www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.LVTPR.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (935 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Grootste digitale archief van Nederland verhuist naar datacenters van Previder

Rotterdamse DMS-leverancier brengt data onder in Hengelo

Expansion, leverancier van het Document Management Systeem (DMS) Xtendis, heeft zijn digitale archieven naar de datacenters van Previder gemigreerd. Previder is hiermee de grootste digitale archiefbewaarder van Nederland geworden, groter dan bijvoorbeeld het Nationaal Archief in Den Haag. De online archieven van Expansion bevatten momenteel een miljard digitale documenten, die dagelijks door zo’n vier miljoen gebruikers worden bekeken.

Xtendis, de documentbeheerapplicatie van Expansion, richt zich op het opslaan en ontsluiten van digitale documenten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan alle mogelijke documenten in personeel- of klantdossiers. Met Xtendis beheert Expansion grote digitale archieven voor bedrijven als PostNL, Mediq, Wolters Kluwer, Ahold, Heineken en de NOS. Sinds een aantal jaren is Xtendis ook beschikbaar als clouddienst vanuit de datacenters van Previder. Expansion is nu geleidelijk klanten naar deze nieuwe dienst aan het migreren. Nu een van de grootste klanten van Expansion naar de cloud is verhuisd, is Previder de beheerder van het grootste digitale archief van Nederland geworden.

“Bij archief denken mensen vaak aan papier, maar dit is al lang niet meer zo,” aldus Eric Vredeveldt, directeur van Previder. “Datacenters als die van Previder zijn ondertussen de bewaarplaatsen van ons collectieve geheugen geworden. We realiseren ons dat dit een bijzonder grote maatschappelijke verantwoordelijkheid is. We stellen dan ook alles in het werk om het beste veiligheidsniveau en hoogst mogelijke beschikbaarheid te realiseren.”

Expansion had diverse redenen om voor Previder te kiezen. “We zochten een ‘greenfield’ datacenter, beheerd door een partij die de best mogelijk garanties kon geven op het gebied van veiligheid, connectiviteit en leveringssnelheid. Bovendien moest het datacenter in Nederland liggen, zodat we onze klanten kunnen garanderen dat er Nederlandse wetgeving op van toepassing is. Previder voldoet aan al die kenmerken. Bovendien past de nuchtere mentaliteit van Previder uit Hengelo goed bij de no-nonsense instelling van Rotterdammers,” zegt Wim Vis, commercieel directeur bij Expansion.

***

Over Previder
Previder is een toonaangevende leverancier van high-end datacenter- en cloud-diensten, strategisch gelegen tussen de Amsterdamse en Duitse Internet Exchange. Met een uniek Twin-datacenter concept levert het stabiele, hoogwaardige en schaalbare infrastructuur aan IT-dienstverleners, softwarebouwers en eindgebruikers. Previder levert zowel cloud-hosting, co-locatie als connectiviteitsdiensten die apart maar ook als geïntegreerde oplossing kunnen worden afgenomen. De specialisten van Previder staan voor een persoonlijke aanpak en zijn in staat om samen met klanten innovatieve oplossingen te realiseren. Meer informatie: www.previder.nl

Over Expansion
Expansion stelt sinds 1988 haar software en diensten beschikbaar om ‘ieder document direct beschikbaar’ te maken. Of het nu gaat om digitale projectdossiers, automatische factuurverwerking, personeelsdossiers, online klantendossiers. Xtendis kan klein worden ingezet en uitgroeien tot een organisatie-breed Document Management Systeem. Meer informatie vind je op www.expansion.nl.
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Previder  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo Google

Logo WIBU-SYSTEMS

Logo Interxion
Logo Red Hat, Inc.

Logo AvePoint

Logo Valid

Logo PQR B.V.

Logo TomTom Telematics

Logo Descartes

Logo SAP

Logo Extreme Networks

Logo KPN

Logo SAP Concur

Logo Thuiswinkel.org

Logo Pinewood

Logo Thuiswinkel.org

Logo Conrad.nl

Logo Tableau Software

Logo Tableau Software

Logo Freshworks

Logo Freshworks
Geplaatst:
Verstreken tijd: 935 dagen
PR contact  
Logo Lubbers De Jong
Previder contact  
Logo Previder
  088 - 332 33 33
  info@previder.nl
  www.previder.com/nl
Previder sociaal  
Previder tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
Logo Extreme Networks
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Unisys
Logo ZyXEL
Logo NetApp
Logo Visma | Raet
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.EVENTIVE.nl