www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2513 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 jaar en 118 dagen geleden)
Bedrijf:

Xelvin kiest voor Dell XC oplossing van Nutanix Enterprise Cloud Platform

Datacentertransformatie cruciaal voor flexibiliteit, schaalbaarheid en betrouwbaarheid

Hoofddorp, 19 januari – Nutanix, (NASDAQ:NTNX), leider in enterprise cloud computing, heeft samen met FlexVirtual, kennispartij voor ICT-innovatie, de datacenterinfrastructuur van detacheringsspecialist Xelvin vernieuwd. De nieuwe datacenterinfrastructuur geeft Xelvin de beschikking over een flexibeler en robuuster remote virtual desktop-omgeving.

Xelvin is een landelijk opererende detacheringsspecialist die zich specifiek richt op technici. De ICT-omgeving van Xelvin draait nu volledig op de flexibele en schaalbare Dell XC-infrastructuur, aangedreven door het Nutanix enterprise cloud platform. Xelvin heeft hierdoor de beschikking over een robuuste en schaalbare infrastructuur, die met een minimale inspanning beheerd kan worden.

Betrouwbare en robuuste oplossing
Xelvin heeft de oplossing met name geïmplementeerd om zijn remote desktop-omgeving stabieler te maken. Merijn de Gier, projectmanager back office bij Xelvin: “Oorspronkelijk maakten we gebruik van NAS-systemen en dat bracht de nodige risico’s met zich mee. We waren bijvoorbeeld gelijk down als één appliance uitviel. Er ging steeds meer tijd zitten in het beheer van de systemen en zodoende zijn we op zoek gegaan naar een betrouwbare en robuuste oplossing.”

Xelvin heeft bewust zijn servers vervangen door Dell XC-appliances, welke zijn uitgerust met web-scale, hyperconverged software van het Nutanix Enterprise Cloud Platform. “Dit is een belangrijke update. Als er iets uitvalt wordt een en ander automatisch hersteld, dat is onderdeel van de self-healing feature. Het systeem is ontworpen om fouten te herstellen, zodat er een zelf-herstellende en autonome omgeving ontstaat. Het werkt gewoon goed,” aldus de Gier. “Bovendien hebben we nu een schaalbare oplossing. Dat brengt voor ons voordelen met zich mee. We groeien snel en hebben grote ambities, dan is het belangrijk dat je serverruimte snel mee kan groeien. Dit is een robuuste en schaalbare oplossing die goed past bij de no-nonsense houding van Xelvin.”

Innovatief portfolio
FlexVirtual is partner van Nutanix en Dell. “Het mooie van de Nutanix oplossing is dat je bedrijf gewoon blijft draaien als er een node wegvalt,” stelt Arnoud Postma, sales manager van FlexVirtual. “Een innovatieve oplossing en ideaal voor onze klanten. We onderscheiden ons als kennispartij door technische ICT innovatie centraal te stellen. Dit leidt tot performance optimalisatie en verbetering in het bedrijfsresultaat. Daarom maken we gebruik van het innovatieve portfolio van Nutanix.”

“Ons enterprise cloud platform helpt organisaties met hun datacentertransformaties,” stelt Patrick van de Werken, senior regional director Northern Europe bij Nutanix. “Voor een snelgroeiend bedrijf als Xelvin is het belangrijk om met een flexibele en robuuste oplossing te werken. Ze kunnen nu al gebruik maken van een geheel vernieuwde datacenterinfrastructuur, en eenvoudig en snel opschalen wanneer ze nog meer capaciteit nodig hebben.”

# # #

Dit persbericht is ook online te vinden.

Contactpersoon voor de pers:
Olivier Wortel
Lubbers De Jong
+ 31 20 205 04 21
olivier@lubbersdejong.nl

Over Nutanix
Nutanix maakt infrastructuur onzichtbaar, zodat IT volledig kan worden ingezet voor applicaties en services die de bedrijfsvoering ondersteunen. Het Nutanix enterprise cloud platform zet web-scale engineering en consumer-grade design in om berekeningen, virtualisatie en opslag in één softwaregedreven oplossing met geavanceerde machine intelligence onder te brengen. Dit levert voorspelbare prestaties op, evenals cloud-achtige infrastructure consumption, verhoogde veiligheid en een naadloze toepassingsmobiliteit voor een breed spectrum aan bedrijfsapplicaties. Kijk voor meer info op www.nutanix.com of volg ons op Twitter via @nutanix.

# # #

© 2016 Nutanix, Inc. All rights reserved. Nutanix is a trademark of Nutanix, Inc., registered in the United States and other countries. All other brand names mentioned herein are for identification purposes only and may be the trademarks of their respective holder(s).
Laatste van Nutanix  
Lenovo introduceert As-a-Service-oplossing voor Hosted Desktops met Nutanix

Nutanix biedt Egency eenvoud, schaalbaarheid en inzicht via hyper-converged infrastructure

Nutanix breidt bescherming tegen ransomware uit om IT-omgevingen van klanten te helpen beveiligen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 118 dagen
Nutanix contact  

Logo Nutanix

  +31 23 8080243
  info@nutanix.com
  www.nutanix.com
Nutanix sociaal  


Nutanix tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alleeninkt.nl
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo Personio
Logo Thinkwise
Logo Flanderijn
Logo Pegasystems
Logo XpertHR
Logo ENGIE
Logo Zoom
Logo NTT Ltd.
Logo Poly
Logo Citrix
Logo VTKE
Logo Banking Circle
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91129 persberichten
- 5978 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10279 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers