www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl
2477 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (977 dagen geleden)
Bedrijf:

Main Capital investeert verder in de markt voor managed cloud solutions door businesscombinatie Denit en Dutch Cloud

Denit en Dutch Cloud slaan de handen ineen en vormen een leidende managed cloud solution provider. Doel van deze investering en samenwerking is het neerzetten van een sterk en solide bedrijf met een nog betere en bredere dienstverlening naar klanten.

Denit heeft een leidende positie opgebouwd in de managed cloud solutions markt met extra aandacht voor klantgerichtheid, proactiviteit en ontzorging. Klanten van Denit zijn met name actief in de IT- en softwaresector. Dutch Cloud is een snelgroeiende, innovatieve cloud solutions provider, gericht op grote corporates en SaaS-ondernemingen. Key customers van de combinatie zijn o.a. MAIN Energie, Fiber Nederland, Euretco, Boska, Roxit, Ticketscript, Ultimum, BVA Auctions en Heinz.

Zowel Denit als Dutch Cloud laten al jaren een gezonde groei zien qua omzet, medewerkers en winstgevendheid. Gecombineerd ontstaat nu een onderneming van circa 50 medewerkers. Door samen te gaan, worden zaken als beheer, customer support en innovatie breder ondersteund, met als doel een verbeterde dienstverlening richting klanten. Ook het palet aan producten van de gecombineerde onderneming versterkt elkaar. Dit bestaat o.a. uit secure cloud solutions, twin datacenter diensten, hosted desktopoplossingen en binnenkort ook public cloud integratie met Amazon en Azure.

De kracht van Denit ligt in het hoge niveau van gespecialiseerde technische kennis, klantgerichtheid en de uitstekende kwaliteit van beheerdiensten. Dutch Cloud onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak en kennis op het gebied van security, compliance en privacy. Bovendien heeft het een sterke commerciële footprint in de cloud industry o.a. door het organiseren van industry events, zoals het Get (C)loud! event. Beide organisaties vullen elkaar hiermee uitstekend aan.

Beide ondernemingen zullen samen een kantoor gaan betrekken. Ook beide directies blijven werkzaam en zullen de komende jaren verder bouwen aan de groei van de onderneming.

Edwin Cornelissens (Managing Director bij Denit): “De samenwerking met Dutch Cloud zorgt voor schaalvergroting en een grotere schaal biedt allerlei voordelen voor onze klanten, zoals een hoger niveau van dienstverlening, een breder dienstenportfolio en nog meer aandacht voor klanten. De klant eist tegenwoordig garanties op het gebied van continuiteit en zekerheid. Met onze samenwerking beschikken we over nog meer getalenteerde mensen en nieuwe technologiën, waardoor beide ondernemingen steeds meer klanten een kwalitatief hoogwaardige en veilige oplossing kunnen bieden.”

Martijn van Zoeren (CEO en founder van Dutch Cloud): Dutch Cloud is leading in het bieden van echte cloud oplossingen. Sinds 2009 vormen high end compliance, security en opgebouwde expertise de basis voor waar we nu staan. Daarom is de samenwerking met Denit een logisch vervolg. Het biedt onze gecombineerde klanten(kring) een nog solider en beter uitgebalanceerd perspectief in termen van een gevarieerd productenpalet, hogere klanttevredenheid door extra aandacht en continuïteit voor de langere termijn. Ik ben dan ook zeer verheugd met de investering die Main Capital in deze samenwerking doet.”

Pieter van Bodegraven (Partner bij Main Capital): “Wij zijn erg enthousiast over deze samenwerking die onze groeistrategie volledig ondersteunt. Gezamenlijk kunnen Denit en Dutch Cloud nog betere dienstverlening leveren aan hun key focus klanten.”

Over Denit
Denit is een managed cloud solution provider uit Amsterdam, opgericht in 1999. Denit is gespecialiseerd in betrouwbare en veilige cloud oplossingen voor complexe, bedrijfskritische applicaties, variërend van Managed Hosting tot een compleet Cloud Computing en Infrastructure-as-a-Service (IaaS) portfolio. Klantgerichtheid, proactiviteit en ontzorging zitten in het DNA. Met ruim 35 getalenteerde medewerkers bedient Denit een groot aantal ISV’s en IT-dienstverleners. Denit maakt – op persoonlijke wijze – de vertaalslag tussen de technische mogelijkheden en de toepassing daarvan in uiterst betrouwbare, schaalbare en veilige cloud oplossingen.

Denit beheert en exploiteert haar eigen premium netwerk en cloud infrastructuur. Denit staat qua uptime op de 2de plaats gemeten over 440 providers (bron: Webhostingtalk). Alle cloud oplossingen zijn 100% Nederlands. De dienstverlening van Denit is ISO 9001:2015 en ISO 27001:2013 gecertificeerd. Denit is actief lid van de DHPA (Dutch Hosting Providers Association) en is Enterprise Service Provider Partner van VMware.

Meer informatie is te vinden op www.denit.nl

Over Dutch Cloud
Dutch Cloud is gespecialiseerd in Cloud computing. Wij leveren volledig afgeschermde Cloud-omgevingen en nemen de end-to-end verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de totale Cloud-infrastructuur voor onze rekening. Dutch Cloud wordt vaak ingezet als uitbreiding van de bestaande ICT-afdeling. Onder meer MAIN Energie, Boska, e-office, Euretco, Fiber Nederland, FlexService en Ontwikkelcentrum maken gebruik van onze diensten.

De dienstverlening voorziet in de vraag van (middel)grote organisaties die complexe en bedrijf kritische applicaties in de Cloud willen onderbrengen en de daarop draaiende ICT gemanaged willen hebben. De dienstverlening kenmerkt zich door deskundig persoonlijk contact in combinatie met kwaliteit, transparantie en het bieden van maximale controle en flexibiliteit. Dutch Cloud is ISO- 27001:2013 gecertificeerd en voldoet tevens aan de NEN7510 normering. Dutch Cloud is lid van de Stichting DHPA.

Over Main Capital Partners
Main Capital is een Private Equity en Mezzanine Capital investeerder met een exclusieve focus op de software en software gerelateerde sectoren in de Benelux en DACH regio. Binnen deze sector zijn wij de meest gespecialiseerde partij in buy-outs en later-stage groeikapitaal. Main Capital heeft ca. € 150 miljoen onder beheer, bestemd voor investeringen in volwassen maar groeiende software bedrijven in de Benelux en DACH. Een ervaren team van professionals beheert deze Private Equity fondsen.
 
In de huidige portefeuille van Main Capital bevinden zich snelgroeiende (SaaS) software bedrijven als Artegic (Duitsland), OBI4wan, Axxerion, b+m Informatik (Duitsland), Ymor, Roxit, OnGuard, Sharewire, SecondFloor, ABIT/EuroSystems (Duitsland), Sofon, Connexys, Regas, ChainPoint, RVC en TPSC. Main Capital heeft vele succesvolle exits gerealiseerd zoals IASO aan GFI/Solarwinds, Zetacom aan Gilde Healthcare, Actuera aan Waterland Private Equity en VisionWaves aan IFS AB.

Noot voor de redactie: 
Afzender van dit persbericht is Main Capital. 
Voor meer kunt u contact opnemen met:
Charly Zwemstra (Managing Partner)
Main Capital Partners BV, Paleisstraat 6, 2514 JA, Den Haag
Tel: +31 (0) 70 324 3433 / +31 (0) 6 215 77 805
charly@main.nl
www.main.nl
Eerder van Denit Hosting Solutions  
13 nov 2018 David Hut nieuwe CTO van Denit

24 mei 2018 Denit en inQdo beginnen strategisch partnerschap

14 feb 2018 Unieke databeveiliging met Managed Security van Denit
Persberichten van vrijdag 15 november 2019  
Knowliah erkend als representatieve aanbieder wereldwijd in Enterprise Legal Management Solutions

Paskal van Lomm wint Digital Transformers Awards 2019 met medisch platform Duxxie

Eerste Startupbootcamp Media accelerator 2019 met thema Going Beyond

Effectory is wederom FD Gazelle 2019 en wint de Award in regio West

Nieuwe Bluetooth-headsets van Poly bieden meer connectiviteitsopties en gebruiksvrijheid

Nieuwe financieringsronde versnelt groei Textmetrics 

Softwarebedrijf Intigris benoemd tot FD Gazelle 2019
Secretaresses en andere supportprofessionals zijn opvallend loyaal

Zo maak je van Black Friday een positieve klantervaring

devolo Magic 1 WiFi mini: kleine adapter, krachtige WiFi

Eerste Managed DNS Security-dienst nu beschikbaar op Nederlandse markt

Eten belangrijker dan cadeaus tijdens de feestdagen

Oracle opent Gen 2 Cloud-regio in Nederland

ThousandEyes lanceert collectief inzicht in wereldwijde internetprestaties

Onderzoek ThousandEyes: opvallende verschillen in prestaties tussen AWS, GCP, Azure, Alibaba en IBM Cloud

Henk Nijland benoemd als Directeur Operations van Bizway

Ouderwets huishoudboekje nog steeds populair voor financiële administratie

Makkelijker je weg vinden in het buitenland met nieuwe vertaalfunctie in Google Maps

Siemens neemt Atlas 3D over en vergroot zijn additive manufacturing-portfolio

Fortinet breidt dynamische cloud-beveiliging uit in Azure
Geplaatst:
Verstreken tijd: 977 dagen
Denit Hosting Solu.. contact  
Logo Denit Hosting Solutions
  +31 (0) 20 337 1801
  info@denit.nl
  denit.nl
Denit Hosting Solu.. sociaal  
Denit Hosting Solu.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Saxion
Logo VPNtotaal.nl
Logo Relined Fiber Network
Logo Insight
Logo Edubookers.com
Logo Humanwave B.V.
Logo Datacenter.com
Logo TenderApp
Logo DeltaFiber B.V.
Logo Global Knowledge
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Digital Transformers
Logo Startupbootcamp
Logo Effectory
Logo Poly
Logo Schoevers
Logo devolo
Logo Telindus
Logo Lightspeed
Logo Oracle
Logo ThousandEyes
Logo ThousandEyes
Logo Bizway B.V.
Logo Flanderijn
Logo Citrix
Logo Interxion
Openingstijden
Ma-Vr:  08:00 - 22:00
Za-Zo:  Alleen aanleveren

Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87087 persberichten
- 5550 bedrijfsprofielen
- 57 PR-bureauprofielen
- 6636 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlContentbureau