Datum: (505 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Yellow Communications

BP kiest Workday voor wereldwijde ondersteuning aan HR modernisering

Toonaangevend olie- en gasbedrijf en Fortune Global #10 Company heeft Workday ingeschakeld om wereldwijd haar HR-systemen te standaardiseren en om werknemersbetrokkenheid te stimuleren als onderdeel van een ambitieus, vernieuwend initiatief.Amsterdam, 1 maart 2017Workday, Inc. (NYSE: WDAY),leverancier van enterprise cloud applicaties voor finance en human resources, kondigt vandaag aan dat BP, heeft gekozen voor de Human Capital Management (HCM) oplossing van Workday. BP neemt daarnaast ook Workday Time Tracking af om het on-premise legacy HR systeem te vervangen als onderdeel van een bedrijfsbreed vernieuwend HR programma.

BP, een van ’s werelds toonaangevende, geïntegreerde olie- en gasbedrijven, voorziet klanten met brandstof voor vervoer, energie voor warmte en licht, smeerolie om motoren in beweging te houden, retail services en petrochemische producten voor dagelijkse gebruiksartikelen zoals verf, kleding en verpakkingen. BP, actief in meer dan 70 landen, heeft 79,800 medewerkers in dienst, start met een ambitieus programma om HR te moderniseren en om eersteklas, efficiënte en aantrekkelijke HR services te bieden aan de medewerkers.

Met Workday verwacht BP:
  • processen wereldwijd te standaardiseren om zo de efficiëntie, snelheid en consistentie te verhogen.
  • werknemersbetrokkenheid te verhogen met gemakkelijke toegang tot een mobiele omgeving waar werknemers op ieder gewenst moment informatie kunnen vinden en taken kunnen uitvoeren.
  • leidinggevenden te voorzien van directe, relevante informatie over werknemers om zo betere en snellere beslissingen te nemen.
  • een naadloze uitvoering van end-to-end processen mogelijk te maken en om administratieve lasten voor HR werknemers weg te nemen. Hierdoor wordt het mogelijk om te focussen op strategische, zakelijke initiatieven.
  • voordeel te halen uit een agile en schaalbaar technologisch platform dat continue innovatie levert waardoor het bedrijf zich snel kan aanpassen aan de veranderende voorwaarden en bedrijfsgroei.
Reacties op het nieuws
"Wij zijn blij om met Workday te gaan werken," zegt Richard Bye, vice president, Global HR Services, BP. "Nu we Workdays toonaangevende cloud-based applicaties gaan inzetten, zullen wij in staat zijn om de eenvoudige en gebruiksvriendelijk werknemerservaring te leveren die BP nodig heeft om te concurreren en te groeien in de moderne wereld."

"Wereldwijde marktleiders als BP melden zich steeds vaker bij Workday voor een eerste klas HR ervaring," zegt Chano Fernandez, president, EMEA en APJ, Workday. "BP maakt deel uit van een grote, groeiende kring van klanten die Workday vertrouwt om de technologische innovatie en om inzichten in werknemers te leveren die leiders nodig hebben om continue met hun werknemers in verbinding te staan en te streven naar toekomstige groei."

Over Workday
Workday is een toonaangevende leverancier van enterprise cloud applicaties voor finance en human resources. Workday is opgericht in 2005 en levert applicaties op het gebied van human capital management, financial management en analytics die zijn ontworpen voor de grootste ondernemingen, onderwijsinstellingen en overheidsinstanties wereldwijd. Ondernemingen, variërend van middelgrote bedrijven tot Fortune 50 companies, hebben inmiddels voor Workday gekozen. Meer informatie opwww.workday.comenwww.workday.com/nl.

Toekomstgerichte verklaringen
Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen, onder andere verklaringen omtrent de verwachte prestaties en voordelen van de producten van Workday.De woorden "geloven", “kunnen”, “zullen”, “plannen”, “verwachten” en soortgelijke termen zijn bedoeld om aan te geven dat het om toekomstgerichte verklaringen gaat. Deze toekomstgerichte verklaringen zijn onderhevig aan risicofactoren, onzekerheden en aannames. Indien de risicofactoren concreet worden of aannames onjuist blijken, kunnen resultaten aanzienlijk afwijken van de resultaten die in deze toekomstgerichte verklaringen zijn genoemd. Risicofactoren houden onder meer in, maar beperken zich niet tot, de risicofactoren zoals beschreven in de bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) gedeponeerde stukken, waaronder ons Formulier 10-Q voor het kwartaal dat op 31 januari 2016 eindigde, en onze toekomstige verslagen die wij van tijd tot tijd aan de SEC zullen overleggen, waarin de feitelijke resultaten kunnen afwijken van de verwachte resultaten. Workday aanvaardt geen enkele verplichting en heeft op dit moment niet de intentie om eventuele toekomstgerichte verklaringen na publicatie te actualiseren.

Niet op de markt gebrachte diensten, kenmerken of functies die in dit document, op onze website of in andere persberichten of publieke verklaringen zijn genoemd en op dit moment niet beschikbaar zijn, kunnen naar goeddunken door Workday worden gewijzigd en kunnen niet als gepland of in het geheel niet worden geleverd. Klanten die diensten van Workday, Inc. aanschaffen, maken hun aankoopbeslissing op basis van de op dit moment beschikbare diensten, kenmerken en functies.

© 2017. Workday, Inc. Alle rechten voorbehouden. Workday en het logo van Workday zijn geregistreerde merken van Workday, Inc.Workday Persdesk
Lisa Elzinga
+ 31 (0)23 555 34 24
workday@yellow-communications.com
www.workday.com