Zyxel presenteert zich als leider in mobiliteit en flexibiliteit op Mobile World Congress 2017

Zyxel demonstreert in Barcelona oplossingen voor naadloze communicatie binnen, buiten en onderweg

Hoofddorp, 1 februari 2017 – Zyxel Communications zal zijn Mobile Access (LTE) en In-Building Coverage oplossingen presenteren tijdens Mobile World Congress (MWC) in Barcelona. Als de ‘Networking Ally’ van de industrie legt Zyxel zich toe op het leveren van oplossingen voor de uitdagingen waar netwerkbeheerders voor staan: hun klanten helpen de beste mobiliteit en flexibiliteit in communicatie te bereiken.

Op de show worden de Zyxel Mobile Access (LTE) oplossingen uitgelicht die specifiek gericht zijn op verschillende gebruikersscenario’s. Bijvoorbeeld zakelijk, thuis, in buitengebieden, in de stad of onderweg, dus ook in gebieden waar het vaste breedband netwerk niet altijd toereikend is.

Zyxel’s nieuwe 4G LTE-A CAT 6 indoor IAD, die gebruikers voorziet van high-speed LTE en high-end wifi, maakt zijn debuut op MWC 2017. Hiermee laat Zyxel zien dat het op koers ligt om een naadloze verbindingen met 4G LTE-netwerken voor consumenten snel dichterbij te brengen.

“Wij streven ernaar de problemen waar netwerkproviders in het verleden mee geworsteld hebben, op te lossen: het verstrekken van connectiviteit aan eindgebruikers in gebieden waar vast breedband niet beschikbaar is”, aldus Wayne Hwang, vice president van Zyxel’s Service Provider Strategic Business Unit. “Met onze Mobile Access oplossingen kunnen wij beheerders ondersteunen bij het bouwen van sterke en inclusieve mobiele breedbandnetwerken.”

De In-Building Coverage oplossingen van Zyxel zijn ook te zien op MWC. Deze zijn ontworpen om de dekking van mobiele signalen binnen grote gebouwen te verbeteren. Personen die in een gebouw lopen ervaren vaak dat de signaalsterkte op hun mobiele devices minder goed is dan buiten. Zyxel’s In-Building Coverage Solutions, ZoneDAS en de MIMO Repeater elimineren dit probleem en zorgen voor een naadloze communicatie, ook in high-demand omgevingen zoals luchthavens, winkelcentra, hotels en transporthubs.

Op MWC 2017 benadrukt Zyxel zijn cruciale rol als solution provider van de netwerken van de toekomst – een toekomst die steeds meer onder handbereik komt voor alle klanten, ongeacht de problemen waar ze voorheen mee te maken hadden.

Zyxel zal op MWC 2017 te vinden zijn op stand 5G10, Hal 5 in de Fira Gran Via, in Barcelona, van maandag 27 februari tot donderdag 2 maart.

Over Zyxel
Zyxel Communications BV is al ruim 30 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor telco’s en service providers, zakelijke gebruikers en consumenten. Met een focus op innovatie en door de klant centraal te stellen, verbindt het bedrijf mensen via het internet met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN) en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt Zyxel onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals Telfort (KPN) en Luxemburg Online, biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken zodat ze bijvoorbeeld online kunnen gamen. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. Het motto van het bedrijf is dan ook: ‘Zyxel, Your Networking Ally’. In de Benelux worden de producten van Zyxel gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, Multicap en Valadis en in België en Luxemburg ook door Deltalink. Voor meer informatie, zie www.Zyxel.nl