www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.LVTPR.nl
2480 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1081 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Influx PR & Communicatie

MvR & Partners sluit met ReCourse BV overeenkomst

Nieuw Leermanagementsysteem (LMS) voor opleidingstrajecten MvR Academy

Vleuten / Zoetermeer, 2 februari 2017 – MvR & Partners, specialist in digitaliseringsprojecten en de invoering en begeleiding daarvan bij (semi)-overheidsorganisaties, heeft met ReCourse BV een overeenkomst gesloten voor het gebruik van het ReCourse Leermanagementsysteem (LMS) in de opleidingstrajecten die MvR verzorgd. Het LMS zal door MvR Academy specifiek worden ingezet voor trainingen die primair gericht zijn op het overbrengen van theoretische en praktische kennis over bijvoorbeeld Zaakgericht Werken en het zaaksysteem voor diverse overheidsorganisaties.

Met de keuze voor het LMS van ReCourse introduceert MvR Academy een nieuwe, flexibele en meer uitgebreide mogelijkheid van ‘e-learning’; de bestaande trainingsmogelijkheden worden omgezet naar het nieuwe platform.
“Een belangrijke succesfactor in onze aanpak is de aandacht voor het opleiden en motiveren van mensen”, stelt Meike Mulder, partner bij MvR. “Het nieuwe platform van MvR Academy gaat verder dan het ‘klassieke e-learning’. Het wordt niet alleen gebruikt voor trainingen maar ook voor het toetsen van medewerkers die wij opleiden. Daarnaast kunnen wij met dit platform ook uitgebreide rapportages samenstellen. Daardoor wordt ook het effect van de trainingen duidelijk en welke vervolgstappen er binnen de organisatie nog moeten worden genomen.”

Pieter Zandee, managing partner van ReCourse, vult aan: “MvR Academy gaat gebruik maken van de techniek van ReCourse LMS en zal het LMS vullen met eigen opleidingen en toetsen. Belangrijk is, dat zij zelf de leerstof toevoegen inclusief plaatjes en video’s.”
Door het aanbieden van ‘op maat gesneden’ opleidingen en selectieve vervolgopleidingen is de unieke geïntegreerde rapportagemodule erg belangrijk voor het management van de klanten van MvR.

Zowel ReCourse als MvR hebben veel ervaring binnen de (lokale) overheid. Kennis van de overheidsmarkt is voor beide partners van doorslaggevend belang geweest om deze overeenkomst te sluiten. Maar ook de aandacht voor informatieveiligheid en informatiebewustzijn. De mogelijkheden van het LMS sluiten daar volledig op aan.
Veel gemeenten werken graag met dezelfde (bekende) systemen. De modulaire opbouw van het LMS biedt deze mogelijkheid. 

Meike Mulder en Pieter Zandee
Foto: Meike Mulder en Pieter Zandee

Over MvR & Partners

MvR & Partners is in 2011 opgericht vanuit de overtuiging dat de snel toenemende digitalisering de overheid dichter bij de burger kan brengen. Onze missie is om deze verandering te begeleiden en de voordelen van digitaliseren voor overheidsorganisaties, de mensen die daar werken én de maatschappij te helpen realiseren.

MvR & Partners begeleidt digitaliseringstrajecten met adviseurs die dit vakgebied door en door kennen. Onze adviseurs zetten met energie en overtuiging hun expertise in, om onze opdrachtgevers te laten excelleren in de digitale (r)evolutie. Onze diensten concentreren zich rondom projectbegeleiding, procesverbetering en opleidingstrajecten bij de invoering van digitaal samenwerken en informatie management.  Voor meer informatie: www.mvr.nl

Over ReCourse

ReCourse is een Nederlands bedrijf met een breed scala aan producten en diensten op het gebied van informatieveiligheid en privacybescherming aan bedrijven, organisaties en overheden in Nederland, België en Zwitserland. ReCourse levert niet alleen innovatieve producten, maar helpt ook om deze producten op een effectieve en vernieuwende manier te gebruiken. Daarom is er veel aandacht voor draagvlak, activering en het meekrijgen van mensen in verandering. En aan rapportages en monitoring, op basis waarvan actie kan worden ondernomen. Jaarlijks doet ReCourse mee als partner aan de Nederlandse Alert Online Campagne. Daarnaast is ReCourse partner van het expertisecentrum voor informatiebeveiliging en privacy (CIP). www.recourse.nl

Noot voor de redactie:
Voor redactionele informatie of highres foto kunt u contact opnemen met Influx PR, Jakob Brons, telefoon: 055 3663034 of e-mail: mvr@influx-pr.com
Eerder van MvR & Partners  
27 jul 2017 Gemeente Renkum zet met MvR & Partners in op Datagestuurd Werken Sociaal Domein

20 jun 2017 Workshops ‘Informatievoorziening binnen de overheid’ bij MvR & Partners

24 mei 2017 MvR & Partners kennissessie De Slimme Overheid: trends en ontwikkelingen op het gebied van datagestuurd werken
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1081 dagen
PR contact  

Logo Influx PR & Communicatie
MvR & Partners contact  

Logo MvR & Partners

  085 401 59 64
  info@mvr.nl
  www.mvr.nl
MvR & Partners sociaal  


MvR & Partners tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo iUsed.nl
Logo SWOOP
Logo NewChannel
Logo DeltaFiber B.V.
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Dutchitchannel.nl
Logo TJIP
Logo Cisco
Logo CRM Partners
Logo Thinkwise
Logo Eaton
Logo Pro Contact
Logo PA Consulting
Logo Newion
Logo Red Hat, Inc.
Logo Genesys
Logo Qualys
Logo SAP
Logo Eficode
Logo Cumulus Networks
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87509 persberichten
- 5589 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7188 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl