www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.nlwww.EVENTIVE.nl
2483 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1095 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Influx PR & Communicatie

Carerix breidt partnernetwerk uit met CTI-specialist Mondago

CTI-koppeling realiseert tijdwinst, efficiency en optimaliseert Candidate Experience

Delft, 26 januari 2017 – Carerix, leverancier van recruitment- en detacheringssystemen en specialist in Computer Telefonie Integratie (CTI) Mondago zijn een partnership aangegaan. Nu de integratie is gerealiseerd met het Carerix-platform kan de gebruiker bellen of de telefoon opnemen vanuit de Carerix-applicatie door te klikken op het telefoontje op het scherm. Mondago toont vervolgens een klein notificatiescherm met de juiste kandidaat of contactpersoon op basis van nummerherkenning. Hierdoor weet de recruiter wie belt op het moment dat hij of zij de telefoon opneemt en hoeft niet nogmaals naar de naam te vragen. Dit bespaart veel zoekwerk en levert tijdwinst en efficiency op in het gesprek tussen de recruiter en de kandidaat of contactpersoon. Nummerherkenning en 360º overview zorgen bovendien voor verhoging van de Candidate Experience.

Mondago is gespecialiseerd in Computer Telefonie Integratie en ondersteunt sinds de oprichting in 2001 wereldwijd zo’n 90% van de telefoonsystemen. “Het is zelfs zo dat CTI- en telefoonfabrikanten de koppeling van Mondago kopen”, aldus Tony Goedgeluk, business development manager Benelux en Nordic bij Mondago. “De laatste jaren heeft een verschuiving plaatsgevonden van traditionele telefonie naar hosted telefooncentrales. Mondago werkt met heel veel telefoniepartners wereldwijd en integreert op dit moment met 350 verschillende CRM- en ERP-applicaties.” 

Tijdwinst
Carerix is de eerste partij in Nederland die interesse had in het partnerprogramma dat Mondago speciaal voor applicatiebouwers heeft gelanceerd. Veel bellen is kenmerkend voor de recruitmentsector. Er is dus veel tijdwinst te behalen via de belbutton achter het telefoonnummer in het Carerix-platform. Als de recruiter hierop klikt, wordt automatisch dit nummer gebeld. “De belbutton is het enige dat visueel zichtbaar is van de koppeling tussen Carerix en Mondago”, aldus Goedgeluk. “De rest van de intelligentie zoals nummerherkenning bij het inkomend belverkeer, 360º overview, het tonen van de klantenkaart met één klik van de muis en ook chatmogelijkheden, regelt Mondago op de achtergrond.”

Brug tussen telefonie en data
Carerix CEO Reinald Snik: “Dankzij het partnership kan Mondago optreden als adviseur richting onze klanten ten aanzien van vragen over hun huidige telefonieprovider of in hoeverre hun analoge of digitale telefonie (VoIP) te verbinden is met het Carerix-platform. Bovendien slaat de integratie met Mondago’s CTI een brug tussen de telefonie -en data-omgeving van recruiters waardoor deze twee verschillende werelden samenwerken en toegevoegde waarde creëren in de vorm van tijdwinst, efficiency en optimalisering van de Candidate Experience.”

Over Carerix
Carerix is leverancier van recruitment- en detacheringssystemen voor personeelsintermediairs, die in de vorm van een SaaS-model worden gehost en geleverd via beveiligde datacenters. Carerix is opgericht in 2003 en telt op dit moment bijna 50 medewerkers en meer dan 650 klanten, waaronder (werkmaatschappijen van) Randstad, USG, Adecco, DPA, Manpower en gespecialiseerde intermediairs in ICT, oil & gas, finance en service-industrie. Carerix bedient dagelijks meer dan 10.000 gebruikers, verspreid over 17 landen en werkt samen met verschillende strategische partners. Naast de hoofdvestiging op het TU Delft Science park, heeft Carerix ook een ontwikkellocatie in Kiev. Voor meer informatie: www.carerix.com

Over Mondago
Mondago biedt Computer Telephony software voor distributie door onze partners. De producten worden het meest gebruikt door telefoonsysteem fabrikanten, providers, ontwikkelaars van CRM en ERP applicaties en andere CTI-ontwikkelaars wereldwijd. Mondago helpt fabrikanten en providers van telefoonsysteem om een ??aangepast product in korte tijd op de markt te brengen. De uitgebreide CRM-integraties en de integratie met Carerix geven  de producten van Mondago een aanzienlijke meerwaarde en concurrentievoordeel. Voor meer informatie: www.mondago.com

Noot voor de redactie:
Voor redactionele informatie kunt u contact opnemen met Influx PR, Gerline van Wijnen, telefoon: 055 3663034 of e-mail: carerix@influx-pr.com
Laatste van Carerix  
Randstad Italië kiest voor ATS-platform van Carerix

Franse VMS PIXID zet Europese expansie voort met overname van ATS Carerix

Carerix en Ratecard bundelen krachten in feedback en reputatiemanagement
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1095 dagen
PR contact  

Logo Influx PR & Communicatie
Carerix contact  

Logo Carerix

  085 7430450
  info@carerix.com
  www.carerix.com
Carerix sociaal  


Carerix tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Camarate ICT
Logo Synobsys
Logo Distology Nederland B.V.
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo myBrand
Logo NetApp
Logo Schneider Electric
Logo Intermax
Logo Thinkwise
Logo ZyXEL
Logo Liquit
Logo Schneider Electric
Logo IKUU
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Poly
Logo Cumulus Networks
Logo Eaton
Logo Competence Factory
Logo Ymor
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87563 persberichten
- 5593 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7254 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com