Contentbureauwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 jaar en 174 dagen geleden)
Bedrijf:

Zetacom benoemd tot Gold Partner van Aruba

Zoetermeer. Zetacom is officieel benoemd tot Gold Partner van Aruba, een Hewlett Packard Enterprise-bedrijf. Zetacom dankt deze partnerstatus aan zijn kennis en ervaring in het leveren van draadloze infrastructuren. Hiermee wordt de samenwerking tussen Zetacom en Aruba verder geïntensiveerd.

Partners van Aruba moeten voldoen aan strenge eisen op meerdere gebieden, waaronder diepgaande productkennis en het realiseren van een bepaalde omzet in Aruba producten. Dick Dompeling, directeur Zetacom: “We zijn blij dat we door Aruba worden gewaardeerd met de Gold partnerstatus. Wij willen onze klanten altijd van de beste oplossing voorzien. Aruba heeft een hoge mate van betrouwbaarheid en is marktleider op het gebied van beveiliging op wifi-netwerken. Wij zien overal om ons heen een sterke toename van het aantal mobiele devices en toepassingen op het wifi-netwerk, als organisatie wil je verzekerd zijn van een veilig netwerk. Aruba maakt dat mogelijk met ClearPass, wat één van de beste NAC oplossingen ter wereld is. Zetacom heeft zich dan ook om die reden gespecialiseerd in ClearPass en dat maakt Aruba zeer waardevol voor onze klanten en dus in ons portfolio.”

Zetacom werkt al verschillende jaren nauw samen met Aruba voor diverse Nederlandse ziekenhuizen. Bert Leegwater, Country Manager Aruba Nederland, laat weten trots te zijn op de samenwerking met Zetacom: “De Aruba Gold partnerstatus houdt in dat de accountmanagers en engineers gecertificeerd zijn en dat Zetacom de juiste kennis en kunde in huis heeft om klanten zo goed mogelijk te begeleiden.”


Sjaak Werkhoven, commercieel directeur bij Zetacom, neemt het certificaat voor Gold Partner van Aruba in ontvangst.

Over Zetacom
Zetacom is system integrator voor de zakelijke markt. Zetacom levert innovatieve communicatie oplossingen en is gespecialiseerd in hosted telefonie, VoIP, mobiele telefonie, contactcenters, unified communications, zorgsystemen, locatiebepaling, netwerkinfrastructuren en -beveiliging. Met 140 medewerkers werkt Zetacom landelijk vanuit Zoetermeer (hoofdkantoor en distributiecentrum) en ’s-Hertogenbosch (kantoor Zuid) voor zowel de grootzakelijke markt als het MKB. Tot de opdrachtgevers behoren de gezondheidszorg, overheid, transportsector, dienstverlening, industrie en horeca, variërend van lokaal georiënteerde tot landelijke organisaties. Voor meer informatie: www.zetacom.nl.

Over Aruba, een onderneming van Hewlett Packard Enterprise
Aruba, een onderneming van Hewlett Packard Enterprise, is wereldwijd een toonaangevende leverancier van de volgende generatie netwerkoplossingen. Aan organisaties van elke omvang levert Aruba IT-oplossingen. Het bedrijf biedt organisaties de mogelijkheid om de nieuwste generatie mobiele gebruikers te bedienen, die voor elk aspect van hun persoonlijke en zakelijke activiteiten afhankelijk zijn van cloudgebaseerde zakelijke apps.
Ga voor meer informatie naar de website van Aruba (http://www.arubanetworks.com). Volg Aruba op Twitter en Facebook voor het laatste nieuws en ga voor de laatste technische discussies over mobiliteit en Aruba-producten naar het Airheads Community Platform (http://community.arubanetworks.com).

©2016 Aruba, een onderneming van Hewlett Packard Enterprise. Handelsmerken van Aruba zijn onder andere Aruba Networks®, Aruba The Mobile Edge Company® (gestileerd), Aruba Mobility-Defined Networks™, Aruba Mobility Management System®, People Move Networks Must Follow®, Mobile Edge Architecture®, RFProtect®, Green Island®, ETips®, ClientMatch®, Virtual Intranet AccessTM, ClearPass Access Management SystemsTM, Aruba InstantTM, ArubaOSTM, xSecTM, ServiceEdgeTM, Aruba ClearPass Access Management SystemTM, AirmeshTM, AirWaveTM, Aruba CentralTM en ARUBA@WORKTM. Alle rechten voorbehouden. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.


Noot voor de redactie, niet voor publicatie
Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:
Zetacom BV, Barbara Bubberman (Medewerker Marketing), 088-938 2245 of b.bubberman@zetacom.nl.
Laatste van Zetacom  
System integrator Zetacom neemt Creaforti over

Zetacom benoemd tot Gold Partner van Aruba

Zetacom benoemd tot eerste Platinum Partner van Mitel
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 174 dagen
Zetacom contact  

Logo Zetacom

  088 9382200 -- 079 3634700
  info@zetacom.nl
  www.zetacom.nl
Zetacom sociaal  


Zetacom tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl