KONING & HARTMAN WEDEROMUITGEROEPEN TOT TOP EMPLOYER NEDERLAND

Amsterdam, 27februari - Koning & Hartman is voor de vijfde keer op rij door het onafhankelijke Top Employers Instituut gecertificeerd voor haar uitstekende personeelsbeleid en arbeidsvoorwaarden.

Het jaarlijkse internationale onderzoek van het Top Employers Institute erkent toonaangevende werkgevers wereldwijd: bedrijven die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden, ondersteuning geven voor de ontwikkeling van talent op alle niveaus binnen het bedrijf en ernaar streven om de arbeidsomstandigheden constant te verbeteren. Koning & Hartman heeft ook dit jaar de exclusieve certificering Top Employers Nederland 2017 ontvangen.

In het kader van de Top Employers procedure moeten de deelnemende bedrijven een uitgebreid onderzoeksproces doorlopen: het internationale HR Best Practices Onderzoek van het Top Employers Institute. Ter waarborging van de validiteit van het proces worden alle antwoorden door een onafhankelijke partij aan een audit onderworpen.

"Onze mensen maken het verschil voor iedere klant en in ieder project. Om de juistemensen aan te trekken en te behouden moeten we als bedrijf investeren in eenaantrekkelijkHR-beleid waarbinnen ruimte is voor intiatief en persoonlijke ontwikkeling," aldusRob van Os (Directeur HRM Koning & Hartman).

"We hebbenveel aandacht voor training & opleiding en hebben daarvoor een eigen KH Academy. Ook bieden we onze mensen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden. Dat we voor het vijfde jaar op rij zijn uitgeroepentot één van de Top Employers Nederland bevestigt dat we op de goede weg zijn en we zien deze certificeringals een kroon op ons werk.We zijn erg trots dat we onszelf ook in 2017 weer Top Employer mogen noemen", aldus Van Os.

Koning & Hartman heeft als doel zich te blijven ontwikkelen als toonaangevende werkgever.

Bezoek voor meer informatie over het Top Employers Institute en de gecertificeerde Top Employers www.top-employers.com. Meer informatie over Koning &Hartman is te lezen op www.koningenhartman.com.

------------------- Einde Persbericht ------------------

Koning & Hartman
Met ruim 600 medewerkers is Koning & Hartman een uniek technologiebedrijf voor de telecom, industrie en infrastructuur. We zijn actief in o.a. openbaar vervoer, water, energie, overheid, maakindustrie (OEM), industrie, openbare orde & veiligheid en financiële dienstverlening. We adviseren, ontwerpen, leveren, implementeren, onderhouden en beheren. Koning & Hartman werkt samen met vooraanstaande partners zoals Mitsubishi, Microsoft, Panasonic, Intel, Huawei, Kenwood, Alcatel-Lucent, Motorola, Nexcom, Mean Well en IPC, en levert technische oplossingen aan meer dan 3500 klanten in de BENELUX. Sinds 2012 is Koning & Hartman uitgeroepen tot Top Employer. Tevens heeft het bedrijf voor haar MVO activiteiten een FIRA Goud certificering behaald. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, de overige kantoren in Delft, Veenendaal en Vilvoorde (België).

Koning & Hartman B.V.
De Passage 120
Postbus 416
1000 AK Amsterdam
Tel.: +31 (0)20 587 76 00
info@koningenhartman.com
koningenhartman.com

Voor meer informatie over Koning & Hartman kunt u contact opnemen metRemco Hanenberg, Marketing Communication Specialist, Telefoon +31 (0) 20 - 587 68 10.