XRC PRESENTEERT UNIEKE VAMO APP

Nistelrode – Vast en Mobiele integratie wordt steeds meer gezien als de nieuwe standaard van zakelijk bellen. Het koppelen van de vaste telefoon aan een mobiel device wordt steeds populairder. XRC services koppelt het eigen Voice platform aan een mobiele app, waarmee bellen nog eenvoudiger wordt.

“We merken dat steeds meer zakelijke gebruikers zoeken naar mogelijkheden om zakelijke bellen te vereenvoudigen,” aldus Jeroen Kock, accountmanager XRC services, “Het voordeel van de nieuwe app is dat gebruikers bereikbaar zijn via één telefoonnummer, dat zowel via de vaste telefoon als ook de mobiele device beantwoord kan worden.”

De integratie van vaste en mobiele telefonie zorgt ervoor dat ondernemers geen gesprekken meer mislopen. Bij uitgaande gesprekken worden via een centrale geleidt, waardoor altijd hetzelfde nummer getoond wordt in het display van de gespreksontvanger. Daarbij wordt er geen onderscheidt gemaakt tussen gesprekken die gevoerd worden via een mobiele telefoon of een vaste telefoon.

“XRC services heeft de Qaller app gekoppeld aan een eigen VoIP platform, zodat eenvoudig en snel gebruik gemaakt kan worden van de VaMo mogelijkheden,” vertelt Jeroen Kock. “De functionaliteiten van de app worden eenvoudig gekoppeld aan het gebruikersaccount van de Voice oplossing van XRC services.” De Qaller app is te vinden in Google Play en App Store en kan tot eind maart gratis gedownload worden.

Voor meer informatie:
XRC® services
T: +31 (0)88 229 04 99