www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl
2473 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (988 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Taxatiemanagementsoftware Reasult volgens handboek uitgerold bij 20 corporaties

Ede, 30 januari 2017 – Vastgoedsoftwarespecialist Reasult heeft de nieuwste versie van haar taxatiemanagementsoftware uitgerold bij ruim 20 corporaties. Deze versie is geupdatet volgens de actuele richtlijnen van het Waarderingshandboek van december 2016. Een week na de verschijning van het handboek was de nieuwe versie al rond. Hierdoor hebben corporaties voldoende tijd voor hun waarderingsronde. Zij doorlopen nu de taxatieronde waarbij ook externe taxateurs de software in gebruik hebben. De portefeuille van deze corporaties samen bestaat uit meer dan 700.000 verhuurbare eenheden (VHE), oftewel 30 procent van alle VHE’s in Nederland.

Reasult helpt deze corporaties met de waardering van hun bezit. In de nieuwe versie zijn alle actualisaties van het handboek voor de hoogte van de normen en parameters en de aangepaste rekenmodellen verwerkt. De betrokkenheid van Reasult bij de totstandkoming van de geactualiseerde versie van het Waarderingshandboek heeft een snelle en adequate update van de software mogelijk gemaakt. Net als bij eerdere versies is deze versie getest en gecertificeerd door PwC.

Jan Braam, projectleider bij Vestia, heeft de nieuwe versie in gebruik. Hij vertelt: “Door de gedegen en goede uitrol van de handboekupdate door Reasult ben ik op tijd klaar met mijn accountant en het aanleveren van de jaarrekening.” Ook Robert Ekelschot, senior controller bij Stadgenoot is volop aan de slag met de nieuwe versie: “Het verloopt allemaal erg voorspoedig. De externe taxateurs zijn nu bezig met de waardering en we verwachten eind januari de taxaties afgerond te hebben.”

“De jaarrekening tijdig aanleveren brengt altijd een bepaalde inspanning met zich mee, software mag op geen enkele wijze een vertragende factor zijn”, vertelt Jean Paul Vossers, Director Consultancy en Support bij Reasult. “Als de geldende normering en parameters goed zijn ingericht in de software, dan is een groot gedeelte van de klus slechts een druk op de knop. Door dergelijke wijzigingen zo snel en goed mogelijk in onze taxatiemanagementsoftware te verwerken, ondersteunen wij woningcorporaties en taxateurs. In de zeer korte tijd die ervoor staat kunnen zij nu de portefeuille waarderen en de benodigde verklaringen opstellen voor de accountant en Autoriteit Woningcorporaties. Daarnaast helpen we met de waardering voor de jaarrekening over 2016 of de dVi aanlevering voor 1 juli 2017, zowel voor de basis als de full versie.”

-----

Over Reasult
Reasult is marktleider in het optimaliseren van de financiële performance van vastgoedorganisaties. Reasult ontwikkelt en implementeert financieel-analytische software waarmee vastgoedorganisaties inzicht hebben in financiële prestaties van een vastgoedportefeuille. Zowel voor de huidige portefeuille alsook van nieuwbouw of renovatieprojecten. Woningcorporaties, vastgoedontwikkelaars en vastgoedbeleggers gebruiken onze software. De Reasult Suite bevat software voor  assetmanagement, taxatiemanagement, financieel management en vastgoedontwikkeling. De specialisten van Reasult volgen de ontwikkelingen in de markt op de voet en vertalen kansen voor verbetering steeds weer in productvernieuwing. Meer informatie: www.reasult.com.

Voor meer informatie:
Reasult BV
Inge van Hal
lvanhal@reasult.com
06-33971986

Marcommit
Pauline van Die
reasult@marcommit.nl
035-5822730
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Reasult  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 988 dagen
PR contact  
Logo Marcommit
Reasult contact  
Logo Reasult
  +31 (0)318 - 67 29 30
  info@reasult.com
  www.reasult.com
Reasult sociaal  
Reasult tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo NewChannel
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo GTT Communications
Logo Interxion
Logo Ymor
Logo XpertHR
Logo Building Blocks
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Flanderijn
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Pegasystems
Logo Databricks
Logo Workday
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo IFS
Logo Liquit
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nl