Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
2470 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (951 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Progress Communications

CAM IT Solutions nieuwe Innovation Partner van Outsourcing Hub

Nieuwegein, 10 februari 2017 – CAM IT Solutions is in 2017 Innovation Partner van Outsourcing Hub. Dat hebben de bedrijven bekendgemaakt. CAM gaat het selectie- en matchingplatform voor ICT-outsourcing ondersteunen op het gebied van Platform-as-a-Service (PaaS).

Met behulp van zelfontwikkelde algoritmes brengt de Amsterdamse Tech Start-Up Outsourcing Hub sinds 2015 vraag en aanbod in de ICT-sector op slimme wijze bij elkaar. Het doel is betere outsourcing voor alle betrokken partijen. Door gebruik te maken van Outsourcing Hub, kan worden voorkomen dat partijen die geen match zijn, aan elkaar worden gekoppeld. Daarnaast kan het platform ook helpen bij het minimaliseren van de kans dat goed op elkaar aansluitende  bedrijven elkaar mislopen. De Innovation Partners spelen een belangrijke rol in het verbeteren van het platform en rouleren op jaarlijkse basis.

CAM zal Outsourcing Hub in 2017 gaan ondersteunen op het gebied van PaaS. Zo zal het informatiemodel van Outsourcing Hub op dit gebied onder de loep genomen en gekeken worden waar het verder te finetunen is, waar er aanvullingen nodig zijn en waar er eventueel verbeteringen kunnen worden aangebracht.

Henk Pater, CEO van Outsourcing Hub: “We zijn erg blij dat CAM dit jaar Innovation Partner is geworden. Met de kennis van CAM op het gebied van PaaS kunnen we het platform opnieuw naar een hoger plan trekken.”

Tom Storm, Go-To-Market Manager bij CAM IT Solutions: “CAM gelooft sinds het allereerste gesprek met Henk in het concept van Outsourcing Hub. Een strategische samenwerking met Outsourcing Hub voor 2017 zien wij beide als een kans om te innoveren. Wij zullen als Innovation Partner onze kennis zo goed mogelijk inzetten om het platform van Outsourcing Hub op het gebied van PaaS nog verder te ontwikkelen.“


* * *

Over CAM IT Solutions
CAM IT Solutions B.V. is Managed Platform Provider voor de Healthcare in Nederland, actief sinds 1986 en al meer dan dertig jaar een vertrouwde partner voor Ziekenhuizen en Zorginstellingen. Complexe technische ICT-infrastructuur is geen kernactiviteit van uw organisatie, maar is wel een cruciale randvoorwaarde voor Gebruikers Tevredenheid en Digitale Innovatie. De CAMCUBE is een bewezen Private Cloud Infrastructuur met een 100%-garantie op Integratie van al uw medische en bedrijfsmatige applicaties en is beschikbaar in een Koop- en een Huur-variant. Uw applicaties en data blijven 100% privaatbezit en zijn compleet veilig conform de NEN/ISO-normen, binnen uw eigen datacenters of die van CAM IT. Gebruikers hebben altijd en overal veilig toegang tot de Applicaties in het Platform vanuit de bij hun Persona passende flexibele mix van Desktop, Web en Mobiele devices. Wij zorgen doorlopend voor zowel Instandhouding als Ontwikkeling voor het Platform, zodat u kunt focussen op Gebruikers Tevredenheid en Applicatie Innovatie. Website: www.cam.nl.

Over Outsourcing Hub
Outsourcing Hub is een onafhankelijk onlineplatform voor ICT Service Providers, uitbesteders en hun adviseurs. Met behulp van zelfontwikkelde algoritmes brengt Outsourcing Hub vraag en aanbod in de ICT-sector op slimme wijze bij elkaar. Door deze unieke benadering wordt zowel het risico op mismatches tussen vraag en aanbod, als het missen van goede matches geminimaliseerd. Het platform is in 2015 opgericht en er zijn inmiddels ruim negentig ICT Service Providers en meer dan honderd Sourcing Adviseurs op aangesloten, waarmee het de grootste, meest actuele database met providerdata van Nederland is. Website: www.outsourcinghub.nl.
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Cam IT Solutions  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo AvePoint

Logo Thuiswinkel.org

Logo Pinewood

Logo Valid

Logo PQR B.V.

Logo TomTom Telematics

Logo Descartes

Logo SAP

Logo Extreme Networks

Logo Thuiswinkel.org

Logo Conrad.nl
Logo Data Matters BV

Logo Mindbreeze GmbH

Logo Mindbreeze GmbH

Logo Unisys

Logo ZyXEL

Logo NetApp

Logo Visma | Raet

Logo VPRO

Logo Celonis

Logo Dataiku

Logo GitLab
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 951 dagen
Bron:
PR bron: Progress Communications
Cam IT Solutions contact  
Logo Cam IT Solutions
  030-6005030
  sales@cam.nl
  www.cam.nl
Cam IT Solutions sociaal  
Cam IT Solutions tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
Logo Extreme Networks
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Unisys
Logo ZyXEL
Logo NetApp
Logo Visma | Raet
Logo Motiv ICT Security
Logo PA Consulting
Logo WorldStream
 
www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com