Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2470 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (933 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Presscom

Coders Co. introduceert Rax programmeertaal voor big data gedragsanalyse

Verschaft marketeers en data analisten werkelijk inzicht in customer journeys

Amsterdam, 28 februari 2017 – Coders Co., een vooraanstaand data scientists team, introduceert vandaag Rax, een programmeertaal om informatie te halen uit (on)gestructureerde gedragsdata (big data). Ideaal om snel hypotheses te toetsen en de juiste inzichten te krijgen uit gedragsdata van klanten (customer journeys). Met deze krachtiger tools krijgen (online) marketeers en strategen makkelijker de juiste informatie om sneller te kunnen handelen.

Customer journeys en analytics hot topic
Klantgedrag is tegenwoordig omnichannel: van banner naar website naar webshop naar social, terug naar webshop, naar vergelijkingssite, retargeted banner, e-mail enz. Bij elk touchpoint laten klanten sporen achter, met big data aan klantgegevens tot gevolg. Marketeers analyseren deze data maar al te graag om de klantreizen (customer journeys) te optimaliseren. 

Meer analysekracht voor de juiste conclusies
“Maar al te vaak leidt gebrek aan analysekracht en het ontbreken van expertise in data science tot focus op de verkeerde informatie of gemis van belangrijke details.
De flexibiliteit van Rax, gecombineerd met de expertise van ons data scientists team in Journeylytics, helpt organisaties om hun aannames te toetsen en de verborgen inzichten in hun data te onthullen”, aldus Gosia Wrzesinska PhD, CEO van Coders Co. 

Rax rekent snel met variabelen die andere tools niet aankunnen – zoals tijd, duur en intensiteit van de interacties. Zo komt in beeld wat klanten daadwerkelijk doen.Machine learning en kunstmatige intelligentie
“In tegenstelling tot andere tools imiteert Rax menselijke logica en is relatief eenvoudig te gebruiken. Daarmee komen marketeers te weten wat hun klanten werkelijk doen, ofwel komen de werkelijke klantreizen in beeld, anders dan ze gewend zijn,” vertelt Gosia enthousiast verder.

Technische achtergrond
De Rax scripttaal is een mix van relationele, regelmatige en temporele algebra en is ontworpen om de overgang van ETL naar datamodellering te vereenvoudigen.
Rax draait op alle SQL-achtige systemen, waaronder Hadoop en Impala. De taal en tools werken intuïtief en voelen vertrouwd aan, wat gebruik makkelijker maakt dan bijvoorbeeld SQL. RAX versnelt het analyseproces en resulteert in duidelijker, veiliger en meer draagbare code, die direct werkt op ruwe data, hoe groot de set ook is.

Over Coders Co. en Journeylytics
Coders Co. is een vooraanstaand team van data scientists dat in 2013 is gestart uit passie voor programmeren. Het hele team heeft een PhD in Computer Science en beschikt over jarenlange ervaring in de software-industrie. Zoals het programmeren van embedded systemen, hacken van besturingssystemen en uiteenlopende intelligente web- en mobiele toepassingen. Klanten zijn onder meer: PGGM (Nederlands Pensioenfonds) en INTAGE (een heel groot market research bedrijf in Japan) Onder de naam Journeylytics heeft het team zich gespecialiseerd in big data analyse voor customer journeys. Zie www.journeylytics.com en www.codersco.com  

NOOT VOOR DE REDACTIE

Voor meer informatie, illustratiemateriaal etc. kunt u contact opnemen met

Coders Co.
Gosia Wrzesinska PhD, CEO
mob.: +31 643534405
email: gosia@codersco.com
Zieseniskade 21
1017 RT Amsterdam

Presscom PR & Marketing B.V.
Theo Vrugt
mob.: +31 654353109
email: theovrugt@presscom.nl
Tags bij dit bericht  
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Coders Co.  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 933 dagen
Bron:
PR bron: Presscom
Coders Co. contact  
Logo Coders Co.
Coders Co. sociaal  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Unisys
Logo ZyXEL
Logo NetApp
Logo Visma | Raet
Logo Motiv ICT Security
Logo PA Consulting
Logo WorldStream
Logo MarkLogic
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Workday
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
 
www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau