www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (962 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Riverbed ondersteunt containervervoerder Maersk Line bij digitale transformatie

Monitoring van applicatie-, netwerk- en eindgebruikersperformance legt stevige basis voor digitale strategie

Hoofddorp, 26 januari 2017Maersk Line, onderdeel van de Maersk Group en de grootste containervervoerder ter wereld, heeft gekozen voor Riverbed® SteelCentral™. Het bedrijf zet deze oplossing in voor het monitoren van bedrijfskritische applicaties en diensten, en voor het oplossen van bottlenecks in de performance in de gehele organisatie. Riverbed en Maersk sloten een vijfjarig contract. Zo wordt Maersk ondersteund in zijn ambitie om in de scheepvaartsector digitaal voorop te lopen.

De Maersk Group is een conglomeraat van transport- en logistiekbedrijven en is wereldwijd toonaangevend in containervervoer. Het bedrijf – inclusief een op zichzelf staande energiedivisie – heeft ongeveer 88.000 werknemers in dienst, verdeeld over 130 landen. Maersk Line is het grootste merk van het bedrijf en is goed voor veertig procent van de Group-omzet van 40,3 miljard dollar.

“De digitalisering bij Maersk Line is aanzienlijk”, zegt Andy Laurence, Head of Production Services bij Maersk Group Infrastructure Services (MGIS), het bedrijfsonderdeel dat bij Maersk Line verantwoordelijk is voor de IT-infrastructuur. “Vijf jaar geleden was nog twintig procent van onze omzet digitaal, nu is dat meer dan negentig procent. Nu we steeds verder komen in onze digitale transformatie, is het essentieel dat we beschikken over een schaalbare, stabiele infrastructuur voor het digitaal platform en end-to-end inzicht in onze digitale diensten.”

Uptime van applicaties is zeer belangrijk voor Maersk Line: van klanten die containerruimte boeken en via een trackingsysteem volgen, tot en met Maersk Line’s eigen zeelieden die in staat moeten zijn bedrijfsprocessen probleemloos te laten verlopen. Laurence: “Wat we echt nodig hadden, was een architectuuroplossing die ons het benodigde inzicht en transparantie geeft om vast te stellen waar de zwakke punten in onze infrastructuur zitten, en ze dan snel te kunnen herstellen.”

“Riverbed SteelCentral biedt ons een ontwikkelcyclus die ons helpt snel te reageren, ons dwingt proactief te zijn en ons voorspellend vermogen geeft, waardoor we preventief te werk kunnen gaan”, zegt Laurence. “Dit is allemaal mogelijk doordat we één oplossing hebben, die ons volledig inzicht geeft in netwerken, applicaties en eindgebruikers. Deze technologie vormt daarnaast een krachtige backbone voor de digitale initiatieven van andere merken binnen de Maersk Group, die wij bij MGIS ondersteunen.”

Riverbed SteelCentral en het Riverbed Application Performance Platform

Riverbed biedt oplossingen waarmee bedrijven de transitie kunnen maken van legacy-hardware naar een nieuwe software-defined en cloudcentrische benadering voor wat betreft het netwerk. Zo verbeteren organisaties de eindgebruikerervaring en ondersteunt Riverbed hun digitale transformatie-initiatieven. Het Riverbed Application Performance Platform™ biedt de flexibiliteit en het inzicht die beide nodig zijn om succesvol te zijn in de cloud en de digitale wereld. Door gebruik te maken van het platform, is een organisatie in staat om apps, data en diensten te leveren vanuit elke public, private of hybride cloud. Een kernonderdeel van het platform is de Riverbed SteelCentral™-productfamilie voor performancemanagement en controle. Deze reeks combineert gebruikerservaring, applicatie- en netwerkperformancemanagement om zo het inzicht te bieden, dat nodig is om diagnoses te stellen en issues op te lossen voordat gebruikers er last van hebben en een helpdesk bellen of snel naar een andere website gaan.

Kijk hier voor meer beeldmateriaal.

Volg Riverbed:

Over Riverbed
Riverbed loopt voorop in applicatieperformanceoptimalisatie. Het bedrijf – met meer dan een miljard dollar aan jaaromzet – biedt het meest complete platform voor de Hybrid Enterprise. Dit concept zorgt ervoor dat applicaties presteren zoals verwacht, data op het juiste moment beschikbaar is en performance-issues proactief te detecteren en op te lossen zijn voordat ze de bedrijfsvoering schaden. Riverbed stelt hybride ondernemingen in staat om de applicatieprestaties te transformeren. Daardoor stijgt de medewerkersproductiviteit en is met IT de operationele flexibiliteit te vergroten. Dat zorgt voor concurrentievoordeel. Riverbed werkt voor meer dan 28.000 klanten, waarvan 97 procent deel uitmaakt van de Fortune 100 en 98 procent van de Forbes Global 100. Kijk voor meer informatie op http://www.riverbed.com.

Voor meer informatie:

LVTPR
Nienke Geudeker / Edmee Verbeek
riverbed@lvtpr.nl
030 - 65 65 070

Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Riverbed  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo KPN

Logo Western Digital Netherlands B.V.

Logo Kaspersky

Logo TIE Kinetix N.V.

Logo Verizon Connect Netherlands B.V.
Logo Intus Workforce Solutions BV

Logo Kopano

Logo Ultimaker

Logo Klarna

Logo ilionx

Logo Visma | Raet

Logo Telecompaper

Logo VPRO

Logo Graydon

Logo Datto

Logo SentinelOne

Logo Dell Technologies

Logo GitLab

Logo Cognizant

Logo BlackBerry

Logo Kaspersky
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 962 dagen
Bron:
PR bron: LVTPR
Riverbed contact  
Logo Riverbed
  +31 (0) 23 711 5000
  riverbed-benelux@riverbed.com
  www.riverbed.com
Riverbed sociaal  
Riverbed tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo Belcentrale.nl
Logo Yenlo
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
Logo ThousandEyes
Logo Arrow Electronics
Logo Citrix
Logo OTYS Recruiting Technology
Logo Vertiv
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl