www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2470 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (948 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Progress Communications

Telesuper’s e-commercegroei aangedreven door Descartes’ cloudgebaseerde rittenplanningsoplossing

Amersfoort, 13 februari 2017 – Online supermarkt Telesuper optimaliseert het rittenplanningsproces en de klantenservice met de cloudgebaseerde Route Planner™ On-demand-oplossing van Descartes Systems Group (Nasdaq: DSGX) (TSX: DSG), de wereldleider in integratie van handelsverkeer tussen logistiekintensieve organisaties.

“Om de snelle groei van onze business te kunnen bijbenen, waren we op zoek naar een technologische oplossing voor het automatiseren en optimaliseren van onze voertuigplanning”, zegt Nimmoo Adam, IT-manager bij Telesuper. “Descartes’ Route Planner On-demand helpt ons bij een efficiënter planningsproces door rekening te houden met onze middelen, bedrijfsregels, eisen van klanten en geografische informatie. Dankzij de naadloze mobiele integratie kunnen we bovendien de werkelijke prestaties meten ten opzichte van de optimale routes, en direct reageren op nieuwe opdrachten en verzoeken om zo onze klanten beter te bedienen.”

Descartes’ Route Planner On-demand is een eenvoudig te gebruiken, cloudgebaseerde oplossing met een snelle time-to-value. Het biedt veel voordelen voor snelgroeiende organisaties als Telesuper, met geavanceerde mogelijkheden voor rittenplanning, track-and-trace, het bepalen van verwachte levertijden, mobiele applicaties voor het verzamelen van proof-of-delivery-informatie en uitgebreide opties voor communicatie tussen chauffeurs en planners. Planners hebben met de overzichtelijke visuele userinterface meer inzicht in, en controle over dagelijkse routes van chauffeurs. Daarnaast kunnen zij hiermee de gehele dag door de status van de leveringen volgen en wijzigen. Doordat de oplossing in de cloud wordt aangeboden, ontlast deze de IT-afdeling van het beheer en onderhoud van de IT-infrastructuur en software-updates.

“Bijdragen aan het realiseren van de e-commercegroeiplannen en aan het kostenefficiënter en klantgerichter opereren van Telesuper, is precies waar Descartes voor staat”, zegt Paul Simon Thomas, Senior Vice-President of Sales voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika van Descartes. “Steeds meer toonaangevende retailers over de gehele wereld vertrouwen op onze software om ze te helpen bij innovatieve routeplanning en mobiele oplossingen om de koop- en leverervaring van hun klanten te transformeren en te differentiëren.”

###

Over Telesuper 
Telesuper is een toonaangevend en snelgroeiend e-commercedetailhandelsbedrijf in Nederland. De organisatie levert (voornamelijk vers)producten aan kantoren en gezondheidszorg- en kinderopvangorganisaties door het gehele land. Het bedrijf richt zich op honderd procent leveringsservice en klanttevredenheid. Meer informatie is te vinden op www.telesuper.nl.

Over Descartes
Descartes (TSX: DSG) (Nasdaq: DSGX) is de wereldwijde leider op het gebied van on-demand, SaaS-oplossingen (Software-as-a-Service) die bijdragen aan de verbetering van de productiviteit, en van de prestaties en zekerheid voor ondernemingen, waarbij logistiek een belangrijke rol speelt. Klanten gebruiken de modulaire, cloud-based oplossingen om leveringen te plannen, te sturen, te volgen en te meten. Ook kunnen zij vrachten plannen, toewijzen en uitvoeren, transportfacturen opstellen, controleren en betalen, wereldwijde handelsdata bekijken, douane- en beveiligingsdocumenten voor import en export archiveren, en verschillende andere logistieke processen uitvoeren. Dit alles door deelname aan ’s werelds grootste, multimodale samenwerkingscommunity voor logistiek. Het hoofdkantoor van Descartes is gevestigd in Waterloo, Canada, en de organisatie heeft kantoren en partners wereldwijd. Meer informatie: www.descartes.com. Volg ons op LinkedIn en Twitter voor de meest recente informatie.

Voor meer informatie
Progress Communications
Allard Rustenhoven / Corinna Peekel
Tel.: +31 (0)20 363 11 52
E-mail: descartes@progresscommunications.nl
Tags bij dit bericht  
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Descartes  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 948 dagen
Bron:
PR bron: Progress Communications
Descartes contact  
Logo Descartes
  +31 33 460 62 00
  info@descartes.com
  www.descartes.com
Descartes sociaal  
Descartes tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Unisys
Logo ZyXEL
Logo NetApp
Logo Visma | Raet
Logo Motiv ICT Security
Logo PA Consulting
Logo WorldStream
Logo MarkLogic
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Workday
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com