Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2521 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 jaar en 57 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Unisys lanceert digitaal omnichannel bancair platform Elevate

Schiphol-Rijk, 15 februari 2017 – Unisys lanceert Elevate, een end-to-end digitaal software platform en serie applicaties waarmee financiële instellingen hun klanten een veilige en omnichannel bankervaring kunnen bieden. Daarmee kunnen gebruikers altijd en overal geld overboeken en een lening of hypotheek aanvragen - of ze dat nou via een mobiel apparaat, een tablet, via een internetbrowser op een vaste computer doen of middels een bezoek aan een bank filiaal.

“Elevate stelt financiële instellingen in staat om hun klanten een veilige en probleemloze bankierervaring te bieden”, zegt Eric Hutto, President Enterprise Solutions en Senior Vice President bij Unisys. “Steeds meer gebruikers willen bankieren op een manier die bij hun levensstijl past. Door klanten toegang te geven tot een veilig en geïntegreerd digitaal bankieren platform zal de tevredenheid én loyaliteit toenemen.”

Veiliger bankieren
Elevate is gebaseerd op het Retail Banking Delivery Platform van Unisys en is beschikbaar voor financiële instellingen van elke omvang. De oplossing kan worden afgestemd op de specifieke wensen van een financiële instelling, zoals een rekening-courant, sparen, lenen en hypotheekverstrekking en biedt uitgebreide beveiligingsmogelijkheden. Met de ingebouwde aanpasbare biometrische- en data- analyse worden gebruikers geïdentificeerd, krijgen ze toegang en worden hun transacties gevalideerd en goedgekeurd. Daarmee bestrijdt Elevate fraude en wordt de gebruikerservaring verbeterd. Het platform voldoet eveneens aan bestaande reguleringen, waardoor de kosten voor compliance verlaagd worden.

Elevate kan as-a-service worden afgenomen, in een privé of publieke cloud worden opgeleverd of in een eigen datacenter worden geïnstalleerd. Het platform wordt beveiligd met Unisys Stealth®, dat gebruik maakt van microsegmentatie en encryptie op basis van identiteit; de infrastructuur wordt in segmenten opgedeeld en alleen gebruikers die geautoriseerd zijn hebben toegang tot bepaalde segmenten. Wie die toegang niet heeft, zal deze segmenten niet eens kunnen zien.

“De huidige uitdaging voor veel financiële instellingen is hoe ze relevant blijven en aan de sterk veranderende behoeften van klanten kunnen blijven voldoen”, zegt Eric Crabtree, global head bij Unisys Financial Services. “Met de analytics-functie in Elevate kunnen deze instellingen inzicht krijgen in de mogelijkheden om hun operatie en sales verbeteren. En met het toepassen van Stealth zijn klantapplicaties en gegevens beschermd tegen dreigingen.”

Met het cloud deliverymodel van Elevate kunnen financiële instellingen een nieuwe generatie digitaal bedreven klanten aantrekken en hun omnichannel-dienstenaanbod uitbreiden, de snelheid van het op de markt brengen van digitale diensten verhogen en de benodigde investering naar een pay-for-use omzetten. Daarnaast zorgt Unisys dat het platform compliant is met geldende reguleringen.

Elevate is vanaf dit kwartaal beschikbaar in Azië, inclusief Australie en Nieuw Zeeland en in de EMEA-regio; in het tweede kwartaal wordt de dienst ook in Noord-Amerika en Latijns-Amerika gelanceerd.

Voor meer informatie over de dienstverlening van Unisys aan financiële instellingen, zie http://www.unisys.com/industries/financial-services.

Voor meer informatie:
Pride PR
Wilco Rutenfrans, Letizia Luijs en Gijs Roeloffzen
+31 71 568 00 28
unisys@pridepr.nl

Over Unisys

Unisys is een wereldwijde leverancier van informatietechnologie dat is gespecialiseerd in het aanbieden van industriële oplossingen geïntegreerd met geavanceerde beveiligingsprotocols aan klanten uit overheidssectoren, financiële dienstverlening en commerciële markten. De diensten van Unisys bestaan uit beveiligingsoplossingen geavanceerde data analytics, cloud- en infrastructuurdiensten, applicatiediensten en applicatie- en serversoftware. Ga naar www.unisys.com voor meer informatie.
Laatste van Unisys  
Unisys ondersteunt Lenovo bij Internet of Things-oplossingen

SAS Cargo breidt digitale dienstverlening verder uit met Cargo Portal platform van Unisys

Unisys Stealth 6.0 biedt nieuwe automatiserings- en visualisatietools voor snellere implementatie en eenvoudig beheer
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 57 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Unisys contact  

Logo Unisys

  +31 232071010
  www.unisys.nl
Unisys sociaal  


Unisys tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Logo SurveyMonkey
Logo Ivanti
Logo Infoblox
Logo ROVC
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90818 persberichten
- 5948 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10070 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com