Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau
2513 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 jaar en 118 dagen geleden)
Bedrijf:

Rittal organiseert deelcongres Open Compute Project

Rittal, fabrikant van behuizingen, stroomverdelingssystemen, systeemklimatisering, monitoring, IT infra en services, organiseert dit jaar weer een aantal deelcongressen. Deze zijn het vervolg op het succesvolle in december gehouden internationale congres ‘IoT on the Edge’.

De eerste themamiddag van 2017 vindt op 14 februari plaats in Reeuwijk en heeft als titel “IoT on the Edge – OCP”. Deze middag staat volledig in het teken van het Open Compute Project. OCP is een ontwikkeling die grote impact heeft op het gehele datacenter eco-system. Rittal volgt deze ontwikkeling op de voet en is ook een van de deelnemers aan het project.

André Hiddink, Product Manager IT Infrastructuur bij Rittal: “OCP is een voorbeeld van disruptive technology. De impact op het bestaande datacenter eco-system is enorm. Letterlijk alles van serverruimte of datacenter tot de netwerkverbindingen en de koeling aan toe wordt bij een OCP configuratie anders ingericht en gedimensioneerd dan je gewend bent. Als bedrijf volgen we alle belangrijke trends in de markt om ons een visie te vormen hoe de toekomst eruit ziet. We zien het als onze missie, om die visie met ons publiek te delen.”

Theorie en praktijk OCP verklaard
Om dat te kunnen doen is er voor gekozen tijdens het deelcongres van februari alle aspecten van OCP opvolgend aan bod te laten komen. Als eerste zal John Laban van de OCP foundation het idee achter OCP uit de doeken doen en de relevante trends in de markt uitleggen. Daarna zal Andrew Gill van Rittal UK de aanwezigen op basis van cases laten zien wat volgens Rittal punten van aandacht zijn bij de implementatie, migratie van serverruimtes naar OCP standaarden en op welke punten de hyperscalers Facebook, Microsoft en Google daar een eigen invulling aan geven.

André: “of je je nu bezighoudt met het ontwerp van serverruimtes en datacenters of je bent er werkzaam, de uitleg van John en Andrew is gegarandeerd een goede basis om de materie te  begrijpen. En vergis je niet, OCP is geen niche product meer. Wat bedrijven als Facebook. Microsoft en Google dankzij OCP realiseren aan efficiency en effectiviteit is indrukwekkend en dat moet je begrijpen. De presentaties van John en Andrew zijn daarmee naast interessant ook nuttig”.

Na deze twee sprekers staat de praktijk op de agenda. Die presentatie wordt verzorgd door Circle B. Dit Amsterdamse bedrijf voert de OCP implementaties en bouw uit. Menno Kortekaas zal vertellen wat er bij de bouw komt kijken, welke hardware wordt gebruikt en welke vraagstukken zij tijdens die trajecten tegenkomen. Deze presentatie is daarmee extra interessant voor iedereen die echt meer van de praktijk wil weten en graag over cases wil horen die beter vergelijkbaar zijn met zijn daily business dan de verhalen over de hyperscalers. Daarbij helpt het natuurlijk dat Circle B een Nederlands bedrijf is en de lokale markt goed kent.

Discussie over OCP is nodig
André: “we zetten met deze line-up van sprekers en onderwerpen een compleet programma neer. Wij zijn overtuigd hiermee een hoognodige discussie, gebaseerd op feiten, over OCP en de toekomst van serverruimtes en datacenters te kunnen faciliteren. De impact van OCP op het datacenter eco-systeem is enorm en wij willen iedereen in staat stellen zelf te kunnen bepalen of dat voor zijn organisatie en eigen rol een kans dan wel een bedreiging vormt.”

Net als het congres dat hieraan vooraf ging heeft de themamiddag IoT on the Edge – OCP als doel kennisoverdracht tussen sprekers en aanwezigen te stimuleren. Het programma is niet commercieel en wordt afgesloten met een netwerkborrel. De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die met serverruimtes en datacenters te maken heeft, dan zijn bouwers, exploitanten en gebruikers. André: “voorkennis van OCP is niet vereist. We verwachten een mix van professionals uit het bedrijfsleven en de publieke sector, van inkopers tot beheerders. Dat maakt de interactie tijdens de sessies ook zo interessant, iedereen kan vanuit zijn ervaring en discipline input geven en zo de discussie voeden.“

Aan het bijwonen van de  de IoT on the Edge – OCP  sessie op 14 februari in Reeuwijk zijn geen kosten verbonden. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website www.nextlevel4it.nl.

Rittal
Rittal GmbH & Co. KG uit Herborn in Hessen is wereldwijd een toonaangevende systeemaanbieder voor behuizings- en kasttechniek, stroomverdelingssystemen, systeemklimatisering, IT-Infrastructuur en software & service. Systemen van Rittal worden toegepast in alle takken van de industrie, in de machine- en installatiebouw en in de ICT-branche.

Het brede productenprogramma omvat bovendien complete systemen voor modulaire en energiezuinige computercentra, van innovatief veiligheidsconcept (voorheen Litcos) tot aan de fysieke data- en systeembeveiliging van de IT-infrastructuur (voorheen Lampertz). De toonaangevende softwareleverancier EPLAN en de softwareproducent Mind8 zijn dochtermaatschappijen van Rittal en vullen de systemen van Rittal aan tot engineeringsoplossingen die zich uitstrekken over meerdere disciplines.

Het in 1961 opgerichte Rittal is met 11 productielocaties, 64 dochtermaatschappijen en 40 vertegenwoordigingen over de hele wereld aanwezig.  Met in totaal 10.000 medewerkers is Rittal de grootste onderneming van de Friedhelm Loh Group, Haiger, Hessen. De complete bedrijfsgroep heeft meer dan 11.500 medewerkers.  Meer informatie vindt u op www.rittal.de en www.friedhelm-loh-group.com.

Beeldmateriaal:


Afb.: John Laban tijdens het IoT congres op 1 december

Afdruk toegestaan. Vermeld s.v.p. als bron Rittal GmbH & Co. KG. Wij ontvangen graag een bewijsnummer

Voor nadere informatie:
Rittal B.V., Postbus 246, 6900 AE  Zevenaar, Tel. (0316) 59 16 60, Fax (0316) 52 51 45

E-mail: sales@rittal.nl, sites: www.rittal.nl www.nextlevel4it.nl expert.rittal.nl www.nextlevel4industry.nl
Laatste van Rittal bv  
Rittal B.V. onder leiding van Rogier van Lieshout: Verbinder van technologieën, mensen en markten

Rittal en Circle B kiezen maincubes AMS01 als nieuwe locatie van het Europese OCP Experience Center

Nieuw “Intelligent Edge Data Center” tilt Smart Industries naar het volgende niveau
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 118 dagen
Rittal bv contact  

Logo Rittal bv

  +31 (0)316 59 19 11
  sales@rittal.nl
  www.rittal.nl
Rittal bv sociaal  


Rittal bv tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alleeninkt.nl
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo Personio
Logo Thinkwise
Logo Flanderijn
Logo Pegasystems
Logo XpertHR
Logo ENGIE
Logo Zoom
Logo NTT Ltd.
Logo Poly
Logo Citrix
Logo VTKE
Logo Banking Circle
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91129 persberichten
- 5978 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10279 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com