www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau
2500 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (3 jaar en 148 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Haardenproducent DRU Verwarming verdubbelt websitebezoek met nieuwe website

Internetbureau Frontis heeft een nieuwe website gebouwd voor gashaarden en houtkachelproducent DRU Verwarming B.V. . De nieuwe website bevat het volledige aanbod van alle door DRU gevoerde merken op één overzichtelijke corporate pagina, waar DRU eerder meerdere websites gebruikte voor verschillende merken en landen. De ingreep heeft de webtraffic op de website van DRU verdubbeld en stelt het bedrijf in staat zich te richten op internationale groei.

De nieuwe website werd oorspronkelijk vooral gebouwd om voor een efficiëntieslag te zorgen. De Nederlandse marktleider op het gebied van gashaarden en kachels had wel 22 websites onder zijn hoede en dat gaf de relatief kleine marketingorganisatie een behoorlijke beheerlast. Daarnaast wilde het bedrijf ervoor zorgen dat de merken Spartherm, Global Fires en Dik Geurts kunnen profiteren van de aanzienlijk bekendere merknaam DRU. Doel is meer verkoopleads voor die merken te krijgen voor de diverse dealers.

“De eerste resultaten zijn erg gunstig,” vertelt marketing manager Sander Otten van DRU tevreden. “De webtraffic op de DRU corporate website is sinds de livegang verdubbeld en we hebben hierdoor meer leads dan ooit tevoren binnengehaald. Ook onze opzet om de verschillende DRU merken te versterken lijkt gelukt. Global Fires had eerder een website met zo’n 2.000 bezoekers per maand, dat zijn er nu 100.000 voor de nieuwe website geworden. Het stelt ons in staat om de verkopen van Global Fires, een merk dat erg veel potentie heeft op de Britse markt, aanmerkelijk te versterken.”

Het webproject ging aan het begin van 2016 van start en werd gebouwd door Frontis, de belangrijkste technologiepartner van DRU. Het bedrijf gebruikt het nieuwe Kentico CMS om de website te bouwen. “De technologie leent zich hier goed voor. Kentico is bijzonder gebruiksvriendelijk en heeft bovendien uitgebreide mogelijkheden op het gebied van e-commerce en online marketing. Het is precies het soort totaaloplossing die veel van onze klanten zoeken,” aldus marketingadviseur Marco Geurink van Frontis.

De ontwikkeling van de website van DRU gaat nog voort, want komend jaar wil Otten vooral de marketing automation onderdelen van Kentico gaan benutten voor de DRU website. “Onze site is momenteel gekoppeld met het CRM-systeem en het leadmanagement systeem en we hebben hierdoor uitstekend zicht op de customer journey van onze klanten. Voor het komende jaar willen we leads echt gaan ‘nurturen’ met de marketing automation tools van het Kentico-platform. Die gebruiken we nu nog niet, maar daar zie ik wel veel toegevoegde waarde,” aldus Otten.

##

Over DRU
DRU werd opgericht in 1754 en is daarmee een van de oudste bedrijven van Nederland. Het bedrijf is van oorsprong een ijzergieterij maar is sinds de vondst van aardgas in Slochteren gespecialiseerd in de fabricage van hoogwaardige gaskachels. Het bedrijf is internationaal actief en levert zijn kachels aan de Nederlandse, Belgische, Duitse, Franse en Engelse markt. DRU hanteert vier verschillende merken, DRU, Global Fires, Dik Geurts en Spartherm, en is marktleider in Nederland. Sinds 2015 is DRU onderdeel van de Duitse kachelleverancier Spartherm.
Voor meer informatie: https://www.drufire.com/nl-nl/

Over Frontis
Frontis is een no-nonsense internetbureau dat bestaat uit een ervaren team met nuchtere Achterhoekers: aanpakkers met passie voor hun vak. Samen verzorgen we de strategie, creatie en realisatie van trajecten waarbij internet een prominente rol inneemt. Nuchter, pragmatisch, creatief en vooruitstrevend, dat is Frontis ten voeten uit. Online succes is onze missie. We werken er hard voor, maar wat we doen werkt ook echt. Daarom: ‘Frontis werkt voor online succes’. Met alle specialismen in eigen huis bieden we een goede oplossing voor elk vraagstuk.
Voor meer informatie: https://www.frontis.nl

Over Kentico
Kentico is softwareontwikkelaar en leverancier van een totaaloplossing voor CMS, e-commerce en online marketing. De value for money propositie van Kentico zorgt ervoor dat elke type organisatie, van groot tot klein, verbluffende websites kan maken en de efficiëntie en effectiviteit van hun marketingactiviteiten kan vergroten. Bedrijven kunnen met Kentico in contact treden met klanten, inzicht krijgen in klantwensen, customer journeys inrichten, content beheren, online verkoop realiseren en de samenwerking in de eigen organisatie optimaliseren. Wereldwijd draaien momenteel meer dan 25.000 websites in 100 landen op Kentico. Nederlandse Klanten zijn onder andere de Provincie Flevoland, SOS Kinderdorpen, Zeeman, BOVAG, Trans Link Systems, UMC Utrecht en NCOI.
Voor meer informatie: www.kentico.com
Laatste van Kentico  
Haardenproducent DRU Verwarming verdubbelt websitebezoek met nieuwe website

CAK implementeert Kentico CMS

Kentico Cloud versnelt digitale transformatie
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3 jaar en 148 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Kentico contact  

Logo Kentico

  +31-621877477
  www.kentico.com
Kentico sociaal  


Kentico tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Moneezy
Logo evisit
Logo Quinyx
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo PEAK-IT
Logo devolo
Logo Thinkwise
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Telindus
Logo myBrand
Logo Ivanti
Logo AnylinQ
Logo Tech Data Nederland
Logo bunq
Logo SecureMe2
Logo Eaton
Logo Diamanti
Logo Shippeo
Logo Motiv ICT Security
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88768 persberichten
- 5735 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8357 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.LVTPR.com