MvR stelt drie nieuwe consultants aan

Vleuten, 16 maart 2017 –  MvR & Partners, specialist in digitaliseringstrajecten en de invoering en begeleiding daarvan bij (semi)-overheidsorganisaties, heeft drie nieuwe consultants aangesteld  die de dienstverlening van MvR verder uitbreiden en optimaliseren.  Robin Schol begeleidt opdrachtgevers bij complexe digitaliseringstrajecten en hoopt daarbij vooral een brug te kunnen slaan tussen techniek en uitvoering.  Junior Consultants Özlem Ergül en Jasper Slob gaan zowel inhoudelijke als organisatorische steun bieden op het gebied van proces-, verander-  en informatiemanagement. 

Robin - 20161207_BdWP_MVR__F0A7511_kleinRobin Schol (30)  is afgestudeerd als Bachelor of Science (BSc) aan de Hogeschool van Amsterdam met als minor Psychologie van het leren veranderen in organisaties. Bij MvR hoopt hij zich als consultant en adviseur verder te kunnen ontwikkelen. Hij wil een brug slaan tussen techniek en uitvoering en digitalisering gericht inzetten ter ondersteuning op de bedrijfsprocessen en verbetering van de dienstverlening naar de klant/burger. In zijn vorige werkkring was hij processpecialist.  Zijn laatste opdracht was voor de Gemeente Lelystad waar hij als projectleider DMS advies en ondersteuning bood bij procesgericht (zaakgericht) en digitaal werken binnen het sociale domein.

Özlem - 20170210_BdWP_MVR__F0A8333_kleinÖzlem Ergül (26)  gaat als junior consultant opdrachtgevers adviseren en ondersteunen bij complexe digitaliseringstrajecten. Zij volgde een Bacheloropleiding Bestuurskunde en een Masteropleiding Publiek Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tijdens haar afstudeerstage werkte zij mee aan een onderzoek naar Interbestuurlijke Shared Services en een opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Bij MvR hoopt zij een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan organisatieontwikkelingen en (semi)-overheidsorganisaties te helpen bij nieuwe vormen van samenwerking en digitalisering.  Hoe leg je bijvoorbeeld de verbinding tussen informatiemanagement en verandermanagement?

Jasper - 20170228_BdWP_MVR__F0A8453_kleinJasper Slob (25) gaat opdrachtgevers als junior consultant inhoudelijke en organisatorische steun bieden bij digitaliseringstrajecten. De manier waarop techniek en medewerkers in dit proces samengebracht kunnen worden ziet hij als een interessante uitdaging. “Daarnaast ben ik ook benieuwd hoe je systemen en gebruikers goed met elkaar kan laten praten”. Slob volgde een  Bacheloropleiding Geschiedenis en een Masteropleiding Geschiedenis – Cultuur & Macht (VU) en Cultuurgeschiedenis na 1750 (KU Leuven). Hij deed onder meer praktijkervaring op bij het Amsterdam Museum waar hij een migratieproces van twee geheugensites in goede banen heeft geleid.

Robert Mekking, partner MvR & Partners, is erg blij met de aanstelling van de nieuwe consultants. “Onze missie is om organisaties succesvol te begeleiden bij hun digitaliseringstraject. Kennis van zaken, een creatief denkvermogen en een resultaatgerichte instelling zijn daarbij essentieel. Deze drie nieuwe consultants hebben daarvoor de juiste mentaliteit, een gevarieerde achtergrond en ook de nodige ervaring. Zij zijn een welkome aanvulling in ons team en kunnen bijdragen aan de verdere groei en ontwikkeling van MvR & Partners.”

Over MvR & Partners
MvR & Partners is in 2011 opgericht vanuit de overtuiging dat de snel toenemende digitalisering de overheid dichter bij de burger kan brengen. Onze missie is om deze verandering te begeleiden en de voordelen van digitaliseren voor overheidsorganisaties, de mensen die daar werken én de maatschappij te helpen realiseren.

MvR & Partners begeleidt digitaliseringstrajecten met adviseurs die dit vakgebied door en door kennen. Onze adviseurs zetten met energie en overtuiging hun expertise in, om onze opdrachtgevers te laten excelleren in de digitale (r)evolutie. Onze diensten concentreren zich rondom projectbegeleiding, procesverbetering en opleidingstrajecten bij de invoering van digitaal samenwerken en informatie management.  Voor meer informatie: www.mvr.nl 
Werken bij MvR & Partners: www.werkenbijmvr.nl

Noot voor de redactie:
Voor redactionele informatie of highres foto’s kunt u contact opnemen met Influx PR, Jakob Brons, telefoon: 055 3663034 of e-mail: mvr@influx-pr.com