www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2476 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1011 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Forcepoint™ introduceert nieuwe businessunits voor klantinnovatie

Nieuwe onderdelen Cloud Security, Network Security, Data & Insider Threat Security en Global Governments richten zich op belangrijke klantbehoeften

Utrecht, 01 maart 2017 Forcepoint™, wereldwijd marktleider in cybersecurity, heeft vier nieuwe bedrijfsonderdelen opgericht. De nieuwe onderdelen – Cloud Security, Network Security, Data & Insider Threat Security en Global Governments – stimuleren gerichte innovatie binnen het productportfolio.

Elk Forcepoint-onderdeel wordt geleid door een manager die direct rapporteert aan de CEO van Forcepoint, Matt Moynahan. Forcepoint wil met deze nieuwe bedrijfsstructuur bedrijven helpen om meer inzicht te verkrijgen in het gedrag en de intenties van mensen die met vertrouwelijke data en intellectueel eigendom omgaan – ongeacht de locatie van deze gegevens.

“Forcepoint werkt aan een grensverleggend nieuw bedrijf dat klanten helpt cybersecurity van een andere kant te bekijken. Het bedrijf doet dit door te focussen op de manier waarop mensen omgaan met kritieke bedrijfsdata, en dan met name intellectueel eigendom”, zeg Moynahan. “Dankzij de nieuwe bedrijfsonderdelen levert Forcepoint sneller inzichten op het gebied van deze menselijke interacties. Ik ben er zeker van dat deze aanpak onze klanten precies geeft wat ze in de toekomst nodig hebben.”

Forcepoint introduceert de volgende bedrijfsonderdelen
  • Cloud Security ondersteunt de ontwikkeling van de cloud-, hybride en on-premise oplossingen van Forcepoint voor e-mail- en internetsecurity, waaronder Forcepoint Web Security en Forcepoint Email Security. Ook de op 8 februari 2017 aangekondigde overname van Skyfence, Cloud Acces Security Broker (CASB), valt onder het Cloud Security-onderdeel van Forcepoint. 
  • Network Security tilt de Next Generation Firewall (NGFW) van Forcepoint naar een hoger niveau.
  • Data & Insider Threat Security levert de oplossingen voor dataverliespreventie en bedreigingen van binnenuit. De producten bestaan onder meer uit Forcepoint DLP en Forcepoint Insider Threat.
  • Global Governments bedient belangrijke lokale en internationale markten met technologieën die essentieel zijn voor defensie en overheden. Hieronder vallen cross domain-oplossingen en interne bedreigingen. De producten bestaan onder meer uit Forcepoint High Speed Guard en Forcepoints Insider Threat.
Dankzij de ontwikkeling van deze oplossingsgerichte bedrijfsonderdelen biedt Forcepoint continu een samenwerkingsgerichte aanpak van cybersecurity via een uitgebreid, innovatief, flexibel en schaalbaar oplossingsportfolio. Het bedrijf komt hiermee tegemoet aan de huidige én aan de toekomstige cybersecuritybehoeften van de klant. Bezoek www.forcepoint.com voor meer informatie over de nieuwe bedrijfsonderdelen.

Over Forcepoint
Forcepoint behoedt gebruikers, data en netwerken voor de meest geavanceerde aanvallen: van dreigingen van binnenuit tot en met gevaren van buitenaf, en beschermt overal. Forcepoint beveiligt data in de cloud, onderweg en op kantoor, vereenvoudigt compliance en maakt het mogelijk op betere wijze beslissingen te nemen om beveiliging te stroomlijnen. Forcepoint stelt organisaties in staat zich te focussen op hun belangrijkste bedrijfsaspecten, terwijl ze routineuze beveiligingstaken automatiseren. Meer dan 20.000 organisaties wereldwijd vertrouwen op Forcepoint. Het bedrijf is gevestigd in Austin, Texas (VS), en is wereldwijd actief in sales, service, beveiligingslaboratoria en productontwikkeling. Forcepoint is een samenwerking tussen de Raytheon Company en Vista Equity Partners. Bezoek voor meer informatie www.forcepoint.com en volg ons op Twitter @ForcepointSec.

Voor meer informatie:

Forcepoint
Julia Sørensen
julia.sorensen@forcepoint.com
+47 45688201

LVTPR
Nienke Geudeker / Gijs van Beek
forcepointlvtpr@lvtpr.nl
030 6565 070
Tags bij dit bericht  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1011 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Forcepoint contact  

Logo Forcepoint

Forcepoint sociaal  


Forcepoint tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Sensus Process Management
Logo 1DigitalNL
Logo Netprofiler
Logo NewChannel
Logo Company Connect
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo True B.V.
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo Totaalbesparen.com
Logo Veeam Software
Logo Flanderijn
Logo Solar Nederland B.V.
Logo devolo
Logo Citrix
Logo BCT
Logo Onguard
Logo Palo Alto Networks
Logo maincubes B.V.
Logo QA Consulting
Logo Pegasystems
Logo Shippeo
Logo Protime BV
Logo Intermax
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87260 persberichten
- 5565 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6798 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl