www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2471 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (950 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Haardenproducent DRU Verwarming verdubbelt websitebezoek met nieuwe website

Internetbureau Frontis heeft een nieuwe website gebouwd voor gashaarden en houtkachelproducent DRU Verwarming B.V. . De nieuwe website bevat het volledige aanbod van alle door DRU gevoerde merken op één overzichtelijke corporate pagina, waar DRU eerder meerdere websites gebruikte voor verschillende merken en landen. De ingreep heeft de webtraffic op de website van DRU verdubbeld en stelt het bedrijf in staat zich te richten op internationale groei.

De nieuwe website werd oorspronkelijk vooral gebouwd om voor een efficiëntieslag te zorgen. De Nederlandse marktleider op het gebied van gashaarden en kachels had wel 22 websites onder zijn hoede en dat gaf de relatief kleine marketingorganisatie een behoorlijke beheerlast. Daarnaast wilde het bedrijf ervoor zorgen dat de merken Spartherm, Global Fires en Dik Geurts kunnen profiteren van de aanzienlijk bekendere merknaam DRU. Doel is meer verkoopleads voor die merken te krijgen voor de diverse dealers.

“De eerste resultaten zijn erg gunstig,” vertelt marketing manager Sander Otten van DRU tevreden. “De webtraffic op de DRU corporate website is sinds de livegang verdubbeld en we hebben hierdoor meer leads dan ooit tevoren binnengehaald. Ook onze opzet om de verschillende DRU merken te versterken lijkt gelukt. Global Fires had eerder een website met zo’n 2.000 bezoekers per maand, dat zijn er nu 100.000 voor de nieuwe website geworden. Het stelt ons in staat om de verkopen van Global Fires, een merk dat erg veel potentie heeft op de Britse markt, aanmerkelijk te versterken.”

Het webproject ging aan het begin van 2016 van start en werd gebouwd door Frontis, de belangrijkste technologiepartner van DRU. Het bedrijf gebruikt het nieuwe Kentico CMS om de website te bouwen. “De technologie leent zich hier goed voor. Kentico is bijzonder gebruiksvriendelijk en heeft bovendien uitgebreide mogelijkheden op het gebied van e-commerce en online marketing. Het is precies het soort totaaloplossing die veel van onze klanten zoeken,” aldus marketingadviseur Marco Geurink van Frontis.

De ontwikkeling van de website van DRU gaat nog voort, want komend jaar wil Otten vooral de marketing automation onderdelen van Kentico gaan benutten voor de DRU website. “Onze site is momenteel gekoppeld met het CRM-systeem en het leadmanagement systeem en we hebben hierdoor uitstekend zicht op de customer journey van onze klanten. Voor het komende jaar willen we leads echt gaan ‘nurturen’ met de marketing automation tools van het Kentico-platform. Die gebruiken we nu nog niet, maar daar zie ik wel veel toegevoegde waarde,” aldus Otten.

##

Over DRU
DRU werd opgericht in 1754 en is daarmee een van de oudste bedrijven van Nederland. Het bedrijf is van oorsprong een ijzergieterij maar is sinds de vondst van aardgas in Slochteren gespecialiseerd in de fabricage van hoogwaardige gaskachels. Het bedrijf is internationaal actief en levert zijn kachels aan de Nederlandse, Belgische, Duitse, Franse en Engelse markt. DRU hanteert vier verschillende merken, DRU, Global Fires, Dik Geurts en Spartherm, en is marktleider in Nederland. Sinds 2015 is DRU onderdeel van de Duitse kachelleverancier Spartherm.
Voor meer informatie: https://www.drufire.com/nl-nl/

Over Frontis
Frontis is een no-nonsense internetbureau dat bestaat uit een ervaren team met nuchtere Achterhoekers: aanpakkers met passie voor hun vak. Samen verzorgen we de strategie, creatie en realisatie van trajecten waarbij internet een prominente rol inneemt. Nuchter, pragmatisch, creatief en vooruitstrevend, dat is Frontis ten voeten uit. Online succes is onze missie. We werken er hard voor, maar wat we doen werkt ook echt. Daarom: ‘Frontis werkt voor online succes’. Met alle specialismen in eigen huis bieden we een goede oplossing voor elk vraagstuk.
Voor meer informatie: https://www.frontis.nl

Over Kentico
Kentico is softwareontwikkelaar en leverancier van een totaaloplossing voor CMS, e-commerce en online marketing. De value for money propositie van Kentico zorgt ervoor dat elke type organisatie, van groot tot klein, verbluffende websites kan maken en de efficiëntie en effectiviteit van hun marketingactiviteiten kan vergroten. Bedrijven kunnen met Kentico in contact treden met klanten, inzicht krijgen in klantwensen, customer journeys inrichten, content beheren, online verkoop realiseren en de samenwerking in de eigen organisatie optimaliseren. Wereldwijd draaien momenteel meer dan 25.000 websites in 100 landen op Kentico. Nederlandse Klanten zijn onder andere de Provincie Flevoland, SOS Kinderdorpen, Zeeman, BOVAG, Trans Link Systems, UMC Utrecht en NCOI.
Voor meer informatie: www.kentico.com
Tags bij dit bericht  
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Kentico  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo KPN

Logo Western Digital Netherlands B.V.

Logo Kaspersky

Logo TIE Kinetix N.V.

Logo Verizon Connect Netherlands B.V.
Logo Intus Workforce Solutions BV

Logo Kopano

Logo Ultimaker

Logo Klarna

Logo ilionx

Logo Visma | Raet

Logo Telecompaper

Logo VPRO

Logo Graydon

Logo Datto

Logo SentinelOne

Logo Dell Technologies

Logo GitLab

Logo Cognizant

Logo BlackBerry

Logo Kaspersky
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 950 dagen
Bron:
PR bron: Lubbers De Jong
Kentico contact  
Logo Kentico
  +31-621877477
  www.kentico.com
Kentico sociaal  
Kentico tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo Belcentrale.nl
Logo Yenlo
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
Logo ThousandEyes
Logo Arrow Electronics
Logo Citrix
Logo OTYS Recruiting Technology
Logo Vertiv
 
www.EVENTIVE.nlwww.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl