Contentbureauwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2496 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1152 dagen geleden)
Bedrijf:

Centric neemt hosting provider Bitlibre over

Gouda, 2 februari 2017 - Centric heeft hosting provider en softwareontwikkelaar Bitlibre per 1 februari overgenomen van Allshare. Bitlibre richt zich op bedrijfskritische mobiele applicaties voor de financiële sector.

De dienstverlening van Bitlibre vult het financiële dienstenaanbod van Centric aan. De overname en de geplande intensieve samenwerking met softwarebedrijf Allshare passen bij de ambitie van het Goudse IT-bedrijf om haar positie binnen de financiële sector verder uit te breiden.

Centric beheert bedrijfskritische applicaties en systemen voor financiële instellingen, van hosting tot en met werkplekinfrastructuur en kantoorautomatisering. Vanuit haar streng beveiligde datacenter biedt Centric tevens Business Process Outsourcing (BPO) voor bancaire processen, zoals betalingsverkeer. Bitlibre ontwikkelt en host webapplicaties voor financiële instellingen, gericht op de consument.

Financiële kernactiviteiten uitbouwen
Karim Henkens, CEO Centric: “De overname van Bitlibre past bij onze wens om onze kernactiviteiten in de financiële sector uit te bouwen. Ook de cultural fit met onze organisatie is een belangrijk criterium, omdat we ervan overtuigd zijn dat we juist hiermee in de financiële sector het verschil maken. Dezelfde daadkrachtige en betrokken instelling van onze medewerkers zien we terug in het team van Bitlibre.”

Alberto Jack, directeur Allshare: “De overname is een positieve stap voor het team van Bitlibre, dat nu onderdeel wordt van een organisatie waar hosting en development voor de financiële sector tot de kernactiviteiten behoren. Voor onze organisatie is het een eerste wapenfeit in de samenwerking met Centric, die we in de nabije toekomst verder willen uitbouwen en intensiveren.”

Voor meer informatie:

Centric
Yvonne Vossen
Manager Marketing & Communicatie
Phone: +31 6 23010194

Allshare
Alberto Jack
COO 
Phone: +31 6 20605769

Achtergrondinfo

Over Centric
Door diepgaande kennis van IT te koppelen aan  jarenlange ervaring met specifieke brancheprocessen, onderscheidt Centric zich van traditionele IT-leveranciers en administratieve dienstverleners. Dat doen we met Software Solutions, IT Outsourcing, Business Process Outsourcing en Staffing Services.  Met gekwalificeerde professionals, technologische  oplossingen en IT- en administratieve dienstverlening, zorgt Centric ervoor dat klanten zich op hun kerntaken kunnen richten.

Centric gelooft in de kracht van innovatie als aanjager van duurzame groei. We verbinden hiervoor professionals, partners en klanten, zodat zij hun talenten, kennis en ideeën met elkaar kunnen delen. Deze samenwerking resulteert in innovatieve, pragmatische oplossingen, die bijdragen aan verantwoorde groei van de organisatie en stabiliteit voor onze klanten en medewerkers.

Centric heeft 4.500 werknemers en heeft een positief bedrijfsresultaat van ruim 18,6 miljoen euro bij een omzet van ruim 462,7 miljoen euro. www.centric.eu

Over Bitlibre
Bitlibre biedt beheer en onderhoud van bedrijfskritische (mobiele) applicaties en heeft een sterk track record in de financiële wereld. Daarnaast ontwikkelt Bitlibre al meer dan tien jaar stabiele en duurzame mobiele en webapplicaties. De vijftien medewerkers van Bitlibre verhuizen naar de Centric-vestiging in Badhoevedorp. www.bitlibre.nl

Over Allshare
Allshare is gespecialiseerd in real time wealth management en retail banking oplossingen en levert deze al meer dan 25 jaar aan nationale en internationale financiële instellingen. Allshare is een leidende innovator op het gebied van bancaire software en biedt dit aan in SAAS en BPO oplossing. De kern van al onze oplossingen is IT security driven en zorgt om die reden voor een volledige naleving van alle mogelijke wet- en regelgeving vanuit een compliance perspectief. www.allshare.nl
Laatste van Centric  
Centric ziet af van overname pensioenuitvoerder AGH

Centric wil pensioenuitvoerder AGH overnemen

De Nederlandsche Bank vergroot flexibiliteit en slagkracht van ICT door samenwerking met Centric
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1152 dagen
Centric contact  

Logo Centric

  +31 182 64 80 00
  info@centric.eu
  www.centric.eu
Centric sociaal  


Centric tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo PaperDigits
Logo Channext
Logo Botz4U
Logo ReaQta
Logo XIXO
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Sytac IT Consulting
Logo CompTIA
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Conclusion
Logo Avit Group
Logo Extreme Networks
Logo Cisco
Logo Ctac N.V.
Logo LogRhythm
Logo Zyxel
Logo Qualys
Logo Descartes
Logo Pegasystems
Logo Stocard
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88023 persberichten
- 5638 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7688 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl