www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.nlwww.LVTPR.com
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (969 dagen geleden)
Bedrijf:

Integratiespecialist Datacon sluit samenwerkingsovereenkomst met Dell

Tilburg, 26 januari 2017 – Het Tilburgse ICT bedrijf Datacon gaat een langdurige strategische samenwerkingsovereenkomst aan met Dell Boomi. Reden voor deze samenwerking is de sterke positie van Datacon als integratiespeler in de Benelux en de ambitie van Dell om een substantieel marktaandeel te veroveren met haar integratieplatform Boomi in dezelfde markt.

Met de toenemende populariteit van Software as a Service en andere cloud toepassingen is er voor bedrijven een nieuwe uitdaging ontstaan, namelijk: hoe zorg ik dat ik de regie behoud over mijn ICT landschap, maar creëer ik wel de flexibiliteit om als bedrijf met de dagelijkse veranderingen in mijn omgeving om te kunnen gaan?

iPaaS
Het antwoord hierop is Integration Platform as a Service (iPaaS) en API Management, een integratieconcept waarmee het mogelijk is om snel en efficiënt applicaties aan elkaar te koppelen en informatie te ontsluiten naar afnemers, leveranciers en andere stakeholders. Dell levert met haar product Boomi een van de meest moderne iPaaS platformen van dit moment, en werd hiermee in korte tijd marktleider in de Verenigde Staten. In de Benelux is dit marktaandeel nog beperkt. Door samen te werken met Datacon creëert Dell Boomi een additioneel kanaal om deze ambities waar te maken.

Track record
Het Tilburgse bedrijf Datacon heeft inmiddels een aanzienlijk track-record opgebouwd op het gebied van applicatie-integratie: met ruim 50 fte realiseerde en beheert zij vele integratieprojecten in onder andere de telecom, financiële, logistieke en non-profit sector. Het Boomi product stelt Datacon in staat om deze positie verder te versterken. “Datacon is een van de eerste integratieleveranciers in de Benelux die het Boomi product van Dell in haar portfolio opneemt voor het realiseren van integratieprojecten”, aldus Meindert van Duijvenbode, algemeen directeur van Datacon. “Met Boomi kunnen onze klanten nog efficiënter en effectiever ondersteunen met dergelijke uitdagingen, waarbij we in enkele dagen in plaats van weken applicatie-integratie realiseren. Dit is absoluut revolutionair en zorgt ervoor dat we onszelf hiermee kunnen rekenen tot de meest moderne en vooruitstrevende integratiebedrijven van de Benelux”.

Over Datacon : ICT bedrijf Datacon is gespecialiseerd in het integreren van applicaties en het ontsluiten van informatie, gebruikmakend van moderne integratieplatformen en cloud technologie. Zij is onder andere werkzaam voor Bureau Kredietregistratie (BKR), het Centraal Administratiekantoor (CAK), Dunea, Delta, Eurofiber, Jan de Rijk Logistics, KPN, Unicef en Ziggo, . Het bedrijf werd in 1996 opgericht en er werken op dit moment ruim 50 medewerkers. Meer informatie is beschikbaar op www.datacon.nl.

Over Dell Boomi: Dell Boomi, een businessunit van Dell, is de allereerste integratieoplossing die volledig in de cloud is opgezet. De oplossing ondersteunt kleinere ondernemingen, maar ook globale spelers in het integreren van on-premises en cloudapplicaties en het ontsluiten van informatie via API’s, iPaaS, EDI en Master Data Management (MDM). Meer informatie is beschikbaar op www.boomi.com.

Noot voor de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Meindert van Duijvenbode, algemeen directeur van Datacon via 013-5800983.
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Datacon BV  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo Google

Logo WIBU-SYSTEMS

Logo Interxion
Logo Red Hat, Inc.

Logo AvePoint

Logo Valid

Logo PQR B.V.

Logo TomTom Telematics

Logo Descartes

Logo SAP

Logo Extreme Networks

Logo KPN

Logo SAP Concur

Logo Thuiswinkel.org

Logo Pinewood

Logo Thuiswinkel.org

Logo Conrad.nl

Logo Tableau Software

Logo Tableau Software

Logo Freshworks

Logo Freshworks
Geplaatst:
Verstreken tijd: 969 dagen
Datacon BV contact  
Logo Datacon BV
  +31-(0)13-5800983
  sales@datacon.nl
  www.datacon.nl
Datacon BV sociaal  
Datacon BV tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
Logo Extreme Networks
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Unisys
Logo ZyXEL
Logo NetApp
Logo Visma | Raet
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com