www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.LVTPR.nl
2470 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (933 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

BravoSolution voor 4e jaar op rij gepositioneerd als leider in het Gartner Magic Quadrant voor strategische inkoopapplicaties

Strategische sourcing provider BravoSolution opnieuw erkend voor slagkracht in uitvoering en volledige visie

Amsterdam, 28 februari 2017 – BravoSolution, de internationale aanbieder van strategische inkoopapplicaties, is door Gartner, Inc. opnieuw erkend als leider in het Magic Quadrant voor strategische inkoopapplicaties. Het is het vierde jaar op rij dat Gartner BravoSolution deze leiderschapspositie toekent, een unieke prestatie binnen dit Magic Quadrant.

De SaaS-oplossingen van BravoSolution (BravoAdvantage 16), de hoge klanttevredenheid, sterke geografische strategie en unieke klantgerichte aanpak voor strategische inkoop, stellen organisaties in staat risico’s te reduceren, kostenbesparingen te verhogen en innovatie te bevorderen.

“Strategische inkoopteams erkennen de waarde van een partnership met een leverancier die een leidend technologieplatform kan leveren in combinatie met een klantgerichte aanpak”, zegt Ninke Tewarie, Managing Director van BravoSolution Benelux. “De erkenning van Gartner is voor ons het bewijs dat de toegevoegde waarde die wij leveren onze klanten belangrijke voordelen oplevert. Wij stellen hen in staat kosten te besparen, kritische inkoopactiviteiten te automatiseren en alle verwachtingen te overstijgen.”

Het volledige februari 2017 Magic Quadrant rapport voor strategische inkoopapplicaties is nu vrijblijvend te downloaden. Het rapport evalueert leveranciers gebaseerd op hun uitvoerend vermogen en de volledigheid van de visie.

----

Disclaimer
Gartner does not endorse any vendor, product or service depicted in its research publications, and does not advise technology users to select only those vendors with the highest ratings or other designation. Gartner research publications consist of the opinions of Gartner's research organization and should not be construed as statements of fact. Gartner disclaims all warranties, expressed or implied, with respect to this research, including any warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.

Over BravoSolution
BravoSolution is een leidende internationale aanbieder van strategische inkoopapplicaties. Het technologische inkoopplatform en de praktijkervaring helpen meer dan 650 organisaties en 100.000 inkoopprofessionals in meer dan 70 landen om inkoop in te zetten als drijver voor financiële prestaties, het excelleren in inkoop, risico’s te managen en te innoveren. De aanpak van BravoSolution op het gebied van strategische inkoop stelt klanten in staat de concurrent voor te blijven. De organisatie heeft 18 kantoren in 12 landen over 4 continenten en meer dan 600 inkoopexperts in dienst. Voor meer informatie, ga naar www.bravosolution.nl of volg BravoSolution via twitter.com/BravoSolutionNL of https://www.linkedin.com/company-beta/15147/.

Meer informatie:

Ninke Tewarie
n.tewarie@bravosolution.nl
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van BravoSolution  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 933 dagen
Bron:
PR bron: Marcommit
BravoSolution contact  
Logo BravoSolution
BravoSolution sociaal  
BravoSolution tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Unisys
Logo ZyXEL
Logo NetApp
Logo Visma | Raet
Logo Motiv ICT Security
Logo PA Consulting
Logo WorldStream
Logo MarkLogic
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Workday
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl