www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.LVTPR.nlwww.marcommit.nl
2473 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (945 dagen geleden)
Bedrijf:

NederCare kiest Gilde als platform voor duurzame groei

Veenendaal, februari 2017 – NederCare, ontwikkelaar van softwareapplicaties voor Nederlandse zorginstellingen, kiest Gilde Equity Management Benelux (“Gilde”) als partner om verdere duurzame groei te realiseren. In 2016 koos Impulse Info Systems (“Impulse”) al voor Gilde. De nieuwe groep is marktleider in de jeugdzorg en geestelijke gezondheidszorg en heeft de ambitie om marktleider te worden in aanpalende segmenten waar ze actief is, ten eerste de gehandicaptenzorg. Gilde zal haar kapitaal en ervaring in de IT-zorgsector inzetten om de groep verder uit te bouwen.

NederCare, opgericht in 1995 en gevestigd in Veenendaal, levert software aan zorginstellingen in verschillende sectoren. Het innovatieve zorginformatiesysteem MoreCare4 stelt zorginstellingen in staat het primaire zorg- en begeleidingsproces volledig te automatiseren en de financiële administratie en facturatie maximaal te ontzorgen. In de jeugdzorg is NederCare de marktleider. Ook in andere segmenten timmert de onderneming stevig aan de weg, zoals bijvoorbeeld de gehandicaptenzorg. De managers en aandeelhouders van NederCare blijven in hun huidige rol betrokken. De samenwerking wordt naar verwachting in de komende maanden geformaliseerd.

Hans Scharloo, oprichter NederCare en Henk Koopman, oprichter Impulse over de nieuwe groep: “Onze bedrijven lopen voorop met moderne technologie in een markt waar veel spelers moeite hebben de ontwikkelingen bij te houden. Door de krachten te bundelen met elkaar en Gilde kunnen we onze voorsprong verder uitbouwen zonder onze identiteit en cultuur te verliezen.”

Bjorn de Hoon, commercieel directeur NederCare over de marktbenadering: “Om onze klanten optimaal te ondersteunen bij hun maatschappelijke uitdaging, is diepgaande sectorkennis en specialisatie nodig. Hierin onderscheiden we ons en dit staat ook bij Impulse en de nieuwe groep centraal. We hebben hetzelfde DNA.”

Mark Scharloo, technisch directeur NederCare: “Zowel Impulse als NederCare ontwikkelen moderne softwareapplicaties in co-creatie met de klant. Op technisch vlak vertonen marktuitdagingen als wetgeving, horizontaal toezicht, real time managementinformatie en eHealth ook grote overlap. Met de nieuwe schaalgrootte en de ondersteuning van Gilde kunnen we de oplossingen voor de toekomst sneller realiseren en uitrollen.”

Gilde is een Nederlandse firma die sinds haar oprichting in 1982 uitgebreide ervaring heeft opgedaan met succesvolle en innovatieve bedrijven in de software-industrie. Gilde was in de IT-zorgsector eerder al betrokken bij onder andere Conclusion en Famed.--- Einde persbericht ---

Noot voor de redactie

Voor meer informatie over dit bericht of Impulse Info Systems en NederCare kunt u contact opnemen met:

Henk Koopman (+31 88 05 50 660) of via info@impulse-info.com

Hans Scharloo (+31 318 500 449) of via info@nedercare.nl

Website Gilde Equity Management Benelux: www.gembenelux.com
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Impulse Info Systems  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 945 dagen
Impulse Info Syste.. contact  
Logo Impulse Info Systems
Impulse Info Syste.. sociaal  
Impulse Info Syste.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo NETGEAR
Logo Barracuda Networks
Logo Cegeka
Logo Poly
Logo commercetools
Logo Schneider Electric
Logo ISBW
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo SAP Concur
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
 
www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl