www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2500 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (3 jaar en 129 dagen geleden)
Bedrijf:

Yenlo levert nu ook GBA-V op haar Digikoppeling platform

Schiphol-Rijk, 27 februari 2017, naast de vele reeds ontsloten koppelvlakken zoals BAG, Berichtenbox en dergelijke, ondersteunt Yenlo nu ook een beveiligd koppelvlak met het GBA-V.

Yenlo, specialist in het leveren van koppelvlakken voor Landelijke Voorzieningen en Basisregistraties via Digikoppeling, heeft nu ook het GBA-V (en de toekomstige BRP) koppelvlak via haar Managed Digikoppeling Cloud (MDC) platform ontsloten voor haar klanten. Via een rechtstreekse, beveiligde glasvezel connectie vanuit Yenlo haar MDC-platform met het beveiligde Diginetwerk van de Overheid, kan Yenlo GBA-V diensten aanleveren aan haar MDC-platform klanten.

Ruben van der Zwan, CEO bij Yenlo: “Door deze opzet hebben onze klanten niet alleen meer kwalitatieve diensten via onze één Eurostekker gedachtegoed voor alle Basisregistraties en Landelijke Voorzieningen, maar kan men ook tussen de 50% en 80% besparing realiseren ten opzichte van de huidige oplossingen c.q. leveranciers in de markt”.

Deze enorme besparing, die in vele gevallen kan oplopen tot duizenden euro’s per jaar, kan worden behaald doordat het MDC-platform van Yenlo een Cloud oplossing betreft waarbij onderdelen worden gedeeld door de deelnemers. Hierdoor worden de kosten voor realisatie en exploitatie per deelnemer drastisch verlaagd.

Van der Zwan: “Inmiddels hebben we enkele overheid organisaties aangesloten op de GBA-V voorziening. Deze organisaties hebben stuk voor stuk directe besparingen weten te realiseren die al gauw oplopen tot twintigduizend euro per organisatie. Dat is veel geld voor bijvoorbeeld een gemeente of overheidsinstelling”.

Rob Kreft, Adviseur bij Provincie Overijssel / Sectoraal Knooppunt Provincies: “Naast de bestaande koppelvlakken zoals BAG, HR en BRK, zijn we nu ook aangesloten op de GBA-V koppeling van Yenlo. Het voordeel voor ons is dat we voor alle koppelvlakken nu slechts één aansluitpunt hebben voor zowel Digikoppelingen als ook services vanuit het Diginetwerk.”.

In de toekomst kunnen klanten van het MDC-platform eenvoudig overstappen op de opvolger van GBA-V, de BRP-koppeling, zodra die als standaard beschikbaar komt in de markt en wordt ondersteund door de domeinapplicatie leveranciers.

Van der Zwan: “Zo’n overstapservice maakt het voor overheden zoals gemeenten, waterschappen, provinciën en dergelijke, gemakkelijk om in de toekomst optimaal gebruik te gaan maken van het nieuwe BRP-formaat. Yenlo zorgt samen met de domeinapplicatie leveranciers voor een soepele overgang van GBA-V naar BRP, mits de domeinapplicatie leverancier daar uiteraard gereed voor is. Nu kiezen voor de GBA-V koppeling van Yenlo maakt de overgang in de toekomst dus eenvoudiger en tevens vele malen goedkoper dan momenteel het geval is”.

Voor meer informatie rondom het Managed Digikoppeling Cloud (MDC) platform van Yenlo, welke zowel Digikoppeling (ebMS en WUS), Digilevering en Digimelding ondersteund, kunt u contact opnemen met Yenlo.

Over Yenlo
Yenlo is de integratiespecialist met een sterke focus op open-source en op Java gebaseerde middleware oplossingen. Yenlo is Premier Partner van WSO2 en levert wereldwijd implementatiediensten, diensten voor softwareontwikkeling, training- en certificeringsprogramma’s en supportservices. Yenlo is gestart als Nederlands bedrijf en heeft zich ontwikkeld tot wereldwijd opererende organisatie met kantoren in Nederland, België, Duitsland, Engeland, Zwitserland en de Verenigde Staten. Zie voor meer informatie www.yenlo.com.
Laatste van Yenlo  
Yenlo benoemd tot Platinum VAR, de hoogste WSO2 Reseller status

Yenlo opent kantoor in Vancouver om klanten in Canada beter van dienst te zijn

WSO2 beloont integratiespecialst Yenlo met Partner of the Year Award 2019
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3 jaar en 129 dagen
Yenlo contact  

Logo Yenlo

  +31 2 02 700 700
  info@yenlo.com
  www.yenlo.com/nl
Yenlo sociaal  


Yenlo tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Moneezy
Logo evisit
Logo Quinyx
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo PEAK-IT
Logo devolo
Logo Thinkwise
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Telindus
Logo myBrand
Logo Ivanti
Logo AnylinQ
Logo Tech Data Nederland
Logo bunq
Logo SecureMe2
Logo Eaton
Logo Diamanti
Logo Shippeo
Logo Motiv ICT Security
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88768 persberichten
- 5735 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8357 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl