www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl
2476 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1027 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Progress Communications

AVM brengt FRITZ!OS 6.80 uit

Grote update: FRITZ!OS 6.80 geeft je thuisnetwerk vleugels

Amsterdam, 15 februari 2017 | AVM kondigt FRITZ!OS 6.80 aan: een nieuwe softwareversie waarmee FRITZ!-huizen worden geoptimaliseerd. De update komt met tachtig nieuwe en verbeterde functies die zijn voorzien van meer veiligheid. In de eerste fase is de update beschikbaar voor de FRITZ!Box 7560 en 7490. Andere modellen volgen later. Meer snelheid en comfort voor de WiFi-verbinding
De nieuwe FRITZ!OS zorgt voor een snellere WiFi-verbinding dankzij band steering. Wanneer de ene frequentie overbelast dreigt te raken, schakelt de FRITZ!Box nu automatisch over op een andere frequentie zodat data sneller hun doel bereiken.

Daarnaast surfen gasten of klanten van cafés en bedrijven dankzij de FRITZ!Hotspot nu op een afzonderlijk WiFi-netwerk dat veilig van het eigen netwerk gescheiden is. De toegang voor gasten is afzonderlijk in te stellen. De nieuwe welkomstpagina maakt het mogelijk een welkomsttekst in te stellen of om gasten akkoord te laten gaan met algemene voorwaarden om toegang te krijgen tot het netwerk.

Met de nieuwe FRITZ!OS 6.80-update kun je bovendien vastleggen welk deel van de gegevenssnelheid je voor je eigen WiFi reserveert en hoeveel voor je gasten beschikbaar is. Met de onlinemonitor is precies te zien wat de WiFi-capaciteit is, die door het gastnetwerk wordt gebruikt.

Sneller internet
Het stijgend aantal apparaten en de toenemende overdrachtssnelheden in het thuisnetwerk vragen steeds meer van de router. Dankzij de 6.80-update is surfen, streamen, IPTV, gamen en telefonie via verschillende apparaten tegelijkertijd geen enkel probleem. De kwaliteit en snelheid van het internet blijven onverminderd hoog. Daarnaast zet de FRITZ!Box het in de browser ingevoerde webadres sneller om in het corresponderende IP-adres, waardoor websites vlotter laden en streams eerder starten.

FRITZ!Fon: extra startschermen en nachtmodus
FRITZ!Fon, de DECT-telefoon voor de FRITZ!Box, krijgt nieuwe startschermen. Voortaan hebben gebruikers direct een overzicht van hun Smart Home-producten en kunnen ze sneller tussen die producten schakelen. Nieuw is ook de weergave van een analoge klok in witte en zwarte uitvoering. En met de nieuwe nachtmodus is het display automatisch te dimmen als de lichtsterkte in de ruimte teveel afneemt. Verder is doorschakelen dankzij het nieuwe FRITZ!OS in een handomdraai op alle contacten in het telefoonboek toe te passen.Smart Home: geluidsdetectie
Dankzij de FRITZ!OS 6.80-update is het nu mogelijk om met geluiden als klappen of kloppen Smart Home-apparaten aan of uit te schakelen. FRITZ!OS 6.80 activeert namelijk een akoestische sensor in de intelligente contactdoos. Daarnaast is het temperatuurverloop van de laatste 24 uur nu van de FRITZ!Box-gebruikersinterface af te lezen.


MyFRITZ!: nog beter en eenvoudiger
Dankzij de MyFRITZ!App 2 (voor Android) hebben gebruikers overal toegang tot opgeslagen gegevens, oproepenlijsten of spraakberichten. Met een swipebeweging breng je onderweg een veilige toegang tot je FRITZ!Box en de daarmee verbonden apparaten tot stand. Bovendien verschijnen de MyFRITZ!- en FRITZ!NAS-gebruikersinterfaces nu in een responsive design, waardoor ze zich aan elk schermformaat aanpassen.Veiligheid: sterke wachtwoorden en instellingen met bevestigingsfunctie
Het instellen van nieuwe IP-telefoons en doorschakelingen, en het opslaan van back-upbestanden vereisen nu bijkomende bevestiging en zijn daardoor nog veiliger. Deze bevestiging moet plaatsvinden via de FRITZ!Box of op een aangesloten telefoon. Daarnaast worden aanmeldingspogingen met verkeerde gebruikersgegevens gelogd. De FRITZ!OS 6.80 vereist verder dat je bij het instellen van een IP-telefoon of iep-deurintercom via de FRITZ!Box een wachtwoord van minstens acht tekens opgeeft.

FRITZ! en DECT-telefoons van andere fabrikanten
Met FRITZ!OS 6.80 hebben DECT-telefoons die CAT-iq 2.0 ondersteunen, toegang tot veel handige functies van FRITZ!-telefonie. Zo heb je met een telefoon van een andere fabrikant bijvoorbeeld toegang tot een of meer telefoonboeken die staan opgeslagen op de FRITZ!Box, en kun je de oproepenlijst raadplegen voor een snel overzicht.Bevestig internettoegang voor onlinegames, gameconsoles of IP-apparaten
Apparaten die zijn aangesloten op de FRITZ!Box, zijn beveiligd tegen ongewenste toegang vanaf het internet. Maar als je online games speelt of apparaten als IP-camera’s en gameconsoles gebruikt, moeten die vaak via internet toegankelijk zijn voor anderen. Met doelgerichte poortvrijgave sta je zulke verbindingen toe. En ook afzonderlijke apparaten kunnen nu automatisch de bevoegdheid krijgen om poortvrijgaven te beheren. Alle poortvrijgaven worden met FRITZ!OS 6.80 in de FRITZ!Box-gebruikersinterface centraal weergegeven en zijn daar ook in te stellen.

Voorbereid op veranderingen in het DSL-netwerk
Dankzij de update zijn geselecteerde FRITZ!Box-modellen geschikt voor netwerken die in de toekomst VDSL supervectoring 35B aanbieden. Hierdoor is het niet nodig om nieuwe hardware aan te schaffen om hogere snelheden te halen.

Hoe installeer je FRITZ!OS 6.80?
Activeer de automatische updatefunctie.
1. Of ga naar http://fritz.box. Indien nodig meld je je aan met je gebruikersnaam en wachtwoord.
2. Klik op ‘Wizards’.
3. Start de wizard ‘update’ of ‘update firmware’.

Hi-res afbeeldingen

Over AVM
AVM biedt veelzijdige producten voor de snelle breedbandaansluiting en het intelligente thuisnetwerk. Met de FRITZ!-familie is AVM in Duitsland en Europa een toonaangevende fabrikant van breedband-eindapparaten voor DSL, kabel en LTE en van Smart Home-producten voor WLAN, DECT en Powerline. De FRITZ!Box is in Duitsland het bekendste merk voor WLAN-routers. De communicatiespecialist genereerde in 2014 met 500 medewerkers een omzet van 340 miljoen euro. Het bedrijf werd in 1986 opgezet in Berlijn en zet sinds het allereerste begin in op eigen ontwikkelingen voor veilige en innovatieve producten voor breedbandaansluitingen. FRITZ! staat voor snel internet, thuisnetwerken en comfortabele telefonie. FRITZ!-producten werden al honderden keren als beste getest en de miljoenen tevreden klanten bevestigen het engagement voor hoogwaardige FRITZ!-producten en een eersteklas klantenservice. Bezoek onze website op http://nl.avm.de/, vind ons leuk op Facebook of bekijk onze Google +-pagina en YouTube-kanaal.

Contact
Progress Communications
Allard Rustenhoven en Kinyi Tsui
E: fritz@progresscommunications.nl
T: +31 (0)20 363 1152
Tags bij dit bericht  
Eerder van AVM GmbH  
19 nov 2019 AVM introduceert FRITZ!Repeater 1200 en 600

4 okt 2019 Is jouw ‘ping’ laag genoeg voor een potje PONG? Ervaar het bij FRITZ! op Firstlook Festival

3 sep 2019 AVM op IFA: zes productintroducties en één FRITZ!OS voor alles
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1027 dagen
PR contact  

Logo Progress Communications
AVM GmbH contact  

Logo AVM GmbH

  +49 30 399 76 242
  press@avm.de
  nl.avm.de
AVM GmbH sociaal  


AVM GmbH tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Sensus Process Management
Logo 1DigitalNL
Logo Netprofiler
Logo NewChannel
Logo Company Connect
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo True B.V.
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo Totaalbesparen.com
Logo Veeam Software
Logo Flanderijn
Logo Solar Nederland B.V.
Logo devolo
Logo Citrix
Logo BCT
Logo Onguard
Logo Palo Alto Networks
Logo maincubes B.V.
Logo QA Consulting
Logo Pegasystems
Logo Shippeo
Logo Protime BV
Logo Intermax
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87260 persberichten
- 5565 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6798 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nl