MvR & Partners sluit met ReCourse BV overeenkomst

Nieuw Leermanagementsysteem (LMS) voor opleidingstrajecten MvR Academy

Vleuten / Zoetermeer, 2 februari 2017 – MvR & Partners, specialist in digitaliseringsprojecten en de invoering en begeleiding daarvan bij (semi)-overheidsorganisaties, heeft met ReCourse BV een overeenkomst gesloten voor het gebruik van het ReCourse Leermanagementsysteem (LMS) in de opleidingstrajecten die MvR verzorgd. Het LMS zal door MvR Academy specifiek worden ingezet voor trainingen die primair gericht zijn op het overbrengen van theoretische en praktische kennis over bijvoorbeeld Zaakgericht Werken en het zaaksysteem voor diverse overheidsorganisaties.

Met de keuze voor het LMS van ReCourse introduceert MvR Academy een nieuwe, flexibele en meer uitgebreide mogelijkheid van ‘e-learning’; de bestaande trainingsmogelijkheden worden omgezet naar het nieuwe platform.
“Een belangrijke succesfactor in onze aanpak is de aandacht voor het opleiden en motiveren van mensen”, stelt Meike Mulder, partner bij MvR. “Het nieuwe platform van MvR Academy gaat verder dan het ‘klassieke e-learning’. Het wordt niet alleen gebruikt voor trainingen maar ook voor het toetsen van medewerkers die wij opleiden. Daarnaast kunnen wij met dit platform ook uitgebreide rapportages samenstellen. Daardoor wordt ook het effect van de trainingen duidelijk en welke vervolgstappen er binnen de organisatie nog moeten worden genomen.”

Pieter Zandee, managing partner van ReCourse, vult aan: “MvR Academy gaat gebruik maken van de techniek van ReCourse LMS en zal het LMS vullen met eigen opleidingen en toetsen. Belangrijk is, dat zij zelf de leerstof toevoegen inclusief plaatjes en video’s.”
Door het aanbieden van ‘op maat gesneden’ opleidingen en selectieve vervolgopleidingen is de unieke geïntegreerde rapportagemodule erg belangrijk voor het management van de klanten van MvR.

Zowel ReCourse als MvR hebben veel ervaring binnen de (lokale) overheid. Kennis van de overheidsmarkt is voor beide partners van doorslaggevend belang geweest om deze overeenkomst te sluiten. Maar ook de aandacht voor informatieveiligheid en informatiebewustzijn. De mogelijkheden van het LMS sluiten daar volledig op aan.
Veel gemeenten werken graag met dezelfde (bekende) systemen. De modulaire opbouw van het LMS biedt deze mogelijkheid. 

Meike Mulder en Pieter Zandee
Foto: Meike Mulder en Pieter Zandee

Over MvR & Partners

MvR & Partners is in 2011 opgericht vanuit de overtuiging dat de snel toenemende digitalisering de overheid dichter bij de burger kan brengen. Onze missie is om deze verandering te begeleiden en de voordelen van digitaliseren voor overheidsorganisaties, de mensen die daar werken én de maatschappij te helpen realiseren.

MvR & Partners begeleidt digitaliseringstrajecten met adviseurs die dit vakgebied door en door kennen. Onze adviseurs zetten met energie en overtuiging hun expertise in, om onze opdrachtgevers te laten excelleren in de digitale (r)evolutie. Onze diensten concentreren zich rondom projectbegeleiding, procesverbetering en opleidingstrajecten bij de invoering van digitaal samenwerken en informatie management.  Voor meer informatie: www.mvr.nl

Over ReCourse

ReCourse is een Nederlands bedrijf met een breed scala aan producten en diensten op het gebied van informatieveiligheid en privacybescherming aan bedrijven, organisaties en overheden in Nederland, België en Zwitserland. ReCourse levert niet alleen innovatieve producten, maar helpt ook om deze producten op een effectieve en vernieuwende manier te gebruiken. Daarom is er veel aandacht voor draagvlak, activering en het meekrijgen van mensen in verandering. En aan rapportages en monitoring, op basis waarvan actie kan worden ondernomen. Jaarlijks doet ReCourse mee als partner aan de Nederlandse Alert Online Campagne. Daarnaast is ReCourse partner van het expertisecentrum voor informatiebeveiliging en privacy (CIP). www.recourse.nl

Noot voor de redactie:
Voor redactionele informatie of highres foto kunt u contact opnemen met Influx PR, Jakob Brons, telefoon: 055 3663034 of e-mail: mvr@influx-pr.com