Datum: (501 dagen oud)
Bedrijf:

Icecat-beursgang geslaagd en handel van start bij NPEX

DEZE MEDEDELING VORMT GEEN AANBIEDING VAN EFFECTEN IN DE VERENIGDE STATEN OF IN ENIGE ANDERE JURISDICTIE.Amsterdam, 2 maart, 2017: Vandaag gaat de handel van start in certificaten Icecat bij MKB-beurs NPEX. De inschrijving is succesvol afgesloten op 10 februari en op 17 februari zijn alle certificaten van aandelen waarop is ingeschreven toegewezen aan de respectievelijke beleggers via NPEX.
Beleggers hebben zich ingeschreven voor ruim € 4,4 miljoen aan certificaten van €10 per stuk, wat ruim boven de drempel van € 2,5 million uitkomt.

“De beursgang is een success”, Aldus Icecat ceo Martijn Hoogeveen. “We gebruiken de opbrengst om versneld te investeren in systemen, diensten en de business van Icecat. De beursgang heeft niet alleen Icecats zichtbaarheid in de zaken- en financiële gemeenschap verbeterd, maar motiveert het Icecat-team om tot het uiterste te gaan om de productinformatie-management-business van Icecat wereldwijd uit te bouwen.”Over Icecat NV
Icecat, dat op 3 november haar beursgang aankondigde, is een winstgevende en snelgroeiende, online uitgever of syndicator van productinformatie ten behoeve van met name de ecommerce-markt. Icecat werkt mondiaal voor zo’n 50,000 webshops zoals Amazon, Wehkamp, BOL en zo’n 300 merken, waaronder Philips, TomTom, HP, DELL en L’Oréal.

Icecat omvat momenteel de dochtermaatschappijen Icecat LLC (Icecat Ukraine) en Icecat Content Sourcing OÜ (Icecat Estonia) en de participatie Hatch B.V. Icecat Ukraine en Icecat Estonia zijn verantwoordelijk voor de inhuur van editor- en software developer-capaciteit. Hatch (voorheen Iceleads BV) levert slimme “Koop Nu”-knoppen die ervoor zorgen dat de websites van fabrikanten meetbare verkopen genereren via hun online resellers. Icecat NV rond haar acquisitie van Iceshop BV, specialist in ecommerce-integraties, momenteel af.

Meer informatie:
- Icecat NV: Martijn Hoogeveen, martijn.hoogeveen@icecat.com, +31654256476