www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 jaar en 101 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Nieuwe productreeks Aerohive Connect biedt bedrijven aanpasbare, schaalbare en betaalbare draadloze connectiviteit

Hoogwaardige WiFi-connectiviteit beschikbaar vanaf 229 dollar per access point

Amstelveen, 1 februari 2017 - Aerohive Networks® (NYSE: HIVE), de snelst groeiende leverancier van oplossingen voor draadloze netwerken, introduceert Aerohive Connect™. Deze nieuwe netwerkoplosing biedt bedrijven toegang tot draadloze connectiviteit en centraal beheer vanaf 229 dollar per access point. Aerohive Connect maakt gebruik van de kracht van cloud-netwerken en de unieke draadloze architectuur Cooperative Control van Aerohive. Gebruikers profiteren daarnaast van de beste klantondersteuning binnen de branche. Aerohive Connect stelt bedrijven in staat om de capaciteit van hun draadloze netwerk naar wens uit te breiden, het netwerkbeheer te vereenvoudigen en moeiteloos te upgraden naar de volledige reeks Aerohive-oplossingen naarmate hun behoeften veranderen.

Aerohive introduceert daarnaast de AP122, een nieuwe zakelijke 801.11ac access point. Aerohive Connect en de AP122 zijn per direct verkrijgbaar. Aerohive zal deze nieuwe oplossingen op 28 februari 2017 demonstreren tijdens een speciaal industrie-webinar getiteld “5 Reasons You Have Been Overpaying for Your Wi-Fi”.

Nieuwsfeiten
 • Aerohive Connect biedt organisaties vanuit de cloud beheerde connectiviteit vanaf een ongekend lage prijs van 229 dollar voor de AP122, het nieuwe 802.11ac access point van Aerohive, en 299 dollar voor de AP130, een van de best verkopende access points van Aerohive. Dit laatste product werd eerder voor een prijs van 599 dollar aangeboden. Aerohive Connect werkt met dezelfde access point-technologie die wordt ingezet voor de grootste en meest veeleisende netwerkimplementaties van Aerohive. Gebruikers krijgen daarnaast toegang tot HiveManager® Connect. Dit is een vereenvoudigde versie van de cloud-gebaseerde oplossing voor netwerkbeheer van Aerohive, de beste klantondersteuning binnen de branche, en een eenvoudig upgradetraject naar het volledige aanbod van functies, implementatieopties en ondersteuningsmogelijkheden van Aerohive. Al deze functies en voordelen zijn verkrijgbaar vanaf een prijs per access point van respectievelijk 229 en 299 dollar.

 • Aerohive Connect voorziet bedrijven van alle functionaliteiten die zij nodig hebben om één tot duizenden locaties te voorzien van robuuste en draadloze connectiviteit. Aerohive Connect is zeer geschikt voor connectiviteitsgerichte en prijsbewuste organisaties met weinig ICT-personeel, zoals horecabedrijven, drukbezochte locaties, kleine en middelgrote bedrijven en managed service providers die dergelijke organisaties ondersteunen. Organisaties die Aerohive Connect aanschaffen, profiteren onder meer van:
     
  • Lagere kosten – Aanzienlijk lagere inkoopprijzen dan vergelijkbare oplossingen van Cisco en HP en een zelfoptimaliserende en zelfherstellende architectuur die de operationele kosten minimaliseert, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

  • Een configuratie op basis van zes muisklikken – Dankzij een stapsgewijs configuratieproces en intuïtief beheer kunnen gebruikers met zes simpele muisklikken zorgen voor bedrijfsbrede connectiviteit.

  • Vereenvoudigd beheer vanuit de cloud – Het toonaangevende cloud-netwerkplatform van Aerohive biedt de mogelijkheid om zelfs de grootste netwerken vanuit een centrale locatie te beheren. HiveManager Connect leent zich bij uitstek voor eenvoudige netwerken en connectiviteitsgerichte toepassingen.

  • Moeiteloze schaalbaarheid – Gebruikers kunnen hun draadloze netwerkomgeving opschalen van één tot duizenden access points op basis van één en dezelfde architectuur. Aerohive is de enige leverancier die dezelfde architectuur gebruikt om organisaties van elke omvang te ondersteunen.

  • Kwalitatief hoogwaardige ondersteuning – De oplossing wordt geleverd met HiveCare™ Connect Support. Dit biedt toegang tot de HiveCare Connect Community, een interactief ondersteuningsforum, online tools en e-mailondersteuning.

  • Een soepel upgradeproject – Gebruikers kunnen upgraden naar het hoogste niveau van functionaliteit en ondersteuning. Hiervoor hoeven geen wijzigingen aangebracht te worden aan de reeds geïnstalleerde access points.

 • Gebruikers van Aerohive Connect kunnen upgraden naar Aerohive Select, een in de praktijk bewezen oplossing van Aerohive die een bedrijfsbrede Connected Experience mogelijk maakt. Aerohive Select biedt geavanceerde beveiliging, tools voor probleemoplossing, ondersteuning voor BYOD-programma’s, verbeterd netwerkoverzicht, aanvullende zakelijke ondersteuningsopties en de mogelijkheid om HiveManager op locatie of in een private cloud in te zetten. Gebruikers van Aerohive Connect kunnen op elk gewenst moment, naarmate hun behoeften veranderen, een upgrade naar Aerohive Select aanschaffen en in een paar minuten tijd op de nieuwe oplossing overstappen.

 • De nieuwe AP122 van Aerohive is een 2x2 MIMO, dual radio 802.11ac access point die is ontwikkeld voor IoT- en locatiediensten en omgevingen waarin draadloze dekking een eerste vereiste is. De AP122 biedt ondersteuning voor twee spatial streams en is voorzien van BLE (Bluetooth Low Energy) en USB-poorten om ruimte te bieden voor beacons en andere IoT-apparaten. De veelzijdige en betaalbare AP122 voorziet organisaties van essentiële draadloze connectiviteit en laat hen profiteren van een rijkdom aan aanvullende functies.

 • De Aerohive AP130 is een 2x2 802.11ac access point met twee spatial streams die voor krachtige 802.11ac-prestaties zorgen. Geavanceerde softwarefunctionaliteiten en vereenvoudigd beheer resulteren in een kostenefficiënte oplossing waarmee elke omgeving kan worden voorzien van uiterst snelle en draadloze 802.11ac-connectiviteit. De AP130 combineert het krachtige HiveOS® van Aerohive met de innovatieve, gedistribueerde Cooperative Control-protocollen van het bedrijf. De access point voldoet aan de hoge eisen die Aerohive stelt aan zijn kostenefficiënte WLAN-oplossingen voor omgevingen met een middelhoge tot hoge dichtheid.

Prijzen en beschikbaarheid

 • De AP122 van Aerohive is per direct verkrijgbaar voor een prijs van 229 dollar. De AP130 is per direct verkrijgbaar voor 299 dollar.
 • HiveManager Connect is per direct verkrijgbaar.
 • HiveCare Connect-ondersteuning is per direct verkrijgbaar voor HiveNation™.
Citaten

“We merken dat softwarefunctionaliteit uitgroeit tot een onderscheidende factor voor leveranciers van WLAN-oplossingen nu netwerkhardware steeds meer gestandaardiseerd wordt en vanuit de cloud beheerde netwerken vaker de mainstream bereiken”, aldus Nolan Greene, senior research analyst network infrastructure bij IDC. “De baanbrekende nieuwe prijsstrategie van Aerohive en zijn flexibele inkoopmodel zijn aantrekkelijk voor iedere organisatie die op zoek is naar een draadloze oplossing die optimaal aanpasbaar is aan hun veranderende bedrijfsbehoeften.”

“Met het on-premise controllersysteem dat we gebruikten voordat we de oplossing van Aerohive hadden, moesten we voor het uitbreiden van ons netwerk steeds een nieuwe controller en access points aanschaffen”, zegt Chris Clough, netwerkbeheerder bij AppNeta. “Met Aerohive kunnen we simpelweg access points aanschaffen wanneer we die nodig hebben en die bij HiveManager registreren. Op deze manier kunnen we ons draadloze netwerk eenvoudig bewaken en uitbreiden.”

“Met Aerohive Connect willen we meer klanten de mogelijkheid bieden om de volledige waarde van onze draadloze en cloud-netwerkoplossingen te ontdekken”, zegt David Flynn, CEO bij Aerohive Networks. “Connect is aantrekkelijk geprijsd. Dit zal de technologie van Aerohive onder de aandacht brengen van nieuwe markten, klanten, resellers en managed service providers.”

“We zien steeds vaker dat eindgebruikers gedwongen worden om een compromis te sluiten tussen producten die meer functionaliteiten hebben dan noodzakelijk en oplossingen bieden die hen opsluiten met minimale features”, zegt Barrie Desmond, COO, Exclusive Group. “We kijken er naar uit om samen met onze resellers Aerohive Connect op de markt te brengen.”

Meer informatie  ----

Over Aerohive Networks
Aerohive (NYSE: HIVE) verbindt klanten op eenvoudige en betrouwbare wijze met de informatie, applicaties en inzichten die zij nodig hebben om te groeien. Het simpele, schaalbare en veilige platform levert mobiliteit zonder beperkingen. Voor haar wereldwijde klanten is ieder access point een startpunt. Het hoofdkantoor van het in 2006 opgerichte Aerohive bevindt zich in Milpitas in Californië. Voor meer informatie bezoek http://www.aerohive.com, bel 0800 0200462, volg @Aerohive op Twitter, abonneer op het blog, word lid van de community of word fan op Facebook.

“Aerohive” is een gedeponeerd merk van Aerohive Networks, Inc. Alle product- en bedrijfsnamen die in dit document worden vermeld zijn merken of gedeponeerde merken van hun respectieve eigenaars. Alle rechten voorbehouden.

Safe Harbor Statement
This press release contains forward-looking statements, including statements regarding new Aerohive product and service offerings and statements regarding their expected performance, market receptiveness and competitive advantage. These forward-looking statements are based on current expectations and are subject to inherent uncertainties, risks and changes in circumstances that are difficult or impossible to predict. The actual outcomes and results may differ materially from those contemplated by these forward-looking statements as a result of these uncertainties, risk and changes in circumstances, including, but not limited to, risks and uncertainties related to: our ability to continue to attract, integrate, retain and train skilled personnel, general demand for wireless networking in the industry verticals targeted or demand for Aerohive products in particular, unpredictable and changing market conditions, risks associated with the deployment, performance and adoption of new products and services, risks associated with our growth, competitive pressures from existing and new companies, technological change, product development delays, our inability to protect Aerohive intellectual property or to predict or limit exposure to third party claims relating to its or Aerohive's intellectual property, and general market, political, regulatory, economic and business conditions in the United States and internationally.

Additional risks and uncertainties that could affect Aerohive’s financial and operating results are included under the captions "Risk Factors" and "Management's Discussion and Analysis of Financial Condition and Results of Operations," in the Company’s recent annual report on Form 10-K and quarterly report on Form 10-Q. Aerohive’s SEC filings are available on the Investor Relations section of the Company’s website at http://ir.aerohive.com and on the SEC's website at www.sec.gov. All forward-looking statements in this press release are based on information available to the Company as of the date hereof, and Aerohive Networks disclaims any obligation to update the forward-looking statements provided to reflect events that occur or circumstances that exist after the date on which they were made, except as required by law.

Meer informatie
Marcommit
Lisanne van der Drift
035-5822730
aerohive@marcommit.nl
Laatste van Aerohive  
Aerohive lanceert in 2018 meer dan 50 innovaties 

Aerohive HiveManager Shortcuts maakt op spraak gebaseerd beheer van netwerkinfrastructuur mogelijk

Aerohive Cloud Configuration Groups vereenvoudigen microsegmentatie in netwerken
Qexpertise lanceert volledig nieuwe website

Zoom gaat meerjarig partnerschap met de European Tour aan

€150,00 claimen van HP?

NTT Global Threat Intelligence Report: stijging van 300 procent in aanvallen van opportunistic targeting

Maak een succes van elke meeting, met de nieuwe generatie van Poly’s populairste draadloze headset voor top-‘Focus’

Banking Circle sluit zich bij P27 aan om betalingsecosysteem Nordics te ondersteunen

Lightspeed en Google helpen retailers bij het verhogen van hun lokale winkelomzet

Verhoek Europe kiest voor Thinkwise low-code platform om Transport Management Systeem te vervangen

Uitzendorganisatie Abiant gaat datagedreven werken: ilionx implementeert Microsoft Azure en Power BI

IT-organisaties verruilen hun VPN voor Zero Trust

Geschillencommissie bepaalt dat klanten van VodafoneZiggo eigen modem mogen gebruiken

Beyond Identity breidt activiteiten uit naar Benelux

Quantum Delta NL lanceert LightSpeed om13,6 miljard euro investeringspotentieel aan te boren

Onderzoek Financial Times: Wat scheidt de automatisering “Koplopers” van “Achterblijvers” in de financiële dienstverlening?

Toucan Toco lanceert native integratie met data cloud platform Snowflake

Razer introduceert vernieuwde Razer Blade 15 Advanced Model met nieuwe Intel-processor

Veeam rapporteert 25% groei in Q1 2021

Acer kondigt gaminglaptops Predator Triton 300, Predator Helios 300 en Nitro 5 aan met nieuwe 11e generatie mobiele processoren uit Intel Core H-serie

Webfleet Solutions breidt uit in Centraal- en Oost-Europa met aanwezigheid in Hongarije

Appian onthult nieuwste versie van het Appian Low-code Automation Platform
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 101 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Aerohive contact  

Logo Aerohive

  +31 (0) 8000 200 462
  NLsales@aerohive.com
  www.aerohive.com
Aerohive sociaal  


Aerohive tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo NTT Ltd.
Logo Poly
Logo Citrix
Logo VTKE
Logo Banking Circle
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Logo ilionx
Logo SurveyMonkey
Logo Clarity Benelux
Logo ISBW
Logo Techniekopleiding.nl
Logo GNX
Logo Visma | Raet
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91108 persberichten
- 5977 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10271 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.com