www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2475 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (980 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Veilig SD-WAN-verbindingen met één klik toevoegen aan Microsoft Azure

Riverbed SteelConnect zorgt voor directe en automatische verbinding van SD-WAN met Microsoft Azure-cloudnetwerken

Hoofddorp, 6 januari 2017 Met Riverbed® SteelConnect™, de application-defined SD-WAN-oplossing voor bedrijven die werken in de cloud, is het nu mogelijk om direct en eenvoudig SD-WAN-verbindingen toe te voegen aan Microsoft Azure-cloudnetwerken. Dat maakt Riverbed Technology, marktleider in applicatieperformance-infrastructuur, bekend. SteelConnect is ontworpen om bedrijven te helpen om legacy hardware-based netwerken te vervangen door een software-defined en applicatiecentrische oplossing. Zo krijgen ze toegang tot de flexibiliteit, het inzicht en de prestaties die ze nodig hebben om daadwerkelijk verschil te maken in een wereld waarin de cloud voorop staat.

Prestaties en veiligheid spelen een steeds belangrijker rol voor bedrijven die hun applicaties in toenemende mate naar de cloud migreren. SteelConnect maakt het mogelijk om met één klik een automatische en veilige verbinding met Azure-cloudnetwerken te maken, iets dat het bedrijven mogelijk maakt om stabiele cloudprestaties over het gehele hybride netwerk te leveren – zonder dat dit ten koste gaat van de flexibiliteit.

“Riverbed werkt al lange tijd met Microsoft samen om gebruikers snelle en veilige toegang te bieden tot hun applicaties en data, waar die ook draaien of staan opgeslagen”, zegt Paul O’Farrell, Senior Vice-President en General Manager van Riverbeds businessunits SteelConnect, SteelHead en SteelFusion. “Met de naadloze integratie van Microsoft Azure met Riverbed SteelConnect tillen we deze samenwerking naar het volgende niveau. Zo maken we connectiviteit naar de cloud eenvoudig, direct en veilig.”

“Microsoft Azure blijft belangrijk voor moderne bedrijven die willen profiteren van meer efficiëntie, schaalbaarheid en kostenbesparing”, zegt Ross Ortega, Partner PM Manager in Microsoft Azure. “Riverbed SteelConnect is een onderscheidende SD-WAN-oplossing die veilige connectiviteit automatiseert, die bedrijven meer flexibiliteit biedt en de algehele gebruikerservaring verbetert.”

SteelConnect benadert het ontwerpen, implementeren en beheren van gedistribueerde netwerken op een slimme manier en is met één klik te implementeren in cloudomgevingen als Azure. SteelConnect is de eerste en enige SD-WAN-oplossing die naadloze prestaties garandeert voor alle gebruikers door geoptimaliseerde en unified-applicatielevering te realiseren over hybride WAN’s, LAN’s op afstand, en cloudnetwerken.

Na een succesvolle eerste introductie van SteelConnect in april 2016 werd in september 2016 SteelConnect 2.0 algemeen beschikbaar. Deze oplossing zorgt voor extra integratie met SteelHead WAN-optimalisering, integratie met SteelCentral voor inzicht en dynamische routing, en maakt voor grote bedrijven inzet op grotere schaal mogelijk.

Daarnaast behaalde Riverbed een Microsoft Gold Cloud Platform Competency. Hiermee onderscheidt Riverbed zich binnen Microsofts partnerecosysteem en toont het bedrijf aan optimale prestaties te leveren. Ook geeft dit blijk van de inzet van Riverbed om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van Microsoft-klanten in een wereld waarin de cloud voorop staat.

Ga voor meer informatie over SteelConnect naar: https://www.riverbed.com/products/steelconnect.html.

Om SteelConnect te bereiken via de Microsoft Azure Marketplace, ga naar: https://azure.microsoft.com/en-us/marketplace/partners/riverbed/riverbed-steelconnect-gw/.

Riverbed SteelCentral en het Riverbed Application Performance Platform
Riverbed biedt oplossingen waarmee bedrijven de transitie kunnen maken van legacy-hardware naar een nieuwe software-defined en cloudcentrische benadering voor wat betreft het netwerk. Zo verbeteren organisaties de eindgebruikerservaring en ondersteunt Riverbed hun initiatieven voor digitale transformatie. Het Riverbed Application Performance Platform™ biedt de flexibiliteit en het inzicht die beide nodig zijn om in de cloud en de digitale wereld succesvol te zijn. Door gebruik te maken van het platform, is een organisatie in staat om apps, data en diensten te leveren vanuit elke public, private of hybride cloud. Een kernonderdeel van het platform is de Riverbed SteelCentral™-productfamilie voor performancemanagement en controle. Deze reeks combineert gebruikerservaring, applicatie- en netwerkperformancemanagement om zo het inzicht te bieden, dat nodig is om diagnoses te stellen en issues op te lossen voordat gebruikers er last van hebben en een helpdesk bellen of snel naar een andere website gaan.

Volg Riverbed:

Over Riverbed
Riverbed loopt voorop in applicatieperformanceoptimalisatie. Het bedrijf – met meer dan een miljard dollar aan jaaromzet – biedt het meest complete platform voor de Hybrid Enterprise. Dit concept zorgt ervoor dat applicaties presteren zoals verwacht, data op het juiste moment beschikbaar is en performance-issues proactief te detecteren en op te lossen zijn voordat ze de bedrijfsvoering schaden. Riverbed stelt hybride ondernemingen in staat om de applicatieprestaties te transformeren. Daardoor stijgt de medewerkersproductiviteit en is met IT de operationele flexibiliteit te vergroten. Dat zorgt voor concurrentievoordeel. Riverbed werkt voor meer dan 28.000 klanten, waarvan 97 procent deel uitmaakt van de Fortune 100 en 98 procent van de Forbes Global 100. Kijk voor meer informatie op http://www.riverbed.com.

Voor meer informatie:

LVTPR
Nienke Geudeker / Edmee Verbeek
riverbed@lvtpr.com
030 - 65 65 070

Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Riverbed  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 980 dagen
PR contact  
Logo LVTPR
Riverbed contact  
Logo Riverbed
  +31 (0) 23 711 5000
  riverbed-benelux@riverbed.com
  www.riverbed.com
Riverbed sociaal  
Riverbed tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Flanderijn
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Pegasystems
Logo Databricks
Logo Workday
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo IFS
Logo Liquit
Logo Accenture
Logo Databricks
Logo OutSystems
Logo Arrow Electronics
Logo Visma
 
www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nl