Zetacom benoemd tot Gold Partner van Aruba

Zoetermeer. Zetacom is officieel benoemd tot Gold Partner van Aruba, een Hewlett Packard Enterprise-bedrijf. Zetacom dankt deze partnerstatus aan zijn kennis en ervaring in het leveren van draadloze infrastructuren. Hiermee wordt de samenwerking tussen Zetacom en Aruba verder geïntensiveerd.

Partners van Aruba moeten voldoen aan strenge eisen op meerdere gebieden, waaronder diepgaande productkennis en het realiseren van een bepaalde omzet in Aruba producten. Dick Dompeling, directeur Zetacom: “We zijn blij dat we door Aruba worden gewaardeerd met de Gold partnerstatus. Wij willen onze klanten altijd van de beste oplossing voorzien. Aruba heeft een hoge mate van betrouwbaarheid en is marktleider op het gebied van beveiliging op wifi-netwerken. Wij zien overal om ons heen een sterke toename van het aantal mobiele devices en toepassingen op het wifi-netwerk, als organisatie wil je verzekerd zijn van een veilig netwerk. Aruba maakt dat mogelijk met ClearPass, wat één van de beste NAC oplossingen ter wereld is. Zetacom heeft zich dan ook om die reden gespecialiseerd in ClearPass en dat maakt Aruba zeer waardevol voor onze klanten en dus in ons portfolio.”

Zetacom werkt al verschillende jaren nauw samen met Aruba voor diverse Nederlandse ziekenhuizen. Bert Leegwater, Country Manager Aruba Nederland, laat weten trots te zijn op de samenwerking met Zetacom: “De Aruba Gold partnerstatus houdt in dat de accountmanagers en engineers gecertificeerd zijn en dat Zetacom de juiste kennis en kunde in huis heeft om klanten zo goed mogelijk te begeleiden.”


Sjaak Werkhoven, commercieel directeur bij Zetacom, neemt het certificaat voor Gold Partner van Aruba in ontvangst.

Over Zetacom
Zetacom is system integrator voor de zakelijke markt. Zetacom levert innovatieve communicatie oplossingen en is gespecialiseerd in hosted telefonie, VoIP, mobiele telefonie, contactcenters, unified communications, zorgsystemen, locatiebepaling, netwerkinfrastructuren en -beveiliging. Met 140 medewerkers werkt Zetacom landelijk vanuit Zoetermeer (hoofdkantoor en distributiecentrum) en ’s-Hertogenbosch (kantoor Zuid) voor zowel de grootzakelijke markt als het MKB. Tot de opdrachtgevers behoren de gezondheidszorg, overheid, transportsector, dienstverlening, industrie en horeca, variërend van lokaal georiënteerde tot landelijke organisaties. Voor meer informatie: www.zetacom.nl.

Over Aruba, een onderneming van Hewlett Packard Enterprise
Aruba, een onderneming van Hewlett Packard Enterprise, is wereldwijd een toonaangevende leverancier van de volgende generatie netwerkoplossingen. Aan organisaties van elke omvang levert Aruba IT-oplossingen. Het bedrijf biedt organisaties de mogelijkheid om de nieuwste generatie mobiele gebruikers te bedienen, die voor elk aspect van hun persoonlijke en zakelijke activiteiten afhankelijk zijn van cloudgebaseerde zakelijke apps.
Ga voor meer informatie naar de website van Aruba (http://www.arubanetworks.com). Volg Aruba op Twitter en Facebook voor het laatste nieuws en ga voor de laatste technische discussies over mobiliteit en Aruba-producten naar het Airheads Community Platform (http://community.arubanetworks.com).

©2016 Aruba, een onderneming van Hewlett Packard Enterprise. Handelsmerken van Aruba zijn onder andere Aruba Networks®, Aruba The Mobile Edge Company® (gestileerd), Aruba Mobility-Defined Networks™, Aruba Mobility Management System®, People Move Networks Must Follow®, Mobile Edge Architecture®, RFProtect®, Green Island®, ETips®, ClientMatch®, Virtual Intranet AccessTM, ClearPass Access Management SystemsTM, Aruba InstantTM, ArubaOSTM, xSecTM, ServiceEdgeTM, Aruba ClearPass Access Management SystemTM, AirmeshTM, AirWaveTM, Aruba CentralTM en ARUBA@WORKTM. Alle rechten voorbehouden. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.


Noot voor de redactie, niet voor publicatie
Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:
Zetacom BV, Barbara Bubberman (Medewerker Marketing), 088-938 2245 of b.bubberman@zetacom.nl.