Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau
2476 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1037 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Red Hat verlaagt drempel voor enterprise container-adoptie

Enterprise Kubernetes platform vereenvoudigt de opslag van container-applicaties en stroomlijnt multi-tenant uitrol in hybride cloud-omgevingen

Amsterdam, 2 februari 2017 – Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), leverancier van opensourceoplossingen, kondigt de algemene beschikbaarheid aan van het Red Hat OpenShift Container Platform 3.4, de nieuwste versie van het container-applicatieplatform. Red Hat helpt organisaties als Discovery Health en Pioneer om nieuwe technologieën te omarmen, waaronder Linux-containers, die innovatieve toepassingen en diensten mogelijk maken, zonder bestaande IT-investeringen op te offeren. Het Red Hat OpenShift Container Platform 3.4 biedt een basis voor deze innovatie, met speciale aandacht voor bestaande bedrijfskritische workloads en dynamische opslag-provisioning voor zowel traditionele als cloud-native applicaties. Ook zijn er multi-tenant mogelijkheden, die meerdere toepassingen, teams en implementatieprocessen ondersteunen in een hybride cloud-omgeving.

Red Hat levert bijdragen aan zowel de docker- als Kubernetes-projecten en de nieuwste versie van het Red Hat container-applicatieplatform biedt een enterprise-ready versie van Kubernetes 1.4 en de docker container-runtime. Dit helpt klanten om sneller nieuwe diensten uit te rollen op basis van een stabiel, betrouwbaar en veilig enterprise-platform, aangedreven door de nieuwste versie van Red Hat Enterprise Linux, ‘s werelds leidende enterprise Linux-platform.

Het Red Hat OpenShift Container Platform 3.4 integreert de architecturen, processen en diensten die het leveren van bedrijfskritische applicaties mogelijk maken, van traditionele en legacy-applicaties tot cloud-native en container-workloads. Nieuwe mogelijkheden in versie 3.4 zijn onder andere:
  • Container-opslag van de nieuwe generatie met ondersteuning voor dynamische opslag-provisioning, waardoor meerdere typen storage ingezet kunnen worden, en multi-tier storage exposure door middel van quality-of-service labels in Kubernetes. Container-native opslag, mogelijk gemaakt door Red Hat Gluster Storage, dat nu ook dynamische provisioning en druk-op-de-knop implementaties ondersteunt, verbetert de gebruikerservaring door zowel stateful als stateless applicaties op het Red Hat OpenShift Container Platform te draaien. Dit maakt de consumptie en het in gebruik nemen van storage gebruiksvriendelijker voor ontwikkelaars. Met Red Hat Gluster Storage krijgen OpenShift-klanten als extra voordeel een software-defined, hoog beschikbare en schaalbare storage-oplossing, die zowel in on-premises als public cloud-omgevingen werkt. Bovendien kan het kosteneffectiever en efficiënter zijn dan de traditionele hardware-gebaseerde of cloud-only opslagdiensten.

  • Verbeterde multi-tenancy door vereenvoudigd projectbeheer, een functie die aangedreven wordt door Kubernetes namespaces, in één Kubernetes-cluster. Meerdere ontwikkelteams, applicaties en lifecycle-omgevingen kunnen volledig geïsoleerd draaien en resources delen binnen een enkele Kubernetes-cluster op het OpenShift Container Platform. Het Red Hat OpenShift Container Platform 3.4 voegt verder via een meer gestroomlijnde webconsole de mogelijkheid toe om te zoeken naar projecten, projectdetails, het beheren van projectlidmaatschappen, en meer. Hierdoor wordt het makkelijker voor gebruikers om met meerdere projecten te werken in verspreide teams. Deze multi-tenancy mogelijkheden stellen enterprise IT-organisaties in staat om applicatie-ontwikkelteams te voorzien van hun eigen cloud-achtige applicatieomgeving, waarmee ze klantgerichte of interne applicaties kunnen bouwen en implementeren met behulp van DevOps-processen, die van elkaar gescheiden zijn.

  • Nieuwe hybride cloud-referentiearchitecturen voor het draaien van het Red Hat OpenShift Container Platform op OpenStack, VMware, Amazon Web Services (AWS), Google Cloud Engine en Windows Azure. Deze gidsen helpen een gebruiker bij het opzetten van een stabiele, fouttolerante, productieklare omgeving, die de kracht van het Red Hat OpenShift Container Platform gebruikt op zowel publieke en private clouds, evenals virtuele machines en bare metal.
Het orkestratiefundament van het Red Hat OpenShift Container Platform 3.4 is Kubernetes 1.4, dat wordt onderhouden door de open source Kubernetes Project-community. Kubernetes 1.4 biedt alfa-ondersteuning voor uitgebreide cluster federation-API's, een functie die meerdere federated clusters mogelijk maakt in een hybride omgeving. Red Hat ziet deze mogelijkheid als een essentieel component voor cloud-implementaties in organisaties. Zoals alle Red Hat enterprise-ready Linux container-oplossingen, biedt de nieuwste versie van OpenShift ook innovatie vanuit de community, evenals hardened, productieklare features.

Afgezien van de software, wordt het Red Hat OpenShift Container Platform 3.4 ook geleverd met de wereldwijde ondersteuning van Red Hat. Dit helpt bedrijven om te profiteren van de innovatie van Kubernetes, wetend dat de technologie ook wordt ondersteund door oproepbare technische expertise.

Linux-containers in hybride clouds
Red Hat's uitgebreide container-portfolio omvat het private en managed public cloud-aanbod, ondersteunt zowel traditionele als cloud-native applicaties, en verschillende aspecten van het applicatieontwikkelingsproces, in één oplossing die meerdere infrastructuren kan overspannen en containers-as-a-service mogelijk maakt. Dit geldt voor lokale, laboratorium en productie-omgevingen in het datecenter of de public cloud, beheerd door klanten of volledig beheerd door Red Hat. Verder biedt Red Hat ook een suite van gratis container-tools voor ontwikkelaars, waaronder een gelokaliseerde versie van Red Hat OpenShift Container Platform, door middel van de Red Hat Container Developer Kit. De container-geoptimaliseerde oplossingen van Red Hat omvatten storage, applicatie-services en beheertechnologieën, in aanvulling op deze gratis ontwikkeltools.

Beschikbaarheid
Het Red Hat OpenShift Container Platform 3.4 is nu beschikbaar via de Red Hat Customer Portal. De Red Hat Cloud Suite zal ook de laatste container-applicatieplatform-update bevatten, als een meegeleverd aanbod, naast het Red Hat OpenStack Platform, Red Hat Virtualization en Red Hat CloudForms.

Quotes

Ashesh Badani, vice president en general manager, OpenShift bij Red Hat
“Linux-containers bieden een innovatieve toekomst voor enterprise applicaties, maar traditionele en legacy-applicaties blijven van cruciaal belang voor moderne organisaties. Het Red Hat OpenShift Container Platform 3.4 kan voldoen aan de behoeften van deze bestaande applicaties, en levert tegelijk ook de tools en diensten die cloud-native applicatieontwikkeling en implementaties mogelijk maken. De nieuwste versie van ons vlaggenschip container-applicatieplatform gaat een stap verder dan enkel het creëren en implementeren van toepassingen. Dit doen we door de groeiende storage-behoefte te adresseren, zowel voor stateful als stateless applicaties in de hybride cloud. Hierdoor kunnen moderne en future-forward workloads naast elkaar bestaan op een enkel enterprise-ready platform.”

Neil Adamson, CIO bij The Vitality Group, een dochteronderneming van Discovery
“Het Vitality-programma is een wereldwijd initiatief en beloningsprogramma dat gezond gedrag voor de verzekeringsklanten aanmoedigt. Dit programma is een belangrijk onderdeel van de manier waarop wij de toekomst van de gezondheidszorg zien. Geavanceerde diensten voor onze klanten kunnen echter alleen geleverd worden door de volgende generatie technologieën te omarmen, die door de open source communities worden geleverd, en zaken als Linux-containers, Kubernetes en IoT mogelijk maken. Het Red Hat OpenShift Container Platform biedt ons het beste van deze community’s binnen een stabiel, veiliger fundament, waardoor we in staat zijn om de vruchten te plukken van open source innovatie, maar het risico verlagen dat vaak inherent is aan opkomende technologieën.”

Kazuhiro Miyamoto, General Manager, Development Department, Information Service Platform Center, Product Management Division bij de Pioneer Corporation
“We hebben een cloud-omgeving gebouwd op basis van het Red Hat OpenShift Container Platform en IBM cloud-infrastructuurdiensten voor de ontwikkeling en exploitatie van ons nieuwste autonavigatiesysteem, ‘Super Route Finder’. Dit systeem ondersteunt ook de nieuwste modellen die in 2016 verschenen, waardoor er zorgen waren over de toenemende concentratie van de toegangsverzoeken van duizenden tot tienduizenden eenheden. Naar verwachting zullen het aantal gebruikers en de verschillende soorten containers toenemen, en het Red Hat OpenShift Container Platform stelt ons in staat om een schaalbare allocatie van containers te implementeren en de respectieve container-toepassingen direct efficiënter te beheren.”

Extra informatie

Volg Red Hat 

Over Red Hat, Inc.
Red Hat staat wereldwijd aan de top als leverancier van opensourceoplossingen. Met een community-gedreven benadering biedt Red Hat een betrouwbare en high-performance cloud, Linux, middleware, storage en virtualisatietechnologieën. Daarnaast biedt Red Hat ondersteuning, training en consultancy. Als de verbindende factor in een wereldwijd netwerk van enterprises, partners en open source communities helpt Red Hat essentiële en innovatieve technologieën te creëren die groei faciliteren en klanten voorbereiden voor de toekomst. Kijk voor meer informatie op: www.redhat.com.

Voor meer informatie voor de pers
Lubbers De Jong
Anke van Heerebeek
anke@lubbersdejong.nl
020 2050428 
Eerder van Red Hat, Inc.  
4 nov 2019 Red Hat voegt voorspellende modellen toe aan nieuwste versie van Red Hat Process Automation

23 okt 2019 Red Hat werkt met Vodafone Idea samen om een Network-as-a-Platform te bouwen

17 okt 2019 Red Hat breidt Kubernetes-ontwikkelaarservaring uit met nieuwe versie Red Hat OpenShift 4
Ontdek gratis de nieuwe Sensus Process Modeler voor de Mac

1DigitalNL lanceert BeleidsZaak voor beleidsmakers

Door ketensamenwerking krijgt verduurzaming vleugels

Cloudgaming is de toekomst: de noodzaak van een krachtig thuisnetwerk

MediusFlow gekozen tot voorkeursoplossing voor geautomatiseerde factuurverwerking voor Microsoft Dynamics 365 Business Central

Citrix verstevigt de banden met Amazon Web Services

Gemeente Noordoostpolder gaat voor digitale besluitvorming en duurzaam archiefbeheer met BCT

70 procent van de Nederlandse financiële professionals is al bezig met blockchain en kunstmatige intelligentie

Nederland en België betrokken bij beëindigen van malware-activiteiten

Dit zijn de grootste cyberdreigingen voor de financiële sector in 2020:

Omron Electronics en Van Egmond Groep gaan samenwerking aan op het gebied van roboticaoplossingen

Nieuw Platformcollectief roept op tot dialoog

bitFlyer maakt aankoop cryptovaluta nog makkelijker met Instant Buy

Tweederde van bedrijven is niet op de hoogte van de risico’s bij gebruik van SaaS-oplossingen

TU Delft start met verhalenplatform over wetenschap(pers)

Trend Micro leider in Hybrid Cloud Security-markt
RTB House selecteert datacenter van maincubes in Amsterdam voor huisvesten van OCP-gebaseerde IT-infrastructuur

QA Consulting: de nieuwe naam van QA Services

Pega breidt Cloud Choice uit met Kubernetes-support

Shippeo opent kantoor in Scandinavië

International Data Spaces Association en iSHARE bundelen krachten voor het realiseren van datasoevereiniteit

Einde Windows 7

Dell Technologies reikt jaarlijkse awards uit tijdens Partner Appreciation Event

Mars kiest Orange Business Services voor nieuw IAN-project

Websuper Picnic levert eerste boodschappen in Heerlen

AMS-IX krijgt nieuwe CFO en Senior Director Sales & Marketing

Hewlett Packard Enterprise verbetert cloudervaring met intelligence en composability

MKB-bedrijven: vergeet niet de printer te beveiligen

Dataiku maakt stap naar duurzame enterprise AI eenvoudiger met managed Kubernetes clusters en white box AI

TIE Kinetix behaalt PEPPOL AS4 certificering

Sinterklaas bereidt zich goed voor op online aankopen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1037 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Red Hat, Inc. contact  

Logo Red Hat, Inc.

  +31 334503000
  benelux@redhat.com
  www.redhat.com
Red Hat, Inc. sociaal  


Red Hat, Inc. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Sensus Process Management
Logo 1DigitalNL
Logo Netprofiler
Logo NewChannel
Logo Company Connect
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo True B.V.
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo Solar Nederland B.V.
Logo devolo
Logo Citrix
Logo BCT
Logo Onguard
Logo Palo Alto Networks
Logo maincubes B.V.
Logo QA Consulting
Logo Pegasystems
Logo Shippeo
Logo Protime BV
Logo Intermax
Logo myBrand
Logo Stocard
Logo Infor
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87257 persberichten
- 5565 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6795 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com