www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2475 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (959 dagen geleden)
Bedrijf:

Yenlo levert nu ook GBA-V op haar Digikoppeling platform

Schiphol-Rijk, 27 februari 2017, naast de vele reeds ontsloten koppelvlakken zoals BAG, Berichtenbox en dergelijke, ondersteunt Yenlo nu ook een beveiligd koppelvlak met het GBA-V.

Yenlo, specialist in het leveren van koppelvlakken voor Landelijke Voorzieningen en Basisregistraties via Digikoppeling, heeft nu ook het GBA-V (en de toekomstige BRP) koppelvlak via haar Managed Digikoppeling Cloud (MDC) platform ontsloten voor haar klanten. Via een rechtstreekse, beveiligde glasvezel connectie vanuit Yenlo haar MDC-platform met het beveiligde Diginetwerk van de Overheid, kan Yenlo GBA-V diensten aanleveren aan haar MDC-platform klanten.

Ruben van der Zwan, CEO bij Yenlo: “Door deze opzet hebben onze klanten niet alleen meer kwalitatieve diensten via onze één Eurostekker gedachtegoed voor alle Basisregistraties en Landelijke Voorzieningen, maar kan men ook tussen de 50% en 80% besparing realiseren ten opzichte van de huidige oplossingen c.q. leveranciers in de markt”.

Deze enorme besparing, die in vele gevallen kan oplopen tot duizenden euro’s per jaar, kan worden behaald doordat het MDC-platform van Yenlo een Cloud oplossing betreft waarbij onderdelen worden gedeeld door de deelnemers. Hierdoor worden de kosten voor realisatie en exploitatie per deelnemer drastisch verlaagd.

Van der Zwan: “Inmiddels hebben we enkele overheid organisaties aangesloten op de GBA-V voorziening. Deze organisaties hebben stuk voor stuk directe besparingen weten te realiseren die al gauw oplopen tot twintigduizend euro per organisatie. Dat is veel geld voor bijvoorbeeld een gemeente of overheidsinstelling”.

Rob Kreft, Adviseur bij Provincie Overijssel / Sectoraal Knooppunt Provincies: “Naast de bestaande koppelvlakken zoals BAG, HR en BRK, zijn we nu ook aangesloten op de GBA-V koppeling van Yenlo. Het voordeel voor ons is dat we voor alle koppelvlakken nu slechts één aansluitpunt hebben voor zowel Digikoppelingen als ook services vanuit het Diginetwerk.”.

In de toekomst kunnen klanten van het MDC-platform eenvoudig overstappen op de opvolger van GBA-V, de BRP-koppeling, zodra die als standaard beschikbaar komt in de markt en wordt ondersteund door de domeinapplicatie leveranciers.

Van der Zwan: “Zo’n overstapservice maakt het voor overheden zoals gemeenten, waterschappen, provinciën en dergelijke, gemakkelijk om in de toekomst optimaal gebruik te gaan maken van het nieuwe BRP-formaat. Yenlo zorgt samen met de domeinapplicatie leveranciers voor een soepele overgang van GBA-V naar BRP, mits de domeinapplicatie leverancier daar uiteraard gereed voor is. Nu kiezen voor de GBA-V koppeling van Yenlo maakt de overgang in de toekomst dus eenvoudiger en tevens vele malen goedkoper dan momenteel het geval is”.

Voor meer informatie rondom het Managed Digikoppeling Cloud (MDC) platform van Yenlo, welke zowel Digikoppeling (ebMS en WUS), Digilevering en Digimelding ondersteund, kunt u contact opnemen met Yenlo.

Over Yenlo
Yenlo is de integratiespecialist met een sterke focus op open-source en op Java gebaseerde middleware oplossingen. Yenlo is Premier Partner van WSO2 en levert wereldwijd implementatiediensten, diensten voor softwareontwikkeling, training- en certificeringsprogramma’s en supportservices. Yenlo is gestart als Nederlands bedrijf en heeft zich ontwikkeld tot wereldwijd opererende organisatie met kantoren in Nederland, België, Duitsland, Engeland, Zwitserland en de Verenigde Staten. Zie voor meer informatie www.yenlo.com.
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Yenlo  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 959 dagen
Yenlo contact  
Logo Yenlo
  +31 2 02 700 700
  info@yenlo.com
  www.yenlo.com/nl
Yenlo sociaal  
Yenlo tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Flanderijn
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Pegasystems
Logo Databricks
Logo Workday
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo IFS
Logo Liquit
Logo Accenture
Logo Databricks
Logo OutSystems
Logo Arrow Electronics
Logo Visma
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.nlwww.marcommit.nlContentbureau