center van Yourhosting wordt de digitale transformatie in Nederland tastbaarder. De bezoeker leert hoe de mogelijkheden van onder andere Azure Stack ervoor zorgen dat organisaties meer uit de technologie van vandaag en morgen kunnen halen,” zegt Ron Augustus, Director Small and Midmarket Solutions & Partners bij Microsoft Nederland.  Op de website van Yourhosting kunnen geïnteresseerden informatie vinden over Azure Stack en het Azure Stack bètaprogramma van Yourhosting.

World Hosting Days
Eric Mink, CTO bij Yourhosting, geeft tijdens de World Hosting Days ook een aantal presentaties van de mogelijkheden van Azure Stack op de stand van Yourhosting en zusterbedrijf Resello. De ’presentaties vinden dagelijks plaats op stand Z32 om 10:00 uur en 15:00 uur. De laatste versie van de Azure Stack beta (TP3) kwam twee weken geleden uit en is in het experience center te bekijken. Naar verwachting komen er geen grote vernieuwingen meer in Azure Stack voor de officiële wereldwijde lancering.

“Azure Stack is in feite dezelfde technologie als Microsoft Public Azure en op dezelfde manier te beheren. Wat ons betreft biedt het de beste hybrid cloudoplossing in de markt op dit moment. Klanten zijn met Azure Stack niet langer geremd om van Microsofts excellente public clouddiensten gebruik te maken en we verwachten dan ook een doorbraak van deze technologie na de lancering”, aldus Yourhosting CTO Eric Mink.

##

Over Yourhosting
Yourhosting is met 1.100.000 domeinnamen in beheer voor meer dan 160.000 klanten de grootste shared webhostingprovider van Nederland en kennispartner op het gebied van cloudhosting. Een deskundig en gedreven team van technologiespecialisten werkt 24 uur per dag aan de best mogelijke performance, uptime en support voor de IT-omgeving van klanten. Zij zijn bij Yourhosting verzekerd van een stabiele en veilige infrastructuur die hen optimaal laat profiteren van kostenbesparende en innovatieve cloudtechnologie. Yourhosting is Microsoft Gold Certified Partner en één van exclusieve partijen die meewerkte aan de release van Azure Stack. Bedrijven die onder andere gebruik maken van de diensten van Yourhosting zijn PEC Zwolle, ING, Nuon en Monuta Holding. Yourhosting maakt onderdeel uit van Yourholding. Meer informatie: www.yourhosting.nl