Protime sluit sponsordeal met hockeyclub ’s-Hertogenbosch

Waddinxveen, 22 februari 2017Protime, specialist op het gebied van tijdregistratie, personeelsplanning, toegangscontrole en social software, is per 1 maart zilversponsor van HC ’s-Hertogenbosch. Met deze sponsordeal verbindt Protime zich voor ten minste twee jaar aan de Brabantse hockeyclub. Dit komt onder andere tot uiting in zichtbaarheid op het sportcomplex en een nauwe betrokkenheid bij de businessclub ‘HockeySociëteit ’s-Hertogenbosch’. HC ’s-Hertogenbosch heeft spelers en teams op topniveau en is daarnaast een thuisbasis voor honderden recreanten.

De sponsoring van HC ’s-Hertogenbosch sluit nauw aan bij de visie van Protime. Lucas Polman, CEO van Protime Nederland, zegt daarover: “Wij zijn enthousiast over de gelegenheid om sponsor te worden van ’s-Hertogenbosch. Hockey is een teamsport waarbij individuen samen hetzelfde doel nastreven. Daar ligt ook de verwantschap met Protime. Wij willen medewerkers uit verschillende disciplines optimaal laten samenwerken met behulp van slimme HR-oplossingen. Zaken als tijd, planning en goal management zijn zowel op het veld als op de werkvloer van groot belang.”

Een ander onderdeel van de sponsordeal is de organisatie van de ‘Discovery Days’. Deze klantdagen worden jaarlijks door Protime georganiseerd en vinden dit jaar plaats op het sportcomplex van HC ’s-Hertogenbosch. Naast het zakelijke deel, waarin klanten worden geïnformeerd over de ontwikkelingen bij Protime, worden klanten ook voorgesteld aan de spelers uit Dames 1 en Heren 1.

------

Over Protime
Protime werd opgericht in 1995 en is leider op het gebied van tijdregistratie, personeelsplanning, toegangscontrole en social software. Dankzij een voortdurende focus op innovatie, levert Protime vandaag oplossingen voor Workforce Management in een brede waaier van klanten en sectoren. Zo telt Protime ruim 5.000 tijdregistratieinstallaties in Europa en is het een Microsoft Certified Gold Partner. Sinds 2010 heeft het een Dun & Bradstreet nr. 1 ranking en sinds 2013 mag Protime zich een Great Place To Work noemen. Het bedrijf telt 200+ medewerkers waarvan het merendeel met een HR-achtergrond. Protime heeft vestigingen in Waddinxveen, Aartselaar (B), Namur (B), Frankfurt (DE), Parijs (FR), Luxemburg (LU) en Manchester (GB).

Meer informatie
Marcommit 
Laura Rijks
035-5822730
protime@macommit.nl